Un produs Blogger.

miercuri, mai 05, 2010

Pensiile functionarilor europeni(UE)

8 comments







 


La noi programele bociste RABLA si +ULTIMA CASA+ pentru pensionari, la ei trai neneaca.......

(CIRCULA PE INTERNET ACEST TEXT)

Chiar daca ti se pare lung, te rog citeste cu atentie si ,,da mai departe" la amici, prieteni, cunostinte, colegi, vecini.....

Aţi observat că politicienii nostri se lupta ca nebunii să intre în administratia UE . De ce?
Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobata! "
În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună.
Da, ati citit corect!
Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ...), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania ..) vor primi din partea Europei, aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.
De ce şi Cine plăteşte ?
Tu si cu mine!
Ei voteaza legi, fără control şi-si atribuie,,parasute de aur" cu impozitele noastre.
Acestea trebuie să fie dezvăluite cu ajutorul acestui mesaj tuturor europenilor din jurul vostru
Tehnocraţii europeni beneficiaza de pensii de nababi....
Chiar şi parlamentarii, care cu toate acestea, beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc o treime din ceea ce ating acesti domni ...

Adica,
Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor ", va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu (noiembrie 2010), o pensie de 1 515 € / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera" , în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).
Colegul său, Peter Hustinx, si-a văzut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9 000 € de pensie pe lună.
E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.
E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.
Multi alti tehnocraţi se bucura de acest privilegiu:

1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi € 12 500 de pensie pe luna.
2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12 900 € / luna.
3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14 000 € / luna.
Listă de verificare, fa click pe adresa de mai jos:

 
http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286
Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt sigur de a ,,avea o carieră completă" şi, prin urmare, a obţine maxim de 70% din ultimul salariul. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare" dar pe deasupra pentru dansii e suficient de a lucra doar 15 ani şi jumătate(intr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la servici 40 de ani, în curând 41 ani si doresc sa o mai lungeasca nitelus.....
Confruntandu-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, 40 de ani, 41 ani (în 2012), 42 (2020), etc.
Dar pentru ei nu e nici o problemă, e suficient doar 15.5 ani ...
Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajaţi.
Acum, ei sunt o armată care se bucura : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori, etc.
Dar, mai nasol, în acest caz, este că acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super- pensiile lor.
Totul se plăteşte de catre contribuabili...
Noi, cotizam toata viata şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmeaza amenzi, penalităţi de întârziere de plată, etc. ...fara nici o mila
Ei sunt scutiti de toate acestea .

Va puteti imagina? chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care, cu toate acestea, se presupune că "/ verifica dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, ptr.scopul pentru care sunt destinate ... / "beneficiaza de acest sistem şi nu plătesc nici o cotizatie.
In schimb nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi " la Bruxelles" şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetara, atunci când ei au ambele mâini pana dincolo de coate în oala cu gem?
La ora în care viitorul pensiilor noastre este serios compromisă de violenţa crizei economice şi brutalitatea şoc demografic, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensie de 12 500 - 14 000 € / lună după doar 15 de ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva ptr ea ...
Acest lucru este pura provocare!
Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.
Împreună putem crea o maree.
Nu există nici o îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fara griji sau frica, de astfel de pensii. Sa incercam sa punem piciorul in prag.

S-a efectuat un studiu precis şi documentat, si se demonstreaza prin "A + B" amploarea scandalului. Aceste studii au fost deja preluate de către mass-media.

http://www.lepoint.fr/actualites-economie/2009-05-19/revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens/916/0/344867

Difuzarea pe o scară largă în rândul tuturor celor27 de ţări ale UE, prin intermediul presei a

e-mailurilor....poate se va ajunge la ceva, doar daca nu sunteti multumiti cu faramiturile care vi se ofera.

TRANSMITETI, TRANSMITETI........, va rugam !

8 comentarii:

plano10 spunea...

Articolul din "Le point". fr-traducere Google
'Bine, nimic nu comparabile cu pensiile de Aur CEO, dar 129 - foarte - înalţi funcţionari ai Uniunii Europene (comisari, judecatori, grefieri ...) chiar nu au nici reclamaţii. Nici un plan de pensii al serviciului public în cele 27 de state membre este de asemenea favorabil. Şi pe bună dreptate, un comisar european, un judecător, Procurorul General al Curţii de Justiţie ... nu plătesc nici o primă, spre deosebire de lambda funcţionar european el, plateste 10.90% din salariul său de bază.

Dar acest tarif zero, înalţi funcţionari ai UE, beneficiază de servicii de lux detaliate într-un raport pregatit pentru publicarea de către asociaţia Salvaţi Pensii cunoscut pentru insistenţa cu privire la urmărirea abuz. Deci, atunci când abandonează atribuţiilor lor, comandanţii Uniunii poate ajunge la aproximativ 70% din salariul final confortabil. Salariile acestor superfonctionnaires "sunt, în medie, 21260 de euro pe lună. În partea de jos a grilei, grefierul Curţii de cheie publică 16327 de euro. De mai sus, preşedintele Curţii de Conturi primeşte 23405 de euro şi cea a Curţii de Justiţie 26 651 de euro, şi că fără alocaţiile familiale şi alte suplimente (de exemplu, mai mult de 2.000 de euro pe lună pentru 3 copii!).

