Un produs Blogger.

joi, octombrie 07, 2010

Basescu nici nu stie ce lege a pensiilor era sa semneze. Opozitia nu exploateaza gafa.

7 comments

Presedintele, rusinea Romaniei, si-a motivat decizia de a retrimite Legea pensiilor in Parlament, argumentand cu, zice-se, o dispozitie din cuprinsul respectivei legi, care ar reglementa, dupa Base citire, varste diferite de pensionare pentru militarii barbati si militarii femei.


Iata ce spune, insa, LEGEA cu privire la varsta de pensionare a militarilor si politistilor :


Art. 54. – (1) În cazul persoanelor prevăzute la art. 6 alin. (1) pct. I lit. c), vârsta standard de pensionare este de 60 de ani, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Atingerea acestei vârste se realizează prin creşterea vârstelor standard de pensionare, conform eşalonării prevăzute în anexa nr. 6.


(2) În cazul persoanelor prevăzute la art. 6 alin. (1) pct. I lit.  c), stagiul minim de cotizare în specialitate este de 20 de ani, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Atingerea acestui stagiu se realizează prin creşterea stagiului minim de cotizare în specialitate, conform eşalonării prevăzute în anexa nr. 6.


(3) În cazul persoanelor prevăzute la art. 6 alin. (1) pct. I lit. c), stagiul complet de cotizare este de 30 de ani, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Atingerea acestui stagiu se realizează prin creşterea stagiului complet de cotizare, conform eşalonării prevăzute în anexa nr. 6.


HALAL presedinte. Frica de suspendare l-a introdus in ridicol, scotand din palarie minciunele.

7 comentarii:

antiignorantu spunea...

in ce hal au ajuns armata si politia Romaniei ... ce contributie au avut femeile din armata si politie ? ispite , discriminari , coruptie mascata , destramari de familii etc. ....

plano10 spunea...

@antiignorantu
Te-a discriminat vreo politista? Ti-au creat uniformele probleme in familie? :)

antiignorantu spunea...

plano 10 nu dar stiu ce inseamna ptr. alti politisti discriminarea , avantajele in fata unor sefi etc. ... :) si Varsta de pensionare
in actualele conditii de poluare , stres , alimentatie plina cu chimicale , razboi economic etc. varsta de pensionare in Romania trebuie sa fie de 60 de ani la barbati si 55 la femei , in rest cine se plictiseste poate sa ceara sa munceasca undeva la o gradina , gospodarie etc.

plano10 spunea...

Nici art 60 alin (2), citat de Base in motivarea sa televizata, nu stabileste varste diferite pentru militarii barbati sau femei:

Art. 60. – (1) Reducerile vârstelor standard de pensionare
prevăzute la art. 55, precum şi cele prevăzute de alte acte normative pot
fi cumulate fără ca reducerea totală să fie mai mare de 13 ani.
(2) Vârstele de pensionare reduse în condiţiile alin. (1) nu pot fi
mai mici de 50 de ani pentru femei şi de 52 de ani pentru bărbaţi,
respectiv de 45 de ani pentru persoanele prevăzute la art. 6 alin. (1) pct. I lit. c).

mumu12345 spunea...

Text interzis la publicare pe blogul lui Nastase:

"Domnule Nastase, am vazut ca v-ati straduit sa rezugraviti exteriorul edificiului si sa puneti o firma mai trendy. Apoi am observat ca ati investit in schimbarea tapetelor. Vad ca ati facut efortul sa innoiti mobila si lenjeriile.
Dar, vai! Zadarnic tot efortul.
Cred ca a venit timpul sa schimbati “fetitele”. Au imbatranit, s-au naravit, s-au umplut de fite si le e gandul doar la capatuiala.
Stabilimentul de lux, pe care l-ati conceput, tinde sa semene tot mai mult cu un lupanar sordid din Dudestii de altadata, mai ales ca o lupana ordinara, trecuta bine de a treia tinerete, vrea sa interpreteze rolul de matroana.
Este pacat, zau, de timpul pierdut si atata truda."

Dinu Patriciu versus marii retaileri « Hai ca se poate! spunea...

[...] Basarica, Dispecer Blogosfera, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui [...]

plano10 spunea...

Chiar ca era de interzis!