Un produs Blogger.

joi, octombrie 14, 2010

M 112-Ordin special de recalcularea pensiilor pentru Serviciile din Armata

11 comments
ORDIN

pentru completarea Ordinului ministrului apărării nationale nr. M.101/2010 privind aplicarea în Ministerul Apărării Nationale a Hotărârii Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, conform Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor

Pentru aplicarea prevederilor art. 16 din Hotărârea Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, conform Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor,

în temeiul prevederilor art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Apărării Nationale, cu modificările ulterioare,

ministrul apărării nationale emite prezentul ordin.

Art. I. - Ordinul ministrului apărării nationale nr. M.101/2010 privind aplicarea în Ministerul Apărării Nationale a Hotărârii Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, conform Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 606 din 26 august 2010, se completează după cum urmează:

1. La articolul 3, după alineatul (2) se introduc două noi alineate, alineatele (21) si (22), cu următorul cuprins:

“(21) Procedura de fotografiere, stocare, transmitere a datelor în format electronic si creare a bazei de date referitoare la perioadele de activitate desfăsurate de beneficiari în structuri ale Directiei generale de informatii a apărării se stabileste prin dispozitie a directorului general al Directiei generale de informatii a apărării.

(22) Statul Major General cooperează cu Directia generală de informatii a apărării pentru crearea bazei de date necesare recalculării pensiilor militare de stat ale beneficiarilor care si-au desfăsurat activitatea în structuri ale Directiei generale de informatii a apărării.”

2. După articolul 4 se introduce un nou articol, articolul 41, cu următorul cuprins:

“Art. 41. - (1) în vederea obtinerii documentelor doveditoare necesare recalculării pensiilor militare de stat, beneficiarii care si-au desfăsurat activitatea în structuri ale Directiei generale de informatii a apărării se adresează acestor structuri.

(2) Activitătile desfăsurate de structurile Directiei generale de informatii a apărării în vederea eliberării documentelor solicitate sunt cele prevăzute la art. 4.”

Art. II. - Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Publicat in MO 686 din 11 10 2010

11 comentarii:

puiac spunea...

Daca hg 735 este suspendata, M112 este legal?

plano10 spunea...

Efectele hg 735 se produc dupa 01 01 2011. Daca suspendarea se mentine si dupa acea data este o problema. Pana atunci se vor judeca fondurile proceselor.

plano10 spunea...

Sunt dispozitii care asigura doar secretizarea bazei de date referitoare la beneficiarii informativi ai Armatei in procedura de recalculare a pensiilor.

Inconstienţa guvernanţilor ne duce la ruină! « Popateapa's Blog spunea...

[...] generală a finanţelor poate paraliza ţara!Cu toate acestea,in loc să dea drumul negocierilor,să mai cedeze,să facă ceva constructiv,Primul Ministru ameninţă că se va respecta legea şi [...]

Divide et impera « Hai ca se poate! spunea...

[...] Usca, Caius, Basarica,  Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui [...]

pjqpstk spunea...

Xu0RgO wtoifgemtpux, [url=http://oylsdmkgdyry.com/]oylsdmkgdyry[/url], [link=http://qsrmcmsrzmyh.com/]qsrmcmsrzmyh[/link], http://atomicdqjgzo.com/

antiignorantu spunea...

Bucurestiul se afla sub ocupatie Fascista
Parlamentul si Guvernul nu mai pot oferi solutii in Romania , Genocidul se desfasoara in mod organizat si SIGUR ! ARMATA trebuie sa elibereze ROMANIA , daca ofiterii Superiori nu sant in stare sa studieze despre razboiul economic si Urmarile lui la nivel de POPOR , aunci degeaba au facut anumite materii in facultati si academii despre coordonarea resurselor umane si materiale etc. Acesti ofiteri superiori au facut un juramant , acum este momentul sa scoata capul afara din BUTOI si sa se uite in ce HAL a fost adusa ROMANIA , copii si batrani distrusi , tineri fara viitor , institutii DECIMATE MORAL si FIZIC , etc. , in timp ce Politicienii asteapta solutii salvatoare de la EXTRATERESTRI !!! Ofiterii Superiori care nu se simt in stare sa Apere si sa Elibereze Romania isi pot da DEMISIA ca sa nu se mareasca Puterea Haosului si GENOCIDULUI in TARA !!! REPET , Ofiterii superiori au facut in facultati ceva despre RESURSE ... ROMANIA se afla in plin JAF , Succes la Coordonarea Resurselor OFITERI PATRIOTI din Toate Structurile !!!

plano10 spunea...

@ Esti ignorant rau
Parlamentul este singura institutie constitutionala care poate scoate Romania din blocajul politic ,economic si social in care a afundat-o Basescu si clica sa:
-demiterea guvernului BB si formarea unei noi majoritati parlamentare
-suspendarea presedintelui Basescu in Parlament si demiterea lui prin Referendum

ELENA spunea...

Da, cum sa nu! Mai ales cele care au termen in februarie 2011!

plano10 spunea...

@ELENA
Nu poooot sa cred! Asa tarziiiiu?

ELENA spunea...

@Plano10
Se pare ca .... multe nu poti sa crezi. Ma rog, e problema ta si tine de .... incredere.