Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 16, 2011

Basescu mormaie ceva despre pensiile speciale.

14 comments
Dar nu stie sa explice convingator ca pensiile speciale nu cresc in 2012.
In schimb, astazi, pe Radio Romania, este foarte sigur ca nu vor fi bani pentru pensii chiar daca CCR, sesizata de opozitie, va stabili ca sunt neconstitutionale prevederile legii de adoptare a OUG nr 80/2010, potrivit carora va fi inghetata valoarea punctului de pensie in 2012, lege adoptata in Camera Deputatilor pe 08 11 2011..

14 comentarii:

Anonymous spunea...

BUGETUL A FOST APROBAT DE AMBASADA SUA !
ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK : EMBASSY OF THE UNITED STATES EXCELENTEI SALE Mark H. Gitenstein FRAGMENT DOMNULE AMBASADOR ESTE CAZUL SA-TI DAI DEMISIA. Romanii sunt un popor care a asteptat pe americani. Acum asteapta sa plece. Comportarea predecesorilor si in special a dumneavoastra a contribuit la aceasta atitudine, Atitudinea impotriva intereselor romanilor de rand ,contribue la excerbarea anti americanismului si a anti semitismului. Presedintele Basescu a declarat razboi poporului Roman si dumneavoastra al sprijiniti aproape neconditionat. RUSINE DOMNULE AMBASADOR. ESTE CAZUL SI MOMENTUL SA VA DATI DEMISIA ! Sunt cetatean al Statelor Unite. tara care ramane o ultima speranta a acestui glob. Atitudinea dumneavoastra fura acesta speranta cetatenilor Romaniei. Am votat pentru Obama un om care promitea demnitate si o viata mai buna nu numai americanilor ci si si Romanilor. Ce demnitate au au au acesti oameni care au ajuns cersetori in propria lor tara. PLECATI DOMNULE AMBASADOR. FACETI DE RUSINE AMERICA. ESTE MOMENTUL SA VA DATI DEMISIA. Sunt cineast si artist. Am vazut la Televiziune un cunoscut actor de la Teatrul National care este muritor de foame. SUA ajuta si va ajuta asemenea oameni.. Dumneavoastra in loc sa aplaudati pe artistii aplaudati pe cei care ai fac sa moara de foame. RUSINE RUSINE. ESTE CAZUL SA PLECATI SI LASATI LOCUL UNUI TRIMIS CARE SA REPREZINTE O NATIUNE PLINA DE UMANITATE, O NATIUNE CARE REPREZINTA UN MODEL PENTRU INTREG GLOBUL, O NATIUNE SI UN EXPERIMENT UNIC IN ISTORIE.. ESTE CAZUL SA VA DATI DEMISIA DOMNULE AMBASADOR. Am ajuns in America printr-o scrisoare a presedintelui Carter catre Ceausescu, Scrisoarea mi-a salvat viata ,Am fost acuzat de trimeterea unui material filmat despre dictator catre SUA. Am trait \\\\\\\” visul american \\\\\\\” si sunt mandru ca sunt american. Dar nu uit de unde am plecat ,cum faceti dumneavoatra. AM TRIMIS ACEASTA SCRISOARE CATRE PRESEDINTELE OBAMA SI MEMBRILOR NOI ALESI IN CONGRESULUI SUA. PLECATI DOMNULE AMBASADOR PANA NU VETI FI TRIMIS ACASA DE ALTII. Romanii au asteptat pe americani si sper dupa plecarea dumneavoastra sa-i astepte din nou. DOMNULE AMBASADOR VA ROG SA VA DATI DEMISIA. Robert Horvath Deva cineast New York presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL. CITITI SCRISOAREA COMPLETA PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG

Anonymous spunea...

ROBERT HORVATH : CER DEMISIA COMANDANTULUI !

COMANDANTUL SUPREM BATJOCORESTE ARMATA ROMANA !
Printre institutiile cele mai afectate de procesele de restructurare succesive din ultimele doua decenii, se numara si Ministerul Apararii Nationale de la Bucuresti, conform declaratiilor actualului ministru, Gabrie Oprea, incepand cu anul 1990, efectivele armatei romane reducandu-se cu peste 70%. Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, citat de mass-media de la Bucuresti, a declarat recent ca personalul armatei romane s-a redus din 1990 de patru ori. ”Incepand cu anul 1990, armata Romaniei s-a aflat intr-un proces continuu de restructurare, efectivele reducandu-se cu aproximativ 70%, de la 320.000 la aproximativ 80.000. Aceasta reducere de aproape patru ori a personalului a facut ca MApN sa fie singura institutie publica din Romania care a realizat o restructurare atat de semnificativa.

