Un produs Blogger.

marți, octombrie 04, 2011

Revizuire pensii militare M Ap N; tabel actualizat la 04 10 2011

71 comments
Pe site-ul MApN a fost actualizat tabelul revizuirilor de pensii la data de 04 10 2011.

Consultati---> AICI

  SI
ACTUALIZARE TABEL PE 17 11 2011
SI
ULTIMA ACTUALIZARE  23 12 2011

71 de comentarii:

Biliuţă spunea...

Mulţumim lui Casper 7 pentru informaţie şi lui PLANO 10 pentru a sa prestaţie. Despre pensia mea, nu fac nicio afirmaţie. Poate doar o... lăcrămaţie.
Să aveţi o zi bună

Plano10 spunea...

@Biliuta
Trebuie sa fii tare atent ca sa depistezi, precum Casper, actualizarile tabelului pe site-ul MApN.
Atat de zgarciti sunt in informatii incat, daca nu stii ca ei opereaza la data de 09 06 2011, n-ai sa gasesti tabelul.
Nu inteleg de ce nu-l publica pe site-ul Casei Sectoriale de Pensii.

Anonymous spunea...

Salut, Plano10!
Ai o postare unde sustii, ca pensionarii militari cu stagiul intreg, nu vor pierde la recalculare.
Te contrazic. Am un prieten cu stagiul complet(s-apensionat la 55 de ani), care pierde 680 de lei.
Respectiv, 3865/3185. Aud?

PLANO10 spunea...

@Anonim
Era un citat din Gabriel Oprea, daca vei observa.
De principiu, cei care au lucrat peste 30 de ani efectiv si n-au avut functii mari decat in ultimii ani ai activitatii nu pierd.
Amicul tau a avut functie mare sau salariu de merit doar in ultimii/ultimul ani/an.

CEZAR spunea...

.....se aranjase si el acolo ..pe ulllllltima luna! Acum probabil plange dupa investitia facuta!!

gigip spunea...

Vineri,la ora 10,00,la Academia Militara,militarii rezervisti,organizeaza un protest fata de abuzurile comise de clanul Basescu,Boc,Udrea,impotriva celor care au muncit o viata ,pentru apararea tarii! Vino cu noi ,sa le dam cartonasul rosu!

Plano10 spunea...

@gogip
Primiti si alte categorii sociale de protestanti?

Anonymous spunea...

Stelian P.
@Plano10

"SCMD face apel nu numai la membrii sai, ci la toti cetatenii onesti ai Capitalei al caror prezent si viitor au fost puse sub semnul intrebarii de actuala Putere ticalosita, corupta si tradatoare, sa i se alature in numele idealurilor Societatii civile romanesti, pe data de 7 octombrie. Libertatea si drepturile nu se cersesc in genunchi ci se obtin si se pastreaza prin lupta.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

Deci primesc.

Anonymous spunea...

Stelian P.
@Plano10
Si mai primesc in plus:

"Nedreptăţiţii guvernării Boc sunt chemaţi de SCMD pe 7 octombrie la Academia Militară
Autor: ANIELA NINE
5 octombrie 2011
Col.(r) dr. Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, spune, într-un interviu pentru Jurnalul Naţional, că manifestarea organizată vineri în faţa Academiei Militare la care sunt invitate toate ONG-urile, asociaţiile şi alţi reprezentnţi ai societăţii civile vrea să fie primul pilon pentru organizarea societăţii civile într-o platformă civică care să îi reprezinte pe toţi românii care se simt nedreptăţiţi de măsurile Guvernului Boc."
Jurnalul National

Plano10 spunea...

@Stelian
Inseamna ca 6-7 din cei de pe o pagina a tabelului cu revizuirile sunt indreptatiti sa mearga la mitingul lui Dogaru!
Mai multi, 12-13, din pensionarii MAI! La ei au crescut mai putine pensii!

Anonymous spunea...

Stelian P.
@Plano10
Mitingul e autorizat asa ca sunt indreptatiti sa mearga toti cei chemati de Dogaru. Sunt foarte curios sa vad citi vin.

Casper7 spunea...

