Un produs Blogger.

marți, noiembrie 15, 2011

SCMD: Comunicat nr. 45 pentru 305 pacaliti, nu "privilegiati"

45 comments

305 pensionari sunt indrumati gresit sa investeasca cu formula executorie sentinte judecatoresti care au anulat Decizii de recalculare pensii, decizii care, prin lege, OUG nr. 1/2011, sunt revizuibile din oficiu.

Comunicatul uita sa le spuna pensionarilor ca sentintele irevocabile ar trebui si legalizate de grefa Tribunalului, inainte de investire cu formula executorie.

Mai trebuie sa plateasca la SCMD si onorariul de succes! Care succes daca, dupa revizuire, "privilegiatii" trebuie sa reia procesul de contestare de la capat? 

Bine ca nu le-a sugerat "privilegiatilor"sa plateasca si un executor judecatoresc prin care sa puna in executare silita Casele Sectoriale de Pensii.

Asa cum am mai precizat, potrivit art. 20 din Metodologia de revizuire, sunt supuse revizuirii si pensiile prevazute de Legea 119/2010 ale caror cuantumuri au fost stabilite prin hotarari judecatoresti.


COMUNICATUL 45 din 11.11.2011

"Curtile de Apel Pitesti, Ploiesti, Bucuresti, Constanța, Brasov au admis contestatiile formulate de SCMD, in numele si pentru membrii săi, 305 contestaţii de anulare a deciziilor de racalculare a pensiilor devenind DEFINITIVE şi IREVOCABILE.


Pentru membrii de sindicat care au primit decizii civile definitive şi irevocabile ale curţilor de apel, prezentăm următorul algoritm pentru ca deciziile să fie investite cu titlu executoriu:


1 – dosarul petentului, după pronunţarea curţii de apel, se întoarce la tribunalul, acolo unde s-a judecat fondul cauzei;


2 – petentul întocmeşte o cerere tip (se găseşte la tribunal) prin care solicită investirea cu titlu executoriu a deciziei civile nr. …….. a Curţii de Apel ……………….; se achită o taxă de timbru simbolică;


3 – decizia civilă investită cu titlu executoriu se transmite, în copie legalizată, prin scrisoare cu confirmare de primire, casei de pensii sectoriale pentru punere în aplicare;


4 – se depune la biroul operativ al filialei onorariul de succes, în conformitate cu prevederile contractului de asistenţă juridică încheiat de SCMD, în numele membrilor săi, cu avocatul (vezi copie contract aflat la biroul operativ al filialei). Modalitatea de încasare a onorariului și plata acestuia către avocat se va stabili în prima ședință a Comitetului Director.


Filiala va trimite, prin e-mail, la Departamentul Juridic situața nominală a membrilor care au decizii definitive și irevocabile, tabelul cuprinzând: nr. crt.; numele și prenumele, nr. deciziei civile a curții de apel. Comunicarea se face imediat ce datele solicitate prin tabel sunt complete pentru pachetul respectiv de petenți.


Informăm membrii de sindicat că SCMD este hotărât să-şi respecte obligaţiile contractuale de asistenţă juridică şi că va întreprinde demersurile legale pentru posibilii debitori membrii SCMD, care nu îşi achită onorariul de succes.
Cum colegii noştri care au decizii definitive şi irevocabile, au acum statutul de ,,privilegiaţi”, sperăm ca prin decizia ICCJ în cazul recursului în interesul legii din data de 12.12.2011, să fie eliminată ,,discriminarea” şi toţi să ne achităm onorariul de succes"

45 de comentarii:

CEZAR spunea...

.......

4 – se depune la biroul operativ al filialei onorariul de succes, --asta-i esenta!!

Stelian P. spunea...

Daca poporul e prost si nu pricepe ii face Dogaru un BINE cu forta:

"PS:
Stimati cetateni, oare chiar nu v-ati pus intrebarea daca, dupa ce-am fost facuti nesimtiti cu 20 de milioane pensie, si am devenit simtiti cu pensii de un miliard, de ce Dumnezeu mai iesim in strada?! Si de ce mai continuam procesele? Ganditi-va bine si raspundeti-va, pentru ca nu exista decat doua solutii: ori noi, membrii SCMD, suntem nebuni, ori Puterea minte de ingheata apele, iar dvs. sunteti de vina pentru ca o credeti. Daca este asa, va meritati soarta si vom fi nevoiti sa va aparam, de dragul generatiilor viitoare, cu sau fara acordul dvs!”

