Un produs Blogger.

duminică, iulie 31, 2011

Curtea Europeana a Drepturilor Omului sanctioneaza ingerinta statului in drepturile asupra bunurilor persoanelor fizice si juridice

49 comments
Reclamantul obtinuse in instantele romanesti, pe procedura obisnuita, restituirea impozitului pe platile compensatorii acordate militarilor  la iesirea la pensie. A pierdut in urma recursului extraordinar promovat de Procurorul General.
Iata cum a reparat CEDO incalcarea dreptului asupra bunurilor - drepturi banesti.


49 de comentarii:

Robert Horvath spunea...

REVOLTA ARMATEI ROMANE NU A AVUT LOC.
ROMANII PREFERA CA REVOLTA SAU REVOLUTIA SA FIE FACUTA DE ALTII
SI EI SA PLECE LA MARE SI LA MUNTE.
CIA A LUAT DIN NOU PLASA.

CIA prevede revolta Armatei române ! (wikileaks-ro.blogspot.com)
Scaderea pensiilor militarilor poate duce la revolta intregii armate romane.

Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta. Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi. Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la puture. Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane. Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii, zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor. În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen. În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei. în anul 1998: 36.500 ofiteri;- la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;
Nici o alta institutie fundamentala a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatica transformare în anii de dupa revolutie!

CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.

Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat, Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. Politica de desbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza. Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.

CIA : REVOLTA ESTE SINGURUL SCENARIU POSIBIL PENTRU ROMANIA!CIA -ROMANIA........
Indeed, the rising poverty or attempts for marginalising of democracy could cause the civil society to eventually rebel against its rulers. Rebellion because of poverty would express a primal struggle for survival; revolt against rulers would demonstrate a political maturity seen in Bulgaria in 1997, in Hungary in 2006, and even in Moldova, in 2009. Unfortunately, an uprising seems the only workable scenario for Romania today.

TRADUCEREA FINALULUI :
O REVOLTA PARE SINGURUL SCENARIU POSIBIL PENTRU ROMANIA.

Plano10 spunea...

A prevazut prost!Erau estimari de anul trecut.
Sau, poate si datorita acestor atentionari reducerea pensiilor militarilor s-a transformat, din mers, in majorare pentru 80% dintre militari.

maiag spunea...

2 probleme distincte.
A[si eu m am judecat cu armata pentru impozitul oprit timp de 5 ani.de 2 ori la curtea suprema,in final am pierdut la curtea de apel a 3 oara avind ca baza un antecedent la curtea suprema cu alt caz.
intre timp am recuperat banii prin executare silita,dar ulterior in 2006 am primit somatie sa restitui banii de impozit pe care i am primit,pina in prezent nu am platit nimic,au trecut deci 5 ani de cind 4este definitiva,cred ca sa prescris.
B]cine a scris comentariile de mai sus este ori nebun ori instigator.numai un prost crede in bazaconiile lui

Robert Horvath spunea...

Plano10
Corect. Serviciul britanic a facut aceiasi estimare gresita.
Fragment
BASESCU VA AVEA SOARTA LUI CEAUSESCU
ROMANIA A NEW REVOLUTION ?
http://devanewyork.blogspot.com/2010/10/serviciul-britanic-prevede-o-revolutie.html
According to critics, Băsescu’s authoritarian populism will eventually become obvious and be a two-edged weapon for Romania’s president Băsescu ...... will eventually remain alone, abandoned by his own party and his voters, “exactly like Ceauşescu was in 1980s.”
6,000 police angry over a 25 percent wage cut marched to the presidential palace. Witnesses said police pelted the palace with eggs, with some shouting, "Get out, you miserable dog!" Blaga told reporters he deeply regrets the incident.
Indeed, the rising poverty or attempts for marginalising of democracy could cause the civil society to eventually rebel against its rulers.

Robert Horvath spunea...