Da, iar nu se păstrează subiectul postului, se discută orice altceva, numai asta nu.
Eu intru zilnic pe lista MAPN, în general seara, aşa am aflat operativ de noile modificări. Pentru unii, nu şi la mine.
Eu urmăresc mai multe taloane de pensie şi am observat că începe să se definitiveze o listă cât de cât exactă, pe măsură ce sunt revizuite şi ultimele pensii. La cei care au primit deja deciziile de revizuire sumele din tabel sunt identice cu cele din decizii. La toţi mai mari, la subofiţeri mai mult, la ofiţeri foarte puţin. Sunt alte constatări?

Casper7 spunea...

A, lipsesc pensiile celor care le au suspendate la plată pentru că lucrează la stat, dar de la anul, se pare, că această "scăpare" va fi corectată, în sensul că se va interzice total dreptul la cumul. Nu-ţi mai suspendă pensia, dar nici nu îţi mai dă dreptul să lucrezi. Eşti pensionat şi cu asta basta, trebuie să te mulţumeşti cu cât ai deja la pensie, adio stagii suplimentare de adăugat, trebuia să nu fi ieşit la pensie.

Plano10 spunea...

@Casper
-Ti-am remarcat tenacitatea cu care urmaresti problemele legate de pensii.
-De regula, fiecare urmareste situatia sa.
-Sa stii ca si pensiile suspendate sunt recalculate/revizuite pentru a sti cuantumul lor cand se vor relua platile.
-Nu stiu de unde ai informatiile despre interzicerea totala a cumulului. Eu cred ca, daca pleaca Boc si Base, se vor liberaliza din nou raporturile de munca.

Casper7 spunea...

@Plano10 22:36
- Cunosc 2 cazuri de pensii suspendate care nu apar în tabel. Că vor fi recalculate/revizuite e o altă problemă. Unul din beneficiari a aflat telefonic care îi va fi pensia revizuită şi a constatat că salariul la stat de acum e mai mic decăt pensia, aşa că de la anul va renunţa la salar şi va cere reluarea plăţii pensiei. Unde lucrează acum are şi răspundere şi salariu mic. Celuilalt i s-a spus să revină, dar de atunci nu a mai putut lua legătura telefonic cu cei de la pensii...
- Despre cumul, ştirile de pe NET sunt sursa. Ideea era că, cumulul va fi permis doar pentru pensionarii care au împlinit 65 de ani, indiferent de cuantumul pensiei în plată. Ori după 65 de ani nu ştiu câţi vor mai putea lucra. Ştirile nu sunt totdeauna exacte, dar de fiecare dată au un sâmbure de adevăr.
- De plecat pleacă doar cei care nu se înscriu în PDL şi UNPR. Vezi ultimele discuţii de la antene. Aşa că "spera sperando" murindo înainte... nu pot să scriu toată expresia.

Plano10 spunea...

@Casper 7
-Cei care lucreaza si au pensia suspendata au speranta sa-si recastige dreptul de pensie prin hotarare judecatoreasca.Instantele au inceput sa pronunte hotarari prin care statueaza ca Legea 329/2009 incalca legislatia europeana.
-Astora care guverneaza trebuie sa li se faca imposibila convietuirea cu populatia incat sa plece singuri in pustie.

Casper7 spunea...

tot @Plano10
- Da, tenacitate legată de pensii. Nu am competenţa să spun dacă noul sistem de calcul, după veniturile realizate în perioada de activitate e mai just decăt sistemul de pe L 164/2001.
Pot însă să spun că eu sunt dezavantajat a doua oară de acest mod de calcul a pensiei.
Activ fiind, am dus o mulţime de funcţii prin CUMUL, fără nici o plată, am lucrat zile întregi fără nici o compensare, mi-am distrus sănătatea şi parţial evoluţia în cariera militară, mereu eu cu munca şi alţii cu primele, avansările, numirile pe funcţii, trimiterea la cursuri, misiuni în străinătate, etc.
Capul l-am ţinut însă sus, deşi unii comandanţi l-ar fi vrut mult mai plecat. Când nu s-a mai putut am ieşit din armată. Onorabil. Acum noul sistem nu reflectă munca pe care am depus-o, ci numai veniturile obţinute, care nu reflectă nici pe departe activitatea reală depusă. Şi civilii au păţit acelaşi lucru pe acest sistem, dar la ei era contributivitatea reală la fondul de pensii. La militari, contributivitatea e o găselniţă pentru a justifica acest nou mod de calcul. Dar cum NU există "cărţi de muncă", evidenţe palpabile cu veniturile obţinute, noul calcul va genera inechităţi mult mai mari decăt cel de pe L 164/2001. După arme, corpuri de militari, studii politice şi ... "adeziuni" la politica actuală, care va găsi venituri şi unde nu au fost. Mai discutăm...