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Elena spunea...

Conform art. 20 din Metodologia anexata OUG 1/2011 — Pensiile prevăzute la art. 1 lit. a) și b) din Legea nr. 119/2010, ale căror cuantumuri au fost stabilite prin aplicarea unor hotărâri definitive și irevocabile ale instanțelor de judecată se revizuiesc (...).
Hj definitive si irevocabile sunt cele obtinute in procesele prin care au fost atacate deciziile de RECALCULARE in baza Legii 119/2010 si a HG 735/2010. Solutia instantelor este una fireasca. Aiurea mi se pare solutia prin care s-au respins cererile petentilor, caci era vorba de anularea unor decizii de recalculare pe care chiar legea le desfiintase.
Toata lumea (inclusiv cei care au castigat in instanta) va primi decizia de REVIZUIRE pe baza OUG 1/2011. HJ data in procesul in care a fost atacata decizia de recalculare nu are nicio relevanta asupra deciziei de revizuire. Cele 2 decizii sunt acte diferite, emise pe baze legale diferite, chiar daca se refera la aceeasi situatie de fapt. In concluzie, ar fi o mare greseala ca acele persoane care au Hj definitive si irevocabile pe RECALCULARE sa stea linistite, adica sa nu atace decizia de REVIZUIRE, daca aceasta nu le convine.

Anonymous spunea...

In 17.10.2011, dl. presedinte Dogaru se intreba retoric: “… Oare chiar nu stiu credulii care au inventat aceasta gaselnita propagandistica si cei care au semnat-o, poate de buna credinta, ca initiatori (deputati si senatori) ca respectiva Ordonanta nu mai exista de luni bune…”, iar in 15.11.2011 CONSTATA ca OUG 1/2011 EXISTA si a fost aprobata prin Lg 165/2011.
Doaaaaaaaaaaaamne, mare ti-e gradina! La omul asta un act normativ e dupa cum bate vantul - cand el vrea sa fie, este, cand nu, NU!

Plano10 spunea...

@@ELENA
De ce d-na Monica Caloianu il lasa pe Mircea Dogaru sa-i imbrobodeasca pe cei care au obtinut anularea deciziilor de recalculare in instante ca vor primi pensii militare calculate dupa doua legi abrogate?
Este posibil ca in toata reteaua de bloguri ale filialelor SCMD sa nu se gaseasca nimeni care sa informeze corect sindicalistii?
Ii mai pune sa mai si cheltuiasca bani cu investirea cu formula executorie si sa plateasca onorariu de succes.
Am scris de atatea ori pe acest blog ca nu este corect sa-i minta pe sindicalisti. Vad ca nu are nimeni curajul sa-l traga de maneca pe dl Dogaru.

CHIORU BETIV MUST DIE spunea...

eu daca nu ma insel,pensiile recalculate vor fi revizuite,daca nu pot fi recalculate(castigat in instanta)nu are cum sa fie revizuite,implicit nu are cum sa scada.
acuma sa revin la chioru betiv si paduchie pdlaci,tarfele alea spurcate de la m.a.i. au facut recurs la faptul ca am castigat in instanta si acuma trebuie sa ajung si la curtea de apel,daca era asa de neimportanta recalcularea nu cred ca le pasa lor daca castig sau nu.
cateva intrebari:ce vrea calua ala spurcat de kovesi?
poate obtine ce vrea?
afecteaza pe cineva?

Stelian P. spunea...

@Plano
Iti spun eu ce "uita" ELENA sa-ti spuna. Doamna Monica isi incaseaza banutii lunar si drept multumire executa intocmai si la timp ordinele lui Dogaru. In sindicat atitudinea asta se numeste loialitate si lupta cu mafia portocalie, nu atitudine de slugoi sau pupincurism asa cum au voie dogarienii sa spuna despre altii.

Argus spunea...

Eu propun sa se acorde un "onorariu de succes" si d-lui Dogaru, pentru toate aceste tampenii, onorariul constand in sesizarea autoritatilor competente pentru cercetarea legaturilor sale dubioase cu casele de avocatura implicate !

Elena spunea...