Pentru 70% din salariul lor final pentru pensionare lor, înalţi funcţionari ai UE nu au nevoie să trudească 40.5 ani, ca şi în privat, în Franţa. Doar "ia" 16 de ani. Cere adevărul că este rar pentru a atinge acest prag fatal, având în vedere durata de termeni, dar chiar şi un scurt pasaj rămâne avantajoase. Astfel, Jacques Barrot, vice-preşedinte al Comisiei pentru transport, după numai cinci ani de mandat, va avea dreptul, în octombrie, o pensie de 4,728.20 euro.

Alergători poate aştepta să primească între 300.000 şi 500.000 de euro

Adevărul ne obligă să spun din nou că aceste retrageri sunt combinate cu cele obţinute în ţările de origine. Şi în cazul în care aveţi concediu înainte de vârsta - 65 ani - Uniunea 129 privilegiate afecta paraşute confortabil. Ca o indemnizaţie de "relocare", ştiind că toate costurile (transport, asigurare ...) sunt, de altfel, susţinută de UE. Adăugat o indemnizaţie de "tranziţie" în fiecare lună timp de 3 ani a servit ca un procent din salariul de bază şi a mandatului făcut (40% mai mică de 2 ani, până la 65% după 15 de ani). O restricţie, cu toate acestea: din moment ce mandatul este completat, în cazul în care oficiale europene de top are o noua activitate, remuneraţia nu trebuie să depăşească, inclusiv indemnizaţia de tranziţie, ceea ce a văzut la Bruxelles sau Luxemburg.

În total, combinând cele două prestaţii, alergătorii pot aştepta să primească între 300.000 şi 500.000 de euro, care nu afectează pensia să vină. Nu e rău pentru funcţionarii mai mult de bine plătit (preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu 29504 de euro afectează mai mult de preşedintele Statelor Unite) şi, în majoritatea cazurilor a reveni la administrarea lor de origine, revenind la pantouflent în politică sau private. Concluzie spirituale Backup: "Este o ruşine, Parlamentul European, de administrare, de gardian al ortodoxiei fiscale şi gata să joace în cazul în care poliţia vis-à-vis de statele membre care nu respectă principiile de sunet şi riguroasă economice, pentru a se duce pe cheltuiala contribuabililor, o politică de reducere total vrac, provenite din realitate. "

theodora0303 spunea...

Poate ar trebui sa incercam si noi sa ne angajam acolo
In ceea ce ma priveste cred ca o sa fac o pauza cu articolele despre politica pe blogul meu.
Sunt dezamagita.
Se pare ca nu ii pasa nimanui (nu ma refer la cititorii blogului meu) ce fac eu de 9 luni pe blogul ala. :(

plano10 spunea...

Tocmai acum cand se incalzeste temperatura strazii, Theodora?
Sau ti-au promis vreun post UE? :)
Ma gandesc si eu ca... dupa 9 luni ar fi trebuit sa iasa ceva.... :)

theodora0303 spunea...

Nu e vorba de nici un post nici macar la o firma de gunoaie :)
Traiesc in lumea asta virtuala si imi imaginez ca este important ce scriu.
Ieri, cineva important mi-a spus ca nu prea conteaza lumea asa a blogurilor
Cica singura lupta este in strada.
De ce sa mai scriu?

plano10 spunea...

@theodora
In strada stii cum incepe, da` nu se stie cum se termina!
Scrisu` biciuieste mai pasnic.

animalutul20 spunea...

citeste Staff Regulation pt functionari si o sa vezi date concrete pentru ei........cat despre inaltii functionari, nu uita ca fiecare tara isi propune cate 1 repr si in CEJ, ECA , CFI, TFP............aia sunt profitorii regimului din tara de origine( ex: dl ovidiu ispir din RO a fost numit de statul roman)

nu incurca functionarii obisnuiti care trec concursuri cu inaltii functionari care sunt numiti .............
PETER HUSTINX e seful EDPS...........UN FEL DE COMISAR CA SA INTELEGI TU CEVA MAI BINE................la leafa pe care o are e normal sa aiba o pensie adevarata.........

cat despre functionarii UE , ei nu ies cu pensii asa mari pt ca sunt functionari , schema lor de salarizare o gasesti in staff regulation.........daca te tine muschiul inscrie-te la concursuri si poti sa ajungi si tu functionar UE.......LA ULTIMUL CONCURS AD-177 pe administratie publica sunt inscrisi vreo 300/loc.........ce zici, te bagi???

animalutul20 spunea...

lasa-ma sa revin..:))

daca te uiti pe lista respectiva o sa vezi ca mai sunt inca unii in functie : ollie rehn de ex.( comisar in baroso 2 pana in 2014), almunia,madam ashton,chiar si barosso........., ceea ce inseamna ca ceea ce e pe lista aia e doar un calcul.

tot daca citesti lista o sa observi ca sunt numai functionari de rang inalt, majoritatea de la justitie-curtea de conturi- eventual si ombudsmanul

de ce sa te miri ca au pensii de 2-3 ori mai mari decat pensia medie din tarile UE cand golanii de la tine din tara din magistratura au pensii de 15 ori mai mari decat pensia medie?????( vezi pensia betivei aleia din DB prinsa beata moarta la volan care a dat in judecata pullitia pt ca a oprit-o......)

ca sa nu mai spunem ca despre ei nu au scris ziarele mereu cum au scris despre smecherii din RO( florin costiniu are in decl de avere un castig mediu lunar de 27000 ron, asta nu te-a deranjat?? sau esti doar vreun pupinbeshinesc???

plano10 spunea...

Daca erai atent vedeai ca textul nu este scris de mine. Am precizat ca acest text circula pe INTERNET. L-am mai citit in forme asemanatoare pe blogurile unor cunoscuti parlamentari.
Esti functionar european?