Un produs Blogger.

sâmbătă, februarie 27, 2010

-FLUIERE CHINEZESTI

4 comments

Un tanar mai rebel de felul sau, prin tunsoare, imbracaminte si mod de a se adresa cuiva, se intorcea visator, in miez de noapte, de la o intalnire cu prietena sa. Atrase atentia unei patrule de noapte care se grabi sa purceada la legitimarea sa. Puteau sa-i ceara orice numai actele nu ...ca nu obisnuia el sa dea socoteala cuiva, sa demostreze cu acte cine este..Era el... prin simpla prezenta! Sunt cutare...zise el politicos si merg spre casa!


-Actele va rugam, insista un tablagiu !


-Stiu cine sunt si fara sa ma uit in buletin raspunse tanarul... si nu trebuie voi sa stiti cine sunt daca ma plimb linistit pe strada!


-Nu aveti acte... poftiti in masina, i-o taie autoritar unul din militienii patrulei! Il varsara la sectia de politie cu dedicatia pentru ofiterul de serviciu ca are de-a face cu un contravenient cu comportament sfidator la adresa organului! Maiorasul il citi din prima si, pus pe glume, il intreba la care restaurant a petrecut!


- Restaurantele s-au inchis de la orele 22,00, tovarase ofiter, ca nu prea stia el gradele! Vreti acum sa va spun si care carciumar a incalcat decretul?!


In asteptarea verificarilor la Sectia sectoului in care domicilia, se luara din vorba in vorba si tanarul nu pierdu ocazia sa-i aminteasca organului ca ii este ingradit un drept cetatenesc, cel privind libera circulatie!


 - Eeee... va sa zica ascultam si Europa Libera! Tu nu stii ca nu ai voie sa colportezi stirile care se transmit acolo? O faci chiar aici in sectia de politie?


- V-as putea intreba si eu de unde stiti ca este o stire de la Europa Libera. Nu va intreb! Astea cu libertatile le stiu de la colegii straini de la facultate, raspunse insinuant omul fara acte.


 - Mai baiete, de identificat te-am identificat, nu ai antecedente, mare lucru... n-ai facut! Uite... iti dau drumul daca imi spui un banc bun cu militienii!


- Credeti ca scrie pe fruntea mea fraier! Vreti sa gasiti motiv sa ma bagati la zdup? intra tanarul in joc.


- Mai, ti-am promis ca nu te amendez si sa stii ca ma tin de cuvant!


- Va spun, domnule.... ! Ce grad aveti?... Ahaa! .. ! Domnule maior va spun un banc cu chinezii daca va tineti de promisiune!


- Bine ma, zi-l si cu chinezii, daca ti-e frica sa spui unul cu militienii! Sa te aud!


 - Stiti ca ei au natalitatea mare si cauta fel de fel de metode de reducera numarului de nasteri. Cea cu anticonceptionalele nu a prea prins! Cea mai eficienta metoda este cea prin care tinerii sunt ademeniti  intr-un cinematograf fara scaune si cu ecranul pe tavan. Ii dezbraca, ii culca pe spate si pe  tavan dau filme porno. In timp ce intra in erectie vine unul cu coasa si... harsc le reteaza sexul !


- Bai, da-i dracu, si ce fac cu ... chestiile alea retezate? vru sa fie pe faza maioru`.


- Fluiere pentru militieni, domnule maior ! Pentru militienii lor, preciza tanarul ca masura de precautie!


- Bine ca noi nu importam si fluiere din China, reflecta maiorul mai mult pentru sine ! Esti liber baiete.

4 comentarii:

Ovidiu spunea...

Si tu esti fascinant. iti place sa scrii despre perioada (epoca) de aur.

plano10 spunea...

Daca am trait in ea?! Si ce tanar eram! :)

mos alecu spunea...

Ovidiule, si-n perioada (epoca) aia se scria despre perioadele (epocile) de dinaintea ei...

mos alecu spunea...

Si nu neaparat cu incrincenare si cu ura,ba chiar cu fascinatie si placere