@Plano
De acord cu tine. Te rog sa observi ca am inceput din nou a scrie si al tine si pe roarmy230 doar pentru a nu-mi lasa colegii sa greseasca. Adica incerc sa ii fac sa inteleaga si pe cei care au castigat "definitiv si irevocabil" pe recalculare ca trebuie sa lupte (daca nu le convine) si pe revizuire. DE FAPT, PE REVIZUIRE E MAREA BATALIE. Doamne fereste sa se amageasca vreunul cu gandul ca nu i se poate revizui!
@Stelian
Monica NU IA NICIUN BAN pentru ceea ce face. Adica face aceeasi munca patriotica pe care am facut-o eu, cat or mai tine-o nervii. Eu, din pacate, am cedat nervos acum un an si am plecat unde am vazut cu ochii. DEFINITIV SI IREVOCABIL.

Plano10 spunea...

Scrie @ELENA, scrie!
Si cei care te mai contesta in virtual, din punct de vedere cetatenesc, au incredere in consultatiile juridice pe care le dai. Mai ales acum ca ti-ai redobandit libertatea de expresie.

Stelian P. spunea...

@ELENA
Eu am alte informatii, dar e adevarat ca nu din 3 surse independente.
Daca face munca patriotica si se lasa calcata in picioare girind prin prezenta ei niste minciuni ordinare de ce o face ?
Mai crede cineva ca acest sindicat lupta pentru o mina de pensionari sau lupta pentru banii din cotizatii?
Daca e asa atitudinea doamnei Monica nu se
numeste COMPLICITATE ?
Mai nou vad ca Dogaru nu mai tine cont de parerea poporului (cum mintea ca face pina acuma) ci se pregateste de lupta (?!) fara sa-i mai ceara aprobarea. Doamna Monica stie ce amenintari se fac si in numele sefului departamentui juridic ?

Stelian P. spunea...

PS
Si eu zic sa scrieti, macar acum in ceasul al 12-lea sa-i mai treziti pe unii la realitate.

Anonymous spunea...

Mare tevatura cu aceasta recalculare sau revizuire.Si cam totul a pornit de la niste baieti smecherasi care si-au masluit pensiile pe baza zecilor de amendamente la L164 , baieti care acum pierd masiv si pe buna dreptate.Noul lege insa da si ea ceva rateuri in sensul ca alti baieti smecheri si-au introdus in categoria venituri fel de fel de sponsorizari(de miliarde de lei vechi), indemnizatii de pe la comitete si comitii etc.Probabil ca in etapa urmatoare( cativa ani buni) va functiona legea noua a pensiilor iar baietii smecheri pe L164 vor trebui sa accepte situatia de fapt. Nici un organism nu le poate da dreptate celor ce si-au smecherit pensiile prin metode conjuncturale. In perspectiva insa , o corectie a legii pensiilor militate(lege numai pentru structurile militare)se impune cu luarea in considerare a intregii activitati a unui cadru militar. Propuneri in acest sens au fost si vor mai fi. Pe baza contributivitatii( veniturile tuturor cadrelor militare sunt acum incluse in tabelele institutiilor de profil)se poate crea un algoritm de calcul in care sa fie incluse functiile avute de-a lungul carierei, esaloanele , locurile de munca etc In maximum un an se poate ajunge la aplicarea unei legi drepte , corecte si care sa reflecte intreaga cariera a unui cadru militar nu elemente conjuncturale.

Plano10 spunea...

@Anonim
Soarta actualilor pensionari militari este pecetluita prin Legea 119/2010.
Activii au cadrul legal de pensionare: Legea 263/2010
Chiar credeti ca mai conteaza in viitor cei 155 000 de pensionari militari in noianul de 20 de milioane de locuitori? In 10 ani vor fi mai putin de 70-80 000 pensionari militari.

I satzic spunea...

@Plano10
Exista un plan de ,,ajustare'' a numarului pensionarilor ,,proveniti din...''? Pai sa consulte si arhivele SS.Pentru orice eventualitate,sa nu scape ceva nefolosit inca !
Ar fi o mingiiere sa stiu ca si PDL-isti vor mai trai doar jumatate dintre cei actuali.
Chestia cu...dintii.

karadeniz spunea...