Casper7 spunea...

@Plano10 07:41
- Da, dacă hotărârile s-ar aplica pentru toţi, nu numai pentru cei care deschid procese. Iar de la hotărâri până la punerea lor în executare e o cale lungă, încâlcită, care de cele mai multe ori nu are finalitatea dorită. Vezi prevederea din OUG 1/2011 prin care şi pensiile stabilite de hotărâri judecătoreşti se revizuiesc (art. 20, anexa 3), plăţi eşalonate pe 5 ani, etc.
- "Să plece singuri"? NU trăiesc eu să văd asta. Ei au făcut numai bine poporului, dar noi nu vedem asta acum. Ei au viziune pentru anii în care poporul va plăti datoriile pe care le fac ei acum, cică ca să ne fie mai bine. Noi nu înţelegem cât bine ne fac ei acum. Aşa că sindicatele jos, şi orice altă formă de protest, fiecare să îşi vadă doar lungul nasului, că dacă e prea lung va fi "tăiat", că de cheltuirea banului public se vor ocupa ei. Noi vom plăti, că pentru noi îl cheltuiesc. Am spus deja prea multe ...

Plano10 spunea...

@Casper
Cumulul de functii voluntare nu te avantaja nici pe legea 164 decat daca ai prins ceva functii, prime sau salarii de merit pe ultima suta de metri.
Eu nu cred ca ar risca cineva sa scoata din burta venituri pentru cei cu adeziuni politice. Ar trebui sa-i falsifice toata fisa de cadre sau, cum se cheama in armata?, Mapa profesionala.

Casper7 spunea...

@Plano
- Cumulul nu a fost "plătit" niciodată în mod direct în armată. Cine muncea nu avea timp să se dea pe lângă şef ca să fie promovat.
- ART. 21 (1) Baza de calcul folosită pentru stabilirea pensiei militare de stat este solda lunară bruta avută în ultima luna de activitate, care include solda de grad corespunzatoare la data trecerii în rezerva.
(2) În cazul în care au avut loc modificări ale soldelor de funcţie în ultimele 6 luni de activitate, baza de calcul o constituie media soldelor lunare brute din aceasta perioada, mai puţin solda de grad. La media obţinută se adauga solda de grad prevăzută la alin. (1). - Zice L 164/2001. În armată funcţiile bune nu se schimbau cum îşi schimbă unii ciorapii. Sunt puţini care cu 6 luni înainte de pensie au prins o funcţie mai bună. Primele nu intrau în calcul. Salariul de merit se dădea cu un an înainte şi cei care beneficiau de el erau puţini (parcă 10%, dacă nu mă înşel). Aşa că problema e că la aceiaşi muncă unele arme au avut venituri în plus, unele eşaloane mai mari la fel, unii muncă şi alţii premii nemeritate, etc. Aici e inechitatea mare pe care calculul după venituri o promovează.

Casper7 spunea...

Continuare
- Tot ce rămâne după un cadru militar, după pensionare, e un dosar personal, în care sunt trecute bazele legale pentru avansările în grad şi numirile în funcţii, clase de salarizare (atenţie clase NU sume efective, care nu se pot verifica), cursuri, misiuni. Mai sunt notările de serviciu, rigide şi care nu au reflectat niciodată exact capacităţile militarului, fiind foarte subiective, un cuvânt în plus sau în minus ridicând sau scăzând calificativul pe un an de zile.
- Să "găseşti" venituri suplimentare nu e atât de greu. Sau să le treci pe toate la unii şi la alţii nu. Sistemul militar e un sistem închis, ermetizat de "secretul de serviciu" şi care aproape nu poate fi contestat din lipsă de probe, ele fiind exclusiv la serviciile financiar contabile sau în arhivele militare. Militarii nu au nimic cu care să îşi dovedească veniturile exacte. Trebuie să accepte buletinul de calcul întocmit de casa de pensii aşa cum e. Adeverinţele de la CMJ, pt. cei care le au pot fi poate de ajutor, dar vom vedea cum, după ce vor apărea, în masă, decizii de revizuire.

Anonymous spunea...

Pentru anonim de la 12.54. Ba baiatule nu va e rusine sa plangeti??? Adica de la 3865 scade la 3185. Cam mare pensia - nu diferenta.

Plano10 spunea...