@ Nebunii schimba istoria si societatea. Cei normali intra in panica la postariile mele. Stiu ei dece.

maiag spunea...

tu nu ai o nebunie constructiva
esti paranoic
traesti in irealitate faratelo

Robert Horvath spunea...

@ maiag
Nu sunt fratelo cu tine, nu am copilarit impreuna, nu ne-am cunoscut pe la baluri si chermeze........
Facem parte din clase sociale si intelectuale diferite.
Eu sunt educat si intrebuintez hartie igenica.

maiag spunea...

esti nebun
ai dreptate
gindim altfel
telectualule

maiag spunea...

scuze
cautain dictionar definitia de
PARANOIA
vezi ce se potriveste
intre fictiune si realitate
vise si nebunie
baiatu
traiesti in alta lume
suferi ca nu esti bagat in seama
si asta e o boala

Robert Horvath spunea...

@ maiag si compania
Va rog trimiteti un dictionat ROMAN-ROM . In Japonia este foarte greu de gasit.

Don Corleone spunea...

@horvath
iti trimit eu unul in....limba cailor.

Don Corleone spunea...

@maiag
Nu te mai agita.E greu cu... "finlandezul"asta

Robert Horvath spunea...

@Don Corleone pentru presedinte !
Conform studiilor europene si a opinilor Academiei corleonii vor devenii majoritari. Unirea minoritatilor romane si maghiare va deveni necesara.

ISLAMIZAREA EUROPEI SI TIGANIZAREA ROMANIEI
În 1960, doar 600.000 de musulmani trăiau în Europa occidentală, dar astăzi sunt peste 30 de milioane, iar imigraţia masivă continuă neabătut. În fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, în mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic.
Un fenomen paralel se intampla in Romania unde conform statisticilor tigani vor deveni majoritari .
Ei urmează vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: “Scopul final al Islamului este conducerea lumii“iar a tiganilor conducerea Romaniei. Regele Cioba declarand
ca in viitor Romania se va chema Rromania urmareste un scop similar. Rezultatele se văd….. oraşe ca Bruxelles, Milano şi Oslo de Bucuresti nu mai vorbim.
Şeful poliţiei din Koln, a declarat că, ca urmare a graniţelor deschise şi a ratei natalităţii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmană în 10 de ani. Tiganii vor fi majoritari in acelasi timp sau mult mai repede daca occidentul ai va trimite acasa .
În Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireşte, este Muhammad. La noi tiganiI a-si dau nume de obiecte , mezeluri sau flori …..Crin etc. Cel mai important manelist autohton poarta numele de Salam…….
Influenţa politică a musulmanilor a devenit tot mai mare în ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar în 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliţi în Germania……iar Traian Basescu cu ajutorul tiganilor stabiliti in Romania.
Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societăţile europene, scopul lor îl reprezintă transformarea Europei într-un stat islamic condus după principiile legii islamice, Sharia! Tiganii refuza DEASEMENEA sa se integreze in societatea romaneasca scopul lor este CREIAREA PRIMULUI STAT MANELIST european. Alegerea unei prostituate de origine roma ca presedinte al Romaniei numita Elena, va consemna dorinta noii majoritati etnice.

maiag spunea...

cine este telectualul asta de robert,nu am auzit de el pina acum,simte nevoia de polimica si vrea sa iese in evidentza
cu ce nene
nimic nu arata in afara de prostie
ziceti si mie cine e,de unde e
si cu ce se ocupa
se da prea rotund

Don Corleone spunea...

@MAIAG
iti spun io .E potentialul Breivik 2

karadeniz spunea...

@ Robert Horvath
“ Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societăţile europene, scopul lor îl reprezintă transformarea Europei într-un stat islamic condus după principiile legii islamice, Sharia! “

Nu cred că ai dreptate, oamenii simpli au alte scopuri, un trai mai bun pentru ei şi urmaşii lor. Majoritatea covîrşitoare a celor care pleacă în altă ţară au acest scop. Decalajele economice, sociale şi culturale sunt principala cauză a emigraţiei. E drept că cei care conduc anumite bucăţi din lumea asta au alte ţeluri şi vise decât muritorii de rând şi că deseori antrenează o parte din mase în aceste jocuri folosind adesea ca pretext şi apartenenţa religioasă. Ţările civilizate din Europa, America de nord, Japonia şi-au au atins apogeul demografic prin anii 60-70 şi regresul ulterior este completat de alogeni. Aşa cum omul din Neanderthal a fost înlocuit de Homo sapiens e posibil ca în câtva secole popoarele arabe, asiatice şi africane să ne înlocuiască pe noi. Ţinând seama de faptul că cele aproape 7 miliarde de oameni sunt o povara greu de suportat de planetă şi că aceasta dă deja semene grave de dezechilibru şi oboseală, e posibil ca viitoarele cataclisme provocate de oameni şi de natură să grăbească acestă înlocuire la doar câteva decenii. Marea majoritate a lumii civilizate nu ar putea supravieţui în nişte condiţii asemănătoare celor din Niger, Congo, Zimbabwe.

Robert Horvath spunea...

@karadeniz
Atat cat emigrantii se integreaza in cultura si viata sociala a tarii gazda lucrurile sunt in ordine. Natalitatea musulmanilor sunt un pericol pentru Europa si civilizatia occidentala. In zece ani sau mult mai devreme, tiganii vor deveni majoritari in Romania. Consecintele se simt de la o zi la alta.
Un stat majoritar tiganesc sau islamic in Europa reprezinta principala problema. Oricum trezirea va dureroasa. Ora prea tarziului este aproape.

Robert Horvath spunea...

@ maiag
UN WATERGATE ROMANESC
DESCHDEREA UNUI CAZIER LA POLITIA NEW YORK PE NUMELE BASESCU, CETATEAN ROMAN, PROFESIA OFITER DE MARINA, DOMICILIUL PROVIZORIU PALATUL COTROCENI , BUCURESTI.

Ma intereseaza doar atentia Presedintelui Basescu si a servicilor . Panica este evidenta. Remiterea unui document intitulat Dosarul Criminal si Terorism Basescu catre FBI nu este o gluma.
Americanii sunt pragmatici si te intrebuinteaza cat au nevoie de tine ,iar apoi a-ti dau un sut in fund. Eu reprezint presa si televiziunea japoneza
impreuna cu sotia mea Kiyoko mai mult de zece ani. Sunt ziarist de investigati , am surse si stiu ce vorbesc. Nu demul consulul la NY Parjol ma chemat la o discutie. Au participat 4 diplomati in civili. Discutia a fost transmisa direct catre Cotroceni. Mesajul a fost clar din partea americana,;Demisie de onoare si dosarul este inchis sau expulzarea catre SUA si scaunul electric asigurat.
Am predat o scrisoare catre dl Ungureanu directorul SIE.
Cu permisia domnului Plano 10 indraznesc sa al public. Scuze pentru lungime dar un document original nu se poate rezuma.

Robert Horvath spunea...

SENZATIONAL SI TERMINAL
DESCHIDETI
http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html


UN WATERGATE ROMANESC


ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK Cu doi ani in urma Basescu a ordonat un atac banditesc la New York. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York. Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata pe un blog creiat de servicii. Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. Ea continua si azi si va lua sfarsit numai prin punerea lui Traian Basescu dupa gratii. PS. Memorile adresate autoritatilor romane au ramas pana in ziua de azi fara raspuns.

DESCHIDETI
http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html

Robert Horvath spunea...

@ PLANO 10
Sunt considerat Brelvic 2
Sa fie vorba de apararea fanaticaa unui golan de port care a lovit un copilas si a dat un cap in gura unui arab......
Dumneavoastra sinteti o minte clara si cunascatoare a legii.
Cer ajutor . Nu am nici cea mai vaga ideie pentru ce sunt acuzat. Ce produce atata ura si consideratie. Nu glumesc. Daca am gresit cu ceva sunt gata sa recunosc si sa cer scuze.

Robert Horvath spunea...

VICTORIA CORLIONILOR IMPOTRIVA NECORLIONILOR.
ROMANII MINORITARI IN PROPRIA TARA !

Fostul “rege international al tiganilor”, Ion Cioaba, declara la mijlocul anilor '90 ca vom ajunge sa traim in “Rromania”. “In 20 de ani Romania se va scrie Rromania”, spunea conducatorul tiganilor. Din cate se pare predictiile acestuia au mari sanse sa se implineasca. Numarul rromilor din tara noastra il va depasi pe cel al romanilor.
Potrivit Agentiei Nationale a Rromilor, precum si multor altor ONG-uri, numarul acestora s-ar situa insa undeva intre 2,5 si 3 milioane. Stiind ca la referendum multi cetateni de etnie rroma se declara romani, mai aproape de adevar ar fi statistica ONG-urilor. Totusi, cel mai corect numar ar fi o medie intre cele doua cifre, ceea ce inseamna ca in Romania exista 1,5 milioane de tigani. Numarul acestora va fi insa in continua crestere. Avand in vedere rata fertilitatii la femeile de nationalitate romana (1,3), dar si cea valabila in cazul femeilor de etnie rroma (>4), precum si rata natalitatii sau speranta de viata, in viitor tiganii vor fi la fel de multi ca si romanii. Astfel numarul acestora va ajunge la sase milioane, in timp ce numarul romanilor ar urma sa scada la 13-14 milioane. Dupa alti aproximativ 15 ani, numarul romanilor va mai scadea cu pana la doua milioane de persoane, in timp ce rromii isi vor dubla numarul. Ulterior, daca indicii de crestere demografica se vor pastra, romanii ar urma sa devina minoritari in propria tara.

Robert Horvath spunea...

@ Plano 10
Executia legala a unui Presedinte este o necesitate.
Opozitia venita la putere nu va rezolva situatia economica. Cercetati
programul de promisiuni electorale a USL si va veti lamuri.
Un milion de noi locuri de munca nu pot produce intraga economie americana. Promisiuni si incompetenta.
Dupa o saptamana populatia se va lamuri. A schimbat o gasca politica cu alta. O gasca de hoti cu alta.
Nemultirea maselor se va indrepta repede impotriva noilor guvernanti.
Basescu se va intoarce pe cai mari ca salvator ai natiunii.
Vom avea un nou prim ministru dupa..... modelul Putin.
Adio democratie . Inchisorile vor fi pline de dusmani politici.
Executia lui Traian Basescu dupa un proces legal, deschis si televizat nu este revansa ci o necesitate obiectiva.
Sunteti cultivat si destul de inteligent sa intelegeti pericolul. Sper.

Don Corleone spunea...

@horvath
citeste cu atentie!!!!
Nu spun ca esti breivik ci ca ai/esti un potential Breivik 2.
Si aici sigur nu ma insel vazand ce de gargauni ai in cap

Robert Horvath spunea...

@ alex parolea-moga
Stimate Maestre
Traiesc in trei lumi diferite. Lumea americana , cea japoneza si bineinteles cea romaneasca. Conversatia americana pe bloguri este virulenta dar niciodata lipsita de politete. Americanul al considera pe interlocutor ca un egal al sau. Accepta pareri opuse .....si niciodata nu te considera nebun daca sustii o parere inedita sau dupa parerea lui gresita.
Conversatia depe blogul japonez este un joc al politetetii si al minti.
Cuvantul nebun sau anormal sau orice forma de impolitete lipseste definitiv din vocabular.
Conversatia pe blogul romanesc este oglinda societatii. Conversatia este inlocuita cu marlania si daca ai o parere diferita esti considerat imediat...nebun.
Maestre poate ma ajutati. Ce este normal sau anormal in contextul unei discutii filozofice., .....
Pai eu cred ca societate a tras cerc iar tot ce se afla in cerc e normal, iar ce este in afara este anormal;
aparent normal inseamna ceva ce face toata lumea, astfel interpretarea este data doar si doar de societate, e exemplu ce azi este anormal peste cativa ani poate fi normal.
Ce parere aveti ?
PS Acest este un raspuns si pentru distinsul si eruditul mereu sicilian.