@ Plano
Aşa am crezut şi eu în 2003, când M.Ap. N a decis că e necesar să fiu catapultat din armată înainte de a ajunge la apogeul carierei, că soarta de pensionar îmi va fi pecetluită de L.164. Acum sânt convins că până voi ieşi, pe cale naturală, din sistem şi L119 va fi schimbată. Numărul pensionarilor militari se va reduce, chiar mai mult şi mai repede decât ai prognozat dar vor rămâne în locul lor pensiile de urmaş pentru soţii , e drept că înjumătăţite. Cei 155.000 de pensionari nu au contat şi nu contează nici acum. O masă bazată de relaţii ierarhice , cu o vîrstă la care atât procesele biologice cît şi cele cognitive suferă anumite alterări, e greu să fie unită şi să reacţioneze, nici măcar şocul provocat de L.119 nu nu a putut realiza decât sporadic şi divizat acest lucru. Singurii care pot şi vor da de furcă, chiar mai serios decât alte categorii sociale destul de importante numeric, sunt cei disponibilizati, care în afara faptului că sunt perdanţii acestei recalculări au de partea lor, o relativă tinereţe, o pregătire mult peste media celorlalţi, se pot organiza uşor, pot iniţia şi susţine o strategie de lungă durată, au fost formaţi în două sisteme sociale diferite, mulţi dintre ei au cunoscut direct realitatea armatelor din alte ţări şi sunt cei care în caz de nevoie pot fi rechemaţi în activitate şi mai pot purta un dialog cu cei activi. Şi cel mai important din toate, sunt greu de manipulat, avînd capacitatea de a aprecia corect realităţile actuale şi au suficient patriotism şi altruism pentru a se implica şi la nevoie sacrifica pentru soarta acestă ţări. Cum cele două mari structuri ANCMRR şi SCMD au dezamăgit, fie prin pasivitate şi obedienţă fie prin exces de zel şi acţiune, disponibilizaţii vor încerca reformarea şi comasarea acestora ori se vor organiza intr-un alt tip de structură. Cred că într-o perioadă relativ scurtă de timp pot fi în fruntea viitoarelor mişcări sociale, care inevitabil se vor produce în următorii ani.

Plano10 spunea...

@karadeniz
Excelente constatarile tele!
Da, masa critica de disponibilizati, de cca 15-20 000, din toate institutiile de aparare, va crea o problema autoritatilor, indiferent care vor fi ele.
Ma gandesc in special la disponibilizatii din serviciile de informatii care stiu unde sa actioneze pentru a se face temuti.
Nu cred ca este nevoie de crearea altor asociatii ale militarilor ci este urgent necesar ca acestea, care exista deja, sa fie conduse de oameni mai tineri si mai adaptabili la realitatile prezente.
Si mai cred ca disponibilizatii trebuie sa lase fandoselile cu neimplicarea politica. Sa intre in viata politica, in toate partidele, conform convingerilor lor social-democrate, liberale sau crestin democrate, ca doar nu au toti aceleasi convingeri politice.
Din interiorul partidelor politice pot influenta pozitiv si viata militarilor dar si viata politica in general.

karadeniz spunea...

@ Plano
Ion Petrescu spune, într-un articol de pe blogul său, “În cursul zilei de azi (15.11.2011) am avut un dialog cu unul dintre cei apropiaţi de liderul ANCMRR, acesta din urmă informându-şi recent fidelii că a primit garanţii, de la ministrul actual al apărării naţionale, credibile în proporţie de 90%, că pensiile vizate de reducerea iniţial anunţată, vor rămâne la cuantumul actual. Deci probabil puterea are informaţii despre potenţialul şi posibilele acţiuni ale disponibilizaţilor.
Că e o acţiune de intoxicare pentru calmarea spiritelor ori o intenţie reală rămîne de văzut. Se pare că puterea va utiliza soluţia plafonarii pensiilor, pe o anumită perioadă, la 3-4 puncte, cu posibilităţi de o eventuală coborâre ulterioară. În acest fel îi bagă şi pe magistraţi în aceeaşi oală cu restul foştilor speciali, fac şi ceva economii la fondul de pensii şi cel mai important dau satisfacţie, prin moartea caprei vecinului, celor cu pensii mici.

Plano10 spunea...

@karadeniz
Pentru ca pensiile disponibilizatilor sa ramana in cuantumul actual ar fi nevoie adoptarea de urgenta a amendamentelor la OUG nr.1/2011, depuse de grupul de deputati liberali si social democrati.

Anonymous spunea...

