Un produs Blogger.

marți, decembrie 27, 2011

Casa Sectoriala de Pensii a SRI a finalizat revizuirea

21 comments
Ultimii 4000 pensionari ai Casei Sectoriale de Pensii a SRI, din totalul de aproape 9000, au primit zilele acestea, la domiciliu,  deciziile de revizuire. 
Sunt cei carora, pana la 31 10 2011, nu le-au fost gasite, partial sau total, veniturile reale, Casa fiind nevoita sa calculeze cuantumul pensiilor raportandu-se la Anexa 1 a  OUG nr.1/2011.
Daca si printre pensionarii SRI sunt din cei carora le-a fost revizuita pensia  pe baza salariului mediu pe economie  ii rugam sa ne semnaleze spețele prin comentarii.
Potrivit comunicatelor de pe site-ul SRI, cei carora le-au fost  identificate veniturile reale li s-au comunicat deciziile inainte de luna septembrie 2011.

21 de comentarii:

TT spunea...

Cu toate scuzele pentru formulare,dar ,,ultimii 4.000'' cred ca se gindesc ,,cu toata dragostea''la cine trebuieste si le ureaza ...ce le ureaza lor,alesilor !

Cârcotaşu spunea...

@ Plano,
Ce părere ai despre faptul că recalcularea pensiilor militare se aplică de la 01.01.2011, iar intrarea-n plată se face (în majoritatea cazurilor) începând cu 01.01.2012, urmând ca sumele restante să fie achitate eşalonat,
din lipsă de fonduri, până la o dată...

Plano10 spunea...

@Carco
Este o stire asta cu esalonarea din lipsa de fonduri?
Ar zice Cristoiu....

Cârcotaşu spunea...

Nu este o ştire ci o realitate. De fapt se aplică şi celor ce au primit deciziile şi au intrat în plată în cursul lui 2011.

Don Corleone spunea...

Pai da, ca lu' carco trebuia sa-i dea inainte de a se naste....orice-ai face tot nu-i bine
Pana acu' era vorba de scaderi,acum e vorba de mariri ,da tot nu-i bine....ca trebuie halit totul din prima...da de ce dom'le de ce ???Io mai vreau!!
carco vrea de "ieri"

Cârcotaşu spunea...

@ Don Corleone,
Păi nu, că era vorba de pomană, ce mama dracului, că doară io am cerut-o. Da' ia spune-mi, înţeleptule, dacă se eşalonează plata pe 15 luni şi dau colţu' după primele două, ieste că suma care de drept ar trebui să fie în mâna moştenitorilor va fi în sula guvernanţilor? Merci şi aşa să ai parte!

Don Corleone spunea...

@carco
merci si eu
bucura-te! copilasii tai se vor bucura si ei daca o mierlesti banii vor fi la ei nu vor ramane la stat.Da tu vrei sa faci matu' gros??Mai lasa bre si la familie....nehalitule

Don Corleone spunea...

@carco
A fost un pamflet.......cum ar zice dobitocul vadim

ps.Eu nu-ti doresc raul.Vreