Un produs Blogger.

joi, septembrie 01, 2011

Maiorul(r) Petru Morjan explica, politic, gestul sau de a-si da foc la Cotroceni

2 comments

"Ma intreb de multe ori daca presedintele este roman ....L-am votat in 2004....Am inteles ca presedintele Basescu vrea sa fie un jucator, dar nu intr-atat incat sa joace cu picioarele pe Constitutie... buna, rea, asa cum e ea. Sunt multumit ca am incercat sa fac ceva..nu pentru mine"



Pentru mai multe afirmatii politice facute de Petru Morjan, inclusiv comentariile aprinse din emisiunea lui Stiblea, pentru cei care n-au vazut emisiunea Ultima ora, pe Realitatea Tv, urmariti inregistrarea emisiunii din 31 august 2011 de la minutul 59.

http://www.realitatea.net/ultimaora.html

2 comentarii:

Robert Horvath spunea...

PLANO 10

Maiorul spune
Romanii nu fac nimic..............
Este cazul sa faci si tu ceva pentru binele comun
Adaug ...si daca fac ceva sunt declarati nebuni de legat.
Este cazul sa faci si tu ceva pentru binele comun

Pe data de4 Septembrie mea Kiyoko pleaca in Japonia pentru a discuta cu NHK proiectul unui film documentar intitulat FRATII DE ARME dedicat relatiei Basescu – Bout.In cadrul proiectului se intrevede un interviu cu . Acesta a acceptat in principiu propunerea si este hotarat sa joace ultima carte pe care o are la dispozitie, Cartea Basecu. Desvaluind relatiile apropiate cu acesta el anunta indirect ca va deschide gura si va spune multe despre altii. Acest lucru se potriveste cu intentia administratiei Obama care doreste un inceput ” clean” pentru CIA. Scriu toate acestea de a da prioritate dumneavoatra si ziarului ZIUA. In cazul in care sunteti interesat va rog sa ma contactati de urgenta .
PROCESUL LUI BOUT ARE LOC LA SFARSITIL LUNII. BASESCU ESTE CITAT CA MARTOR. TOATE ARMELE SUNT ROMANESTI.
POT TRIMITE CORESPONDENTE SPECIALE DESPRE ACEST PROCES UNIC

Don Corleone spunea...

@RH
Tu n-ai bani nici sa te c.ci in centru(spune o vorba romaneasca) si te "spargi" in bilete de avion transantlantic in fiecare zi.Vrei sa-ti dau preturi la clasa economic ca de "bizniz" nici nu poate fi vorba.
sau te primesc aia "moca" in avion in cala de bagaje??
CHIAR ESTI TAMPIT??
Pana acum ai "cheltuit" cel putin 3000$ desi stai in cotetul tau si postezi tot din NY
Mare nesimtit si mincinos mai esti...bosorogule!!
seful serviciilor sicreti!
P.S.Da' clopote mai auzi??