@anonim
Care 12,54?

Costachel spunea...

Anunt pe cei interesati ca a inceput procesul de recalculare a pensiilor militare cu stagiile de cotizare realizate dupa trecerea in rezerva. Pentru detalii sunati la cas a sectoriala .

Plano10 spunea...

@Costachel
Le dati o veste buna celor care mai lucreaza. Poate le dati si nr de telefon al Casei Sectoriale.

Costachel spunea...

@ Plano 10
Este numarul pus la dispozitie de minister 0800808880. Eu am sunat ieri si persoana care mi-a raspuns mi-a confirmat acest lucru.Cu respect!

Marian spunea...

Cand se afiseaza TABELUL definitiv? Termenul era 10 octombrie 2011.

Plano10 spunea...

@Marian
Aici nu este un site-al MApN ca sa stim. Tot ce se banuieste este ca forma finala se va vedea doar in deciziile de revizuire comunicate de la o1 11 2011.

Anonymous spunea...

Nu toate pensiile sunt recalculate corect.Imi lipsesc la pensii 8 ani si mi-au pus salariul mediu pe ec. Am facut contestatie si mi-au raspuns ca imi vor recalcula, dar din decembrie 2010nu s-a intamplat nimic. Incep sa nu mai am incredere in cei care calculeaza pensiile,isi bat joc de oameni. Astept pana in noiembrie sa vad ce se intampla ,daca nu voi face plangere la ministru.

Plano10 spunea...

@Anonim
Ati verificat in tabel, functie de numarul cuponului, ce pensie revizuita aveti?
Decizia de revizuire vi se comunica in perioada 01 11 2011-31 12 2011.
Urmariti precizarile de la Art Numaratoarea inversa.

Anonymous spunea...

Am verificat tabelul si este trecuta pensia nerevizuita.Am verificat tabelul dupa nr de dosar de pensionare si asa este corect.

Plano10 spunea...

Tabelul cu pensiile revizuite nu a mai fost actualizat din 04 10 2011. Se poate verifica la

http://www.mapn.ro/evenimente/uploads/pdf/20111004_104814_89043e14409a22f2eda3689508b9c731.pdf

Marius spunea...

Din informatiile pe care le am (foarte exacte de obicei) toate pensiile egale sau care au crescut cu citiva lei sunt in realitate mai mici. Mult pina la primirea deciziilor nu mai e. Ramine sa ne convingem, insa imi este teama ca vom fii iar tiriti prin tribunale sa ne pastram veniturile.

Anonymous spunea...

Nr meu de dosar este 03554654 si vreau sa va spun ca nu mi-a fost revizuita pensia. Imi lipsesc 8 ani si mi-au trecut salariul mediu pe economie ceea ce nu este corect. Am facut contestatie in ianuarie 2011 si mi-au raspuns ca toate pensiile vor fi revizuite ,dar nu s-a intamplat nimic. In cine sa mai am incredere.Acest nr de dosar este trecut la revizuire ,dar nu este adevarat.Daca cineva stie ceva sa-mi dea si mie un raspuns.

Anonymous spunea...

Doresc sa stiu daca pentru cei care am lucrat dupa iesirea la pensie se ia in considerare contributia data la fondul de pensii pentru aceasta perioada. Eu am lucrat cca 7 ani dupa pensionare si am inaintat adeverinta de la Casa de pensii judeteana in luna august.

Plano10 spunea...

Anonim, 18,55
Eu vad in tabel ca ai avut o pensie de 2650 lei si dupa revizuire vei avea 3022 lei.
Decizia de revizuire o vei primi dupa 01 11 2011. Vezi articolul de pe blog Numaratoare inversa pana la 01 11 2011

@anonim 19,24
Pentru cei 7 ani lucrati dupa pensionare vei primi decizie separata de recalculare,cu plata retroactiva din luna septembrie, decizie care va fi comunicata, probabil, dupa decizia de revizuire.

Anonymous spunea...

Da, la decizia cu suma 3022 lei lipsesc 8 ani. Am facut contestatie si mi s-a spus ca se va recalcula ,dar, nimic.

Plano10 spunea...

Anonim
Nu prea esti in tema cu Legea 119 si OUG nr.1 si nici cu ce s-a discutat un an de zile pe acest blog.
Pensia revizuita de 3022 lei cuprind si acei ani lipsa dar calculati pe baza soldelor din anexa 1 a oug nr.1/2011.
Nu cred ca ai primit decizie de revizuire ca sa faci contestatie. Probabil ai facut contestatie la decizia de recalculare primita in ianuarie.