Se pare că puterea va utiliza soluţia plafonarii pensiilor, pe o anumită perioadă, la 3-4 puncte, cu posibilităţi de o eventuală coborâre ulterioară. Î...GARANTAT

Anonymous spunea...

@PLANO-mai la vara .........

Plano10 spunea...

De ce @Cezar? :)Iar o tîi pe Adina? Ș)

Anonymous spunea...

Iar bateti campii cu amendamente la OUG.....sperante desarte tovarasi mameluci cu pensiile smenuite.....nu mai tine figura cu zeci de amendamente .....ce rezulta din recalculare in baza contributivitatii...aia ramane....restul....vrabia malai viseaza.....chiar puteti crede ca si-ar asuma cineva pastrarea in plata a pensiilor smenuite si spaguite...de 100 de milioane lei vechi si mai mari?

Anonymous spunea...

De pe pagina sect. 6 Bucuresti
CUM POTI FI DEZGUSTAT DE ACTIUNILE PROPRIILOR COLEGI
Am incercat, pana acum, sa analizez problematica activitaii si actiunile concrete ale SCMD functie de prevederile legale, ale Statutului si ROF( si cel in proiect pana la CNR si mai ales din perspectiva celui aprobat de CNR).
Am incercat sa nu raspund permanentelor insinuari ale unor colegi “superdotati intelectual si din punct de vedere al experientei” in arta conducerii, referitoare la actiunile membrilor Departamentului Organizare ca singuri cunoscatori ai “mersului pe jos”, ca singuri inventatori ai “gaurii de la covrig”.
Dar toate au o limita.
Si limita a fost atinsa cand acesti ….. nici nu stiu cum sa-i denumesc pentru ca jignesc coala de hartie, si-au permis ca , sub acoperirea de “alesi”( nu prea se stie de cine si cum) sa desconsidere munca unui colectiv de oameni care au pus suflet in tot ce au facut pentru ca sindicatul sa constituie un adevarat factor de stabilitate , credibilitate si incredere in reusita si nu o structura secreta care sa dezinformeze si sa minta proprii membri .
Acesti neica…. si-au permis si isi permit, in continuare, ca pe holurile sediului central al SCMD (si nu numai) sa afirme ca eu, col(r) Tudor Marian, actionez pentru destabilizarea SCMD prin constituirea Consiliului de Coordonare la nivelul mun. Bucuresti, structura care, vezi Doamne, ar fi platforma de creare a unui partid politic.
Doresc sa le comunic acestor “binevoitori”, ca trebuie sa –si faca analize psiho dar, sa nu mearga singuri ci sa-i ia si pe cei pe care ii slujesc si care ii manipuleaza si ii prostesc.
Daca o sa continue pe aceasta linie ii anunt ca am la dispozitie o multitudine de posibilitati de ai deconspira, de a arata membrilor sindicatului adevarata lor fata, dar si pe a stapanilor lor.
Curios pentru mine ramane si faptul ca , tacit, sunt sprijiniti( acoperiti) si au ajuns sa formeze o “gasca” ce lupta prosteste sa creeze si sa mentina o stare de haos la nivelul conducerii sindicatului ( si nu numai).
Nu vreau sa intru (deocamdata) in amanunte care ar deranja si tocurile de la usile sediului sindicatului dar, doresc sa fie cunoscut faptul ca, incepand cu 7 noiembrie a.c. membri Departamentului Organizare , implicit eu ca sef al departamentului, dupa prezentarea analizei activitatii departamentului, ne-am retras din acest department asigurand posibilitatea intrarii in stare de normalitate a sindicatului.
Consider aceasta actiune ca un gest just , impus de existenta ROF, aprobat de CNR si intrat in functiune incepand cu 3 noiembrie a.c., de aparitia unor structuri noi care ne obliga la restructurare si nu in ultimul rand ca pe un gest de onoare manifestat , pana acum, de Comisia de Cenzori si de Departamentul Organizare.
Sper ca am fost inteles de membrii sindicatului care actioneaza pentru binele sindicatului fiind sigur ca supercarcotasii vor fi zapaciti de cap si vor interpreta in sens stict personal cele spuse ,uitand ca, interesul general primeaza.
Col(r) Marian Tudor

Anonymous spunea...