Argus spunea...

@ Plano
Ce are "mormaiala" lui Basescu despre constitutionalitatea OUG 80/2010 cu pensiile militarilor ? Ce vrei sa spui cu acest articol ?

CHIORU BETIV MUST DIE spunea...

pai chioru betiv si paduchei pdlaci trebuie sa isi dea seama ca nu sunt destui bani pentru pensiile militare(trebuiau sa isi dea seama de acum 5 luni,dar nici acum nu este prea tarziu) marite si sa revina inapoi la pensiile muuult mai mici care erau inainte de recalculare si revizuire.

Plano10 spunea...

@Argus
Tu intelegi ce vrea sa spuna? Ziaristii nici azi nu sunt lamuriti daca pensiile speciale se maresc sau se regularizeaza in 2012.

Plano10 spunea...

@Chioru
Cat e el de hain, Base, n-a zis ca nu se aplica revizuirea. Din contra au fost alocati si bani in bugetul pe 2012 pentru plata din urma a pensiilor revizuite.
A spus ca nu sunt bani pentru marirea valorii punctului de pensie pentru toti pensionarii. Este alceva, nu?

Stelian P. spunea...

@Plano
Din cite inteleg eu deciziile de revizuire vin cel mai tirziu la 31.12 deci in cursul anului 2011. Daca valoarea pensiilor ingheata la nivelul anului 2011 unde e majorarea ? Si despre ce pensii speciale este vorba ca noi nu avem asa ceva ?

Plano10 spunea...

@Stelica
Nu constati ca intreaga presa vorbeste de doua zile de marirea pensiilor militarilor in 2012?
Basescu a avut doua aparitii publice in aceste zile si tot n-a clarificat confuzia.

Anonymous spunea...

Sa vedem ce atitudine va avea opozitia vis-a-vis de alocarea(si nu marirea) celor 17 procente la fondul de pensii speciale(ocupationale), ca, pana acum, a plans de mila militarilor pe micile ecrane.

Plano10 spunea...

@anonim
Opozitia se zbate, inclusiv prin contestarea legii de adoptare a OUG 80/2010, la CCR, ca, pe langa cei 17% regularizari, in 2012, sa mai castigati si din cresterea valorii punctului de pensie cu rata inflatiei si 50% din cresterea economica pe 2011, asa cum este reglementat in recenta lege unitara a pensiilor, masura de care ar beneficia toti pensionarii nu numai cei militari.

Stelian P. spunea...

@Plano
Ai dreptate dar hai sa nu cautam nod in papura la orice. Cind spune ceva corect sariti la jugulara ca nu e treaba lui sa stie asa ceva, de parca nu ar fi SEFUL STATULUI ci presedinte la PSD. Cind mormaie ceva iarasi sugeti la jugulara ca nu stie sa explice. Sunt curios sa vad cum o sa reactionezi la mormaielile viitorului presedinte, daca mai ai singe "in instalatie", vorba unui doctor in stiinte.

Plano10 spunea...

@Stelica
Nu-mi plac presedintii care isi vara nasul peste tot.Uite ca se intampla sa nimereasca si in zone urat mirositoare.

Anonymous spunea...

Deci era bun iliescu ca era specializat doar in PCR si Mineri/minerit pe bulevardele bucurestiului
(plus ca a pus umarul ff serios la edificarea miliardarilor de carton si a afacerilor "idem si la fel"+cumpararea masiva a electoratului prin retrocedarea "partilor sociale"+MAREA SPAGA NATIONALA !!orice chirias din tara asta s-a trezit PROPRIETAR pe casa cu contravaloarea unui box de carpati fara.....Pai asta spaga bai nene!!(si peste 80% erau chiriasi.Suntem tara cu cel mai multi proprietari din UE si nu numai)
Constantinescu a fost si el "bun" ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase si uite asa in 20 de ani am ajuns,unde am ajuns

Stelian P. spunea...

@Plano
Pina in 89 nu-mi placeau nici mie. Dupa 89 am vazut un presedinte care nu vedea nici ce se intimpla sub nasul lui asa ca sincer nu prea mai stiu nici eu cum e bine. Deocamdata insa noi ne alegem presedintele in mod direct pe baza programului pe care il prezinta ca si candidat. In aceasta situatie cred ca e normal sa-si puna linga el oameni de incredere si sa-si bage nasul in ce fac subalternii. Ne place, nu ne place, suntem o republica semi-prezidentiala. Nu cred ca o alta forma de organizare nu poate fi mai buna. Mie imi place sistemul din Israel unde un fost presedinte a intrat in puscarie fiindca si-a bagat nasul prea mult printre fuste. As vrea si sa avem armata si serviciile lor.