Anonymous spunea...

Cand apare tabelul cu pensia revizuita? Ceva nu este bine. Ce se intampla? stiti ceva?

Plano10 spunea...

Probabil ca actualizarea din 04 10 2011 a fost definitiva!
Acum se vor comunica deciziile la titulari, nu cred sa mai fie reactualizat vreun tabel.

Plano10 spunea...

@All
Cititorii care primesc noile decizii de revizuire sunt rugati, daca doresc si au posibilitati sa scaneze decizia, s-o securizeze in ce priveste identitatea si s-o trimita in atasament pe adresa blogului pentru a fi publicata. Discutiile aplicate cu referire la formula de calcul ar putea fi orientative pentru cei care doresc sa conteste.

Costachel spunea...

Daca a aflat cineva ce se intimpla cu deciziile celor carora li s-au recalculat si peroadele de cotizare realizate dupa trecerea in rezerva. In tabelul actualizat pe 04.11 nu apar si sumele rezultate in urma acestor recalculari confirmate telefonic de cei de la Casa sectoriala a MApN. Multumim!

Plano10 spunea...

@costachel
Ce sa caute o recalculare de pensie intr-un tabel de revizuire din oficiu?
Petru perioada ulterioara primesti o decizie de recalculare separata in care la punctajul rezultat din revizuirea din oficiu ti se adauga punctajul recalculari corespunzator contributiei dupa pensionare.

Costachel spunea...

@ plano 10
Sa inteleg ca cei aflati in aceasta situatie vor primi doua decizii ,ultima cuprinzind toate perioadele?

PLANO10 spunea...

@Costachel
Vei primi o decizie de recalculare in care la cuantumul pensiei revizuite se adauga cuantumul cuvenit pentru stagiile ulterioare.

Anonymous spunea...

Ceva este in neregula.

Anonymous spunea...

pse ., a primit cineva pana acum decizie cu pensia recalculata,au trecut pana acum aproape 2 saptamani din termenele din actele normative//oug.nr.1/2011 tks

Plano10 spunea...

@Anonim
Nu stiu daca au primit decizii dar am auzit ca, incepand cu luna noiembrie, pensiile in plata sunt cele conform deciziei de revizuire.

karadeniz spunea...

Ar fi frumos să fie aşa, să modifice cuantumul pensiei fără a trimite anterior deecizia. Toţi cei cu pensii diminuate vor face imediat apel la justiţie.

Plano10 spunea...

@karadeniz
Asa au "patit" unii in aceasta luna. E drept ca pensiile revizuite erau in crestere. Nu stiu daca si cei in minus au patit la fel. :):)

cata_strophik2010 spunea...

La MAI sigur se revizuiesc in continuare pensii pe baza adeverintelor de venit.In 10 nov. am primit instiintare ca abia pe 3 nov.(banuiesc eu,diferenta intre adrese era de 300 numere)au trimis adev.de venit catre CSP a MAI.

Plano10 spunea...

@cata_
La MAI, prin ord 74/ 12 04 2011, practic s-a reluat intreg procesul de creare a bazei de date pentru eliberarea adeverintelor cu veniturile.

http://www.plano10.com/2011/04/ordinul-mai-7412-04-2011-in-atentia.html

Anonymous spunea...

Toti de la pensii ne mint. S-a spus ca se recalculeaza pensiile corect , la revizuire la fel. Nu s-a recalculat corect , nu s-a revizuit . Totul este o minciuna. Am primit aceeasi pensie ca luna trecuta. Nu am primit decizia de revizuire. Am impresia ca nu-si mai da nimeni interesul. Rusine, pentru ca una se spune si alta se face. Daca stie cineva adevarul sa-l spuna, sa nu se mearga bcu presupuneri. Deabia astept sa vina 31 decembrie ca sa pot face plangere la ministru si la presedinte ca sa se vada adevarul si sa nu mai fim mintiti iar cei care gresesc sa fie pedepsiti si sa nu se mai ascunda prostiile si minciunile.

Plano10 spunea...