Robert Horvath spunea...

@ Don Corleone
ESTI DE O INCULTURA ENCICLOPEDICA. CHIAR SI PRESEDINTELE BASESCU A CITITI IN VIATA LUI O CARTE SI O RECITESTE MEREU....CODUL PENAL.

Don Corleone spunea...

Prin contradictia in termeni de genul:
citez din horvath
"ESTI DE O INCULTURA ENCICLOPEDICA"
te-ai autodefinit.PUNCT

Don Corleone spunea...

Definiti-mi si mie termenul"INCULTURA ENCICLOPEDICA"dar nu cu explicatii de tip spitalul 9

Robert Horvath spunea...

REFUZAM AJUTORUL ECONOMIC ROMANESC. SCRISOARE DIN JAPONIA .
Presedintele Romanie
Stimate domnule Traian Basescu

Dupa cum probabil realizati sunt cetatean al Imperiului Nipon. Ma numesc Kiyoko Horvath. Nu demult guvernul Romaniei mi-a ofensat inteligenta anuntand un ajutor economic pentru Japonia ca urmare a calmitatii naturale de proportii greu de imaginat.
Intradevar intr-o tara care repara o autostrada dupa cutremur in sase zile si nu a cunoscut batalii pentru zahar si detergent un asemenea ajutor reprezinta o palma greu
de suportat.
Printr-o Hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial au fost hotărâte sumele alocate pentru această operațiune, anunță mediafax. Cantitatea de apă prevăzută în cadrul acestui sprijin este de 30.000 de litri, în valoare de 50.000 de lei, “exclusiv transportul pe parcursul extern”.Administrația Națională a Rezervelor de Stat va suporta și “ambalare, de transport pe parcurs intern, precum şi alte cheltuieli interne ocazionate de îndeplinirea acestei acţiuni” iar MAE va asigura fondurile pentru transportul apei la Tokio. Pentru această operațiune bugetul MAE a fost suplimentat cu 383.000 de lei.
Va anunt ca poporul japonez nu are nevoie de apa romaneasca si sugerez ca aceasta suma considerabila sa fie intrbuintata pentru cumpararea de banda adeziva pentru repararea trenurilor care strabat teritoriul dumneavoastra. Oricum trenurile noastra zburand cu o viteza mai mare nu pot fi reparate prin aceasta tehnologie de varf.
Sugerez cu toata seriozitatea ca acest ajutor umanitar in care transportul este de opt ori
mai mare decat decat valoarea lui sa fie oprit imediat.
Tinand seama ca armata americana stationata in Japonia ( 47.000 de militari ) ne ajuta conform unui tratat de securitate…. va rog sa nu trimiteti trupe romanesti.
Cu respectul pe care al meritati……si nu mai mult.
Kiyoko Horvath Jurnalist Tokyo Japan

Robert Horvath spunea...

MANELE INTRU ETERNITATE !
UN MINORITAR LA SEFIA OPOZITIEI
Tiganii sunt de toate felurile : ursari, lautari, lingurari, gabori, ceangai…
si in ultimul timp chiar liberali. Vezi Crin Antonescu.
Antonescu s-a născut în Tulcea, Județul Tulcea. A fost crescut de tatăl său, A ramas repetent de doua ori la facultate din cauza prostiei si a lipsei de educatie caracteristica tiganilor cocalari...adica rau de gura si slabi la minte.
Militia la tinut in evidenta pentru atentia acordata minorelor si minorilor.
O MINORITARA LA SEFIA PUTERII
lena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. În ultimele clase de liceu a devenit, efectiv, prostituată. În mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .
"Tanti Petruţa" a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii "peşti" ai Capitalei anilor '90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru'."Tanti Petruţa" îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,"prospătură" pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci,Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale.În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat. Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.

