Un produs Blogger.

joi, iunie 30, 2011

Basescu: Militarii... vinovati de marea diversiune cu teroristii, la Revolutie.

8 comments

TRAIAN BĂSESCU spune tot ce stie, daca se lasa tras de limba in aparitiile televizate pe posturile mogulului GC Paunescu.
Aseara, se zice, s-a dat in stamba pe 10 TV... cu nasu!

Din declaratii despre huiduielile de la Iasi, celebrele huiduieli ale SCMD-istilor care au impus OUG nr.1/2011, de revizuire a pensiilor recalculate cu ABAC-ul, huiduieli pe care, acum, le declara diversioniste, desi, atunci, recunoscuse ca erau indreptatite, Basescu o coteste spre Revolutia din 1989 si rezolva, dintr-o fraza, enigma "teroristilor" din decembrie 1989:

"Din păcate, oamenii sunt uşor de manipulat, şi de televiziuni, şi vă dau şi exemplul pensiilor militare. Ce n-o să uit niciodată - pensionari militari la Iaşi, fluierând în timpul imnului de stat că le-au scăzut pensiile şi în realitate noua lege a mărit pensiile la 90% din pensionarii militari", a afirmat preşedintele Băsescu la 10TV.

El a mai spus că, în opinia sa, a fost "exact manipularea de la Revoluţie, cu teroriştii".

"Şi atunci tot militari s-au ocupat de marea înscenare, «teroriştii, trebuie să înarmăm poporul, împuşcaţi-vă între voi» şi tot acelaşi tip de pregătire au avut-o şi liderii militarilor care erau pe la televiziuni şi explicau cum militarii au fost umiliţi, spunând că le-au tăiat pensile, iar în realitate le-au crescut pensile prin recalculare şi aşezare pe noua grilă", a mai spus Traian Băsescu.

8 comentarii:

constantin spunea...

INTRIGI+SCANDALURI+ATACURI LA PERSOANA+BARFE+JIGNIRI+INCULTURA+VICLENIE+RAUTATE+INCOMPETENTA+DISCORDIE = TRAIAN BASESCU, CONDUCATORUL STATULUI ROMAN

Plano10 spunea...

@constantin
urmare
=votantii si sustinatorii partidelor care sustin in Parlament Guvernul Boc

TANO spunea...

noi nu am avut revolutie am avut o lovitura de stat. a prins vreodata ilici scumpul tau conducator vre-un terorist?

Plano10 spunea...

@Tano
Ti-am scris si pe blogul tau ca Revolutia include si lovitura de stat si lovitura militara.
Cine dracu` a vazut vreo revolutie reusita... fara lovitura de gratie data de Armata si Serviciile Secrete?
Bucura-te ca nen`tu Base a descoperit terroristii!
Iliescu a fost manipulat de "teroristii "gasiti de Base.

micutzul spunea...

Am scos arma, am verificat/o si sunt gata sa/mi apar conducatorul mult iubit. Dar nu stiu ce sa fac , sa o iau spre Targoviste, sa o iau spre Constanta, sa o iau spre Yemen ? Cred ca cel mai bine e sa plec in concediu .

Don Corleone spunea...

@micutzul
Eu zic sa o iei .......peste tot.(hi,hi)

CEZAR spunea...

Vezi ca l-ai confundat cu Scufita -Rosie (ho,ho,ho)

micutzul spunea...

@ Don Corleone
Nu pot sa o iau decat intr/o singura directie sau altfel spus spre o singura destinatie. Daca tu esti obisnuit sa o iei in alte moduri, este strict problema ta si nu iti face propaganda. Pe mine , cel putin , nu ma intereseaza. ( ha, ha, ha !)