@anonim
Ti-as raspunde ca esti tare dezinformat in ceeea ce priveste recalcularea si revizuirea pensiilor.
Ca sa nu mai acuzi pe altii, te rog citeste oug 1/2011, da clik pe ea in dreapta paginii, pe cele mai citite postari, si vezi cand se termina procesul de revizuire si ce trebuie sa faci daca esti nemultumit cand primesti decizia.
In niciun caz nu te mai aperi cu petitii-scrisorele pe la ministri si presedinte.
Faci contestatie nenicule!

Anonymous spunea...

@cata_

cine ti-a spus ca au trimis , abia acum , datele la CSP a MAI ?
in primul rand , la MAI , s-a primit ordin sa nu se dea nicio informatie cu referire la procesul de revizuire .
in al doilea rand , datele trebuiau transmise pana la 31.08.2011 .
ceva imi spune ca se va invoca , la fel ca anul trecut , lipsa personalului , datele incomplete ...
la casa sectoriala oricum nu iti raspunde nimeni .
sunt curios cine si ce instiintare ti-a trimis ?
la MAI , au fost transmise datele in noiembrie 2010 , in intervalul ianuarie - aprilie 2011 , incepand cu mai 2011 ... si tot asa .
bineinteles , in tot acest interval de timp , CSP a MAI , a asteptat datele ! mai ales acum ,cand prin anularea hg 735?2010 si a instr. 191/2010 , nimeni nu mai raspunde si nu mai este obligat sa transmita buletinul de calcul al pensiei .

tupak amaru

Anonymous spunea...

Domnilor colegi dearece aici patrund si persoane din afara sistemului pentru a nu mai crea discutii nu mai faceti precizari legate de cuantumul pesiei ei nu potintelege diferentele.

Plano10 spunea...

@Anonim
Scrie-i ministrului Oprea ca el a publicat tabelul cu cuantumurile.
Are acces aricine pe Internet.

cata_strophik2010 spunea...

Tocmai acum am observat intrebarea userului tupak amaru.Cei responsabili pentru adev. de venit era DG Pasapoarte.Intotdeauna mi-au raspuns cu promptitudine si le multumesc si pe aceasta cale.M-a mirat si pe mine intarzierea transmiterii datelor catre CSP a MAI.

Anonymous spunea...

multumesc pentru raspuns .

tupak amaru

Robert spunea...

Poate sa-mi spuna si mie cineva cat reprezinta in ron, procentul de 50% din,solda de grad la minim a unui sublocotenent MApN..?
Imi este necesara ptr. recalculare pensie veteran de razboi,care se calculeaza in functie de acesta solda...

Robert spunea...

Poate sa-mi spuna si mie cineva cat reprezinta in ron, procentul de 50% din,solda de grad la minim a unui sublocotenent MApN..?
Imi este necesara ptr. recalculare pensie veteran de razboi,care se calculeaza in functie de acesta solda...

Robert spunea...

Poate sa-mi spuna si mie cineva cat reprezinta in ron, procentul de 50% din,solda de grad la minim a unui sublocotenent MApN..?
Imi este necesara ptr. recalculare pensie veteran de razboi,care se calculeaza in functie de acesta solda...

mos alecu spunea...

Robert 15 decembrie 2011, 12:49 :
Solda de grad este una singura ; nu are valori diferite . Soldele de functie sint cu valori cuprinse in diferite intervale ...
Solda de grad cuvenita unui sublocotenet este de 297 lei . 50% este 148 lei .

Nicu spunea...

Tabelul cu pensii revizuite nu este actualizat. Am primit decizia de revizuire ,dar, cu pensiia gresit calculata. Am facut contestatie pe data 29 11 2011.Nu am primit nici un raspuns, ce sa fac ,au trecut cele 40 de zile. Nu pot sa-i dau in judecata pentru ca nu am primit raspunsul ,

Nicu spunea...

Nu s-au introdus pensiile militare i card. Ce se intampla?

Nicu spunea...

Nu s-au introdus pensiile militare i card. Ce se intampla?

mos alecu spunea...

@Nicu 14 februarie 2012, 10:38 "
La cardurile emise de CEC ... s-a virat ...
Daca aveti "internet banking" incercati mai tirziu ...

Ionel N. spunea...

@ Nicu
Si la BCR s-au virat pensiile in carduri.

Don Corleone spunea...

si la reiffeissen si la unicredit de luni(bancomatele sunt unul langa altul si am fost cu un prieten)

CEZAR spunea...

s..si la Banca Mondiala si la FMI

Nicu spunea...

Da,s-au introdus intr-un final si la ING.