Extras dintr-o discutie Rinciog - Galateanu
"...Ori sa fiu scuzat, pentru 20 de milioane pe luna mutam muntii din loc.Si noi facem eforturi .Dar le facem din "romantism revolutionar"adica fara bani.Si nu au fost putine situatiile cand s-au miscat in acelasi timp 20000 de oameni.
Nu am agreat niciodata oameni ca si COBUZ , NEACSU & comp care au fost totdeauna nemultumiti si ale caror actiuni au demonstrat cu totul altceva decat unitate. Dar putina dreptate au avut."
Putina dreptate? Doamne, au avut si inca au ingrozitor de multa dreptate! Viata o va demonstra.

Anonymous spunea...

semnat Elena!

Plano10 spunea...

@Anonim
Nu e atat de ingrozitor sa ai dreaptatea in mana!

karadeniz spunea...

Daţi naibii anonimii ăştia. Par mulţi dar dacă analizezi un pic, ortografia, topicul frazei, tiparele de exprimare şi ideile pe care vor să le transmită, constaţi că nu sunt mai mult de 7-8. Parte din ei folosesc uneori şi nickname-uri.

Elena spunea...

@Anonim de la 16:18
Nu e creatia mea. Va rog sa intrati pe Blogul scmd sector 6 (unde nu am acces) si sa vedeti ca dl. col. Tudor este semnatarul acelui articol, iar cu cateva zile mai in urma schimbul de replici dintre dl. col. Galateanu si dl. col. Rinciog chiar a avut loc. Pentru linistea Dvs., dl. col. Galateanu a "contribuit" din plin la demisia mea. Mai exact, sfatuit de altii sau nu, a difuzat ideea ca sunt membru UNPR care are drept scop distrugerea SCMD. Ulterior, cineva mi-a explicat ca a fost o ... regretabila confuzie intre persoane. M-am retras, zic eu, la timp ca sa nu se distruga sindicatul.

Stelian P. spunea...

@ELENA
O femeie sa distruga sindicatul, chiar daca e ELENA ? Uitati mai jos ce spune fuhrer-ul suprem chiar la Sectorul 6:

„.....Va rugam sa aveti incredere unii in altii si toti in SCMD, care este la ora actuala singura forta reala din Romania de care actuala Putere si stapanii sai externi se mai tem!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU”
15.11.2011 Sector 6

Pai daca si stapinii de la Casa Alba se scapa pe ei de frica, ce poate face o femeie (chiar din UNPR) ? Halal luptatori !

Elena spunea...

@Stelian P
Raspunsuri restante
Va repet - Monica nu este platita pentru ceea ce face, asa cum nici eu nu am primit niciun ban, dar NICIODATA NU AM AVUT VREO PRETENTIE IN ACEST SENS.
In rest, cred (de fapt, sunt convinsa) ca are o soarta asemanatoare cu a mea si din acest motiv nu ii pot imputa nimic.
Voi scrie cand, cat si ce consider de cuviinta astfel incat sa nu fiu acuzata ca fac deservicii SCMD, dar, in acelasi timp, voi incerca sa ii directionez pe cei care au nevoie de ajutorul meu in a contesta deciziile de revizuire pe oug 1 sau a continua procesele pe lg 329.
Vedeti ca peste cateva zile e ziua dvs (asa mi-a spus fostul dvs. coleg). Sper ca dati de baut.

Plano10 spunea...

@Stelica
Ai incurcat-o!
Ti-a aflat identitatea. Sper s sa nu te afunzi in negura tacerii!

Stelian P. spunea...

@ELENA
Nu stiu ce intelegeti prin citeva zile dar....dau.

@Plano
Dupa cum vezi nu ma afund dar nu prea sunt sigur ca e chiar ziua mea. Ramine de vazut.

Elena spunea...

@Plano
Te rog, nu mi-l speria, c-o ia la fuga! Si vezi ca se apropie si ziua ta... Ca sa nu mai spun ca se apropie si ziua lui Czar! Asadar, se poate pune de o petrecere ostaseasca pe blog la tine.
@Stelian P
Ca v-am blocat, e clar. Prin cateva zile inteleg ... pe data de 26 noiembrie. Calmati-va, ca nu l-am intrebat pe dl. gl. Mircovici nimic, desi as fi putut sa o fac. Dar tin prea mult la pretioasa mea persoana ca sa fac o astfel de greseala. Desi, la cat sunt de hei-rup-ista, cred ca d-lui gl. (care m-a vazut plangand, tipand, injurand, blestemand etc. pe holurile parlamentului) nu i s-ar fi parut nimic anormal. Cred ca l-am convins ca nu-s prea zdravana la minte... Si totusi, ma inteleg cu D-lui foarte bine (chiar daca a votat cum a votat pe OUG 1/2011).