MINORITARI BLOGHERI
In generali tiganii sunt ascutiti la minte si iuti de mina. Tiganii depe bloguri sunt cei mat periculosi fiind aroganti si prosti. Un exemplu caracteristic este acest puradel de internet numit Corleone.

Robert Horvath spunea...

@alex parolea-moga
CRIZA LUMII MODERNE
"Dumnezeu nu joaca democratic."
Diferentele sunt sunt clare chiar pe acest blog. Nu ramane decat sa citim postarile dumneavoastra comparativ .........
Criza lumii moderne este o criza extrem de grava si de adânca si porneste de la criza de legitimitate în care ne zbatem
Criza de legitimitate porneste de la înlaturarea dreptului divin si de la înlocuirea acestuia prin dreptul uman impur si imperfect. Dreptul divin stipula ca egalitatea oamenilor poate fi valabila doar în fata lui Dumnezeu , acorda fiecarui fapt si gest din viata omului, chiar si celor mai mici, o semnificatie sacra împartea societatea omeneasca în caste obtinute prin nastere, dar si prin merite personale.
Din punct de vedere politic, forma de guvernare data oamenilor de Dumnezeu, era Regalitatea… Regele era unsul lui Dumnezeu si avea obligatia sa aplice întregului corp social legile lui Dumnezeu…
Burghezia a dus un razboi necrutator împotriva regalitatii tmp de sapte sute de ani… Ca alternativa i-a fost opusa “democratia” de tip modern…
Se introduce“democratia” de tip modern, si poate cea mai periculoasa se bazeaza pe confuzia introdusa si întretinuta cu mare grija între PUTERE si FORTA NUMARULUI… Principiul stipuleaza ca într-o problema oarecare, numarul mai mare de oameni, adica majoritatea, are dreptate în fata numarului mai mic, adica al minoritatii…
La polul opus ca sistem de guvernare se afla regalitatea, care, desi contestata vehement de oameni nelamuriti politic, chiar daca de buna credinta, prezinta certe posibilitati de adaptare la lumea “moderna”… Un om destinat prin nastere sa devina rege si educat sa devina rege, va practica aceste acquisuri ca pe o adevarata „profesie” de rege… El va sti sa fie echidistant fata de partidele politice pe scena politica si sa reprezinte interesele tuturor claselor si categoriilor sociale,
Reintoarcerea la Monarhia Constitutionala prin varul Printului Charles tanarul print Nicolae reprezinta ultima sansa sa ocolim Orientul si sa intram in Europa pe usa din fata.

maiag spunea...

corleone
te rog lasa l sa vb singur.esti singurul care l mai bagi seama
te rog

Don Corleone spunea...

@maiag
Ok recunosc am gresit

Robert Horvath spunea...

@ Don Corleone
Munca onoreaza. Deasemenea sapunul !

Robert Horvath spunea...

@maiag
Embargou este binevenit. El trebue sa se adreseze celor fara liceul terminat
si cu toaleta in fundul curtii.

maiag spunea...

marsch in ,,,de paranoic
analfabetul cu pretentii de studii innalte
nu vezi ca esti penibil
dute n...balaceanca

maiag spunea...

uite ca tocmai eu am incalcat embargoul cer scuze dar vad ca e impertinent rau
prostia intruchipata
cred ca nu are cu cine sa vorbeasca acasa
ii da nebvasta peste bot cind casca gura

Robert Horvath spunea...

@ Am probleme cu limbajul dumneavostra academic.
Trimiteti cum v-am rugat dictionarul Webster Roman- Rrom.

Robert Horvath spunea...

@ @
"Tiganu'-l scoti din tiganie, dar tigania din tigan niciodata"....chiar daca-i blogher.

Robert Horvath spunea...

@ Fratelo Basescu printe corleoni si maiagi
Basescu danseaza cu tiganii
http://www.youtube.com/watch?v=mxP6z9sdNls

Robert Horvath spunea...

