Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 12, 2011

Generrrrrralul fusta Lupu... Oprrrea drrrrepturrrile de pensie ale militarrrilorrrr de carrrierrra

6 comments
Ce a adaugat HG 735/2010 la lege este floare la ureche pe langa ce a adaugat sefa finantelor din Armata in Conferinta de presa de astazi... pe tema recalcularii pensiilor militarilor.
Iata unde ajunge politizarea excesiva a institutiilor statului !
Conducerea Armatei devine un instrument de aplicare a abuzurilor unui regim tot mai autoritarist.
Celalalt minister de forta, MAI, asisderea.
Ma si mir ca SRI a rezistat presiunii, Casa lor de Pensii aplicand corect legea 119/2010 si ferindu-se sa puna in aplicare articolele anulabile irevocabil din HG 735/2010



Daca vrrreti sa va enerrrrvati, urmariti intrrrregul discurrrs pe Realitatea Tv de la orrra 15,00 din 12 01 2011

http://www.realitatea.net/jurnale.html

Rîrîita isi permite sa minta ca  Legea 119 si HG i-ar obliga pe pensionarii militari... ea continua sa ii numeasca beneficiari...sa faca dovada veniturilor si ca nu ar stabili vreo obligatie, in acest sens,  in sarcina institutiei militare din care face parte. Numai prin marinimia lui Oprea M Ap N si-ar fi luat  angajamentul sa-i sprijine pe militari in  procurarea documentelor!
Câtă prostituare!
Fata asta o fi citit vreun cuvintel din motivarea Sentintei 443/2010 a Curtii de Apel Cluj prin care a fost anulata partial HG 735????
Nu cred! Altfel... nu  putea sa spuna asemenea prostii.

6 comentarii:

acuvio spunea...

Una spune alta se face. Ieri am vazut o Decizie de recalculare a pensiei militare emisa la 31 12 2o1o, trimisa prin posta si este diminuata! Pensia este de urmas si primeste oricum 50% dintr-o pensie m mica de 3000 pentru vechime completa recalculata acum dupa salaiul mediu pe economie cum scrie acolo!

Anonymous spunea...

Rusine acestor sefi care pun in aplicare articole de lege suspendate si anulate, la ordinul ministrilor MAI si MAp.N.
Ei nu gandesc ca vor fi victime ale actiunii lor inconstiente, asta pt. ca nu mai au mult si trec si ei la dispozitia tradatorilor de neam- base si poc. Daca ne ajuta d-zeu sper sa raspunda penal cat mai curand toti cei care se vor face vinovati de nerespectarea hotararilor instantelor care suspenda si anuleaza HG 735/2010. Nu mi-e rusine ca sunt roman, dar mi-e rusine ca la carma noastra a ajuns oameni care nu au nimic in comun cu realitatea. Mai mult sunt sustinuti de lingai deputati si senatori PDL, parte din ei nu cunosc cum este sa traiesti din salariu sau pensie, pt. ca majoritatea sunt imbogatiti prin fraudarea legii.

Anonymous spunea...

Stie cineva sa ne spuna cum trebuie actionat acum - sa mergem in instanta pe mana SCMD sau prin actiuni individuale, foarte costisitoare. Am primit pensiile reduse fara a fi primit decizia de recalculare. Ce facem, asteptam deciziile sau mergem direct la Tribunal?

Plano10 spunea...

@Anonim
Tu ai aterizat acum pe blog? Urmareste cat s-a discutat aci pe aceasta tema.
Parca si SCMD indeamna sa alegeti intre actiuni individuale si colective de contestare.
Decizia nu o poti ataca direct in tribunal.In Tribunal te duci direct daca ti-a micsorat pensia si nu ti-a trimis decizie.
Litigiile judecate pe aceasta lege sunt scutite de taxa judiciara de timbru; art.157 din Legea 263.

Anonymous spunea...

@ Plano

Nu ne pot numi asigurati - pentru ca majoritatea militarilor nu a contribuit la CAS (nu dezvolt subiectul aici). De unde si aceasta gaselnita cu beneficiarii. Adica suntem niste "cersetori" sau, intr-un limbaj mai putin dur, suntem "asistati". Dar in fapt ne trateaza ca pe niste aurolaci. SR

Anonymous spunea...

lupu maria lup la propriu si la figurat este tipul femeii comisar din anii 1950 utilizat de politrucii oprea si boc pentru a distuge traditia si onoarea militarilor.