Stelian P. spunea...

@ELENA
Nu fug chiar asa usor (din motive de burta). E adevarat ca m-ati blocat dar acuma m-ati deblocat. (inseamna ca am o acoperire inca buna) Nu e 26 dar nu ma sustrag de la petrecerea ostaseasca mai ales ca vreau de la CEZAR nr. de telefon al unei domnisoare pe nume Franta. In ianuarie mi-am planificat s-o sterg din tara si sa prind istorica zi de 24 cit mai departe.

Elena spunea...

@Stelian P
Daca eu zic ca e 26, inseamna ca e 26!

Extras din calendarul Crestin Ortodox
NOIEMBRIE (30 zile) ziua 10 ore, noaptea 14 ore

----------------------------------------

26 S Cuv. Alipie Stâlpnicul, Nicon şi Stelian Paflagonul (Dezlegare la peşte)

Plano10 spunea...

De ce Stelian Paflagonul dezleaga la peste?

HAMsiaucigasa spunea...

Vrei sa mincam supa de rosii pina la Craciun ?

Elena spunea...

@Plano
Asa scrie in calendar. Acum am inteles de unde vine Stelian P. Dar nu inteleg poanta cu Franta.
@Hamsia
Am intrat in postul Craciunului. Si supa de rosii chiar face bine.

Plano10 spunea...

@ELENA
Ce, nu stiai ca e concitadin cu Cezar in Tm?
Iti va explica el ce a vrut sa spuna...

Stelian P. spunea...

@ELENA
Pe blogul lui CEZAR este postat un articol intitulat "Franţa tremură de „febra italiană"" iar mai jos este poza unei domnisoare (ma rog, asa cred eu) care se numeste Franta.
Aveti dreptate cu calendarul, eu ma gindeam la ziua de nastere, uitasem ca am si un sfint.
Adevarul e ca am lipsuri mari in educatia religioasa. In tinerete (pe vremea lui Gheorghiu-Dej) cintam in corul bisericii dar am "uitat" ca altfel nu mai pupam eu ospatarese in UM01512. Ce vremuri !

Elena spunea...

@Stelian P , Plano10
Cezar mi-a declarat OFICIAL ura totala si, in consecinta, nu mai intru pe blogul lui, nu mai vb la tf, nu mai vb pe mail. Cu toate astea, eu il consider un baiat bun (e, totusi, camaradul nostru) si nu ma supar pe el, desi, sub anonimat, imi "face declaratii" peste tot, la fel ca si amicul din Brasov. Acum am ajuns si alcoolica (in opinia unora). Astia-s oamenii, cu astia "defilam"!
Nu stiu daca e gluma sau ceva serios cu plecarea in Franta, dar am niste rude f. apropiate stabilite chiar in Paris si care s-ar bucura de vizta oricarui roman (cautati pe Google Marcel Cobuz).
Doamna stie despre ... domnisoara Franta?

Stelian P. spunea...

@ELENA
Sotia nu-mi urmareste corespondenta asa cum nici eu nu-mi bag nasul in corespondenta ei si in plus are si ea simtul umorului.
Cind plec in strainatate "sponsorii" mei imi dau totul, de la biletul de avion pina la rezervarea la hotel, singura conditie e sa nu plec cu laptop-ul (vor sa ma rupa de informatii si mai ales de "prieteni"). Sa caut un om e usor si imi face placere sa ma intilnesc in alta tara cu un roman.
Eu zic ca puteti intra si pe blogul lui CEZAR ca nu musca si poate asa cum ne-am impacat noi de cind ne certam pe alte bloguri poate se ajunge si acolo la retrimiterea ambasadorilor.
Cu cine face declaratii (ma refer la identitate) eu nu sunt asa de sigur.

Alioșa. spunea...

@ Plano10,
Salut !
Invitație :
http://aliosapopovici.wordpress.com/
O zi bună !
Alioșa.

Anonymous spunea...

Stelian p.Ai pupat-o si pe Ciusdei?