@ DON CORLEONE
"Eu as rezuma asa: cine voteaza cu Basescu, alcoolici, tiganii prostituatele, probabil, desi ma indoiesc ca prostituatele vor vota cu Basescu, avand in vedere cum arata", a declarat prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, citat de Realitatea Tv.
DUMNEATA FRUMUSELULE DIN CE CATEGORIE FACI PARTE ? PROBABIL DIN TOATE TREI.

Robert Horvath spunea...

@ CORLEONE IUBITOR DE PRESEDINTE !
" BASESCU INIMA DE TIGAN"
basescu si tiganii (davto buleandro mui)
Watch the best videos collected by basaricaone.

Don Corleone spunea...

@maiag
Cu indiferenta "omori" PROSTUL!!
) seara buna

Plano10 spunea...

Multumesc pentru comentarii!
Ma bucur pt lipitura dintre Robert si Alex Parolea.Sper sa se si intalneasca peste Ocean.
Voi reveni cu comentarii si noi articole dupa concediu.

Robert Horvath spunea...

VOCEA VIITOAREI MAJORITATI :

"Sa fie un tigan presedinte!"
Romania is the land of choice. Sau, mai popular, tara tuturor posibilitatilor…Daca in S.U.A. un negru a ajuns presedinte, de ce un tigan nu ar fi presedinte ?
Degeaba ne milogim la toţi. Voturile noastre sunt dispersate în toate părţile” a declarat Cioabă, precizând că ”romii şi-au dat votul tuturor partidelor, contra unor sume de bani, chiar şi pentru euro, dar şi pentru salam, un litru de ulei sau un kilogram de zahăr”, a declarat Cioabă.

Plano10 spunea...

Pana se hotaraste USL ce va faca cu pensiile militare, in cazul in care va ajunge la putere(vad oaresce valuri care s-au transmis, pe uscat, de la Constanta pana la Craiova) recomand celor care vor pierde din cuantumul pensiei, dupa ce vor primi decizia de revizuire, sa studieze aceasta hotarare a Curtii Europene pentru a intelege de ce trebuie sa conteste in instanta decizia,de ce trebuie sa parcurga toate
etapele justitiei romanesti, pana la obtinerea unei hotarari irevocabile si ce sanse au la CEDO.

Robert Horvath spunea...

Plano 10

Sansele ca Uniunea Social Liberala sa nu reuseasca sa stranga cele 51 procente in urma votului din 2012 cresc pe masura ce trece timpul. Motivul principal ar fi faptul ca ideea de clasa politica, in intregul ei, a falimentat.
Greselile strategice facute de liderii USL - in primul rand, inhaitarea cu Dan Voiculescu costa. In fata unor partide compromise, vor castiga infinit mai mult noii profeti ai nationalismului extrem, demagogii cu fata de independenti si tehnocratii cu apucaturi de politruci.
USL va ajunge acolo de unde a plecat - in Opozitie

Robert Horvath spunea...

Voiculescu Dan, groparul USL
A fost din prima zi bolovanul de gatul Uniunii si va atarna acolo pana in ultimele ceasuri ale existentei ei. Dan Voiculescu atinge cu latura sa felixiana Uniunea Social Liberala de fiecare data cand ii este pomenit numele.
Ma intreb in ce tara din lume un excroc care fura aproabe un bilion de dolari ( banii lui Ceausescu ) poate fi numit politician? Ne-am obisnuit cu furturile atat de mult incat cel mai mare furt al secolului nu mai conteza ? Nu de aceiasi parere sunt inspectorii de la Interpol care in aceste zile dupa ancheta Viena........ se vor deplasa spre Bucuresti .

popouVICIU spunea...

Stie cineva unde-i hooOprea ?

Plano10 spunea...

@horvath
Multe lucruri spui, dar pierzi din vedere ca omenirea a existat si inainte de crestinism si va supravietui si dupa ce la moda va fi o alta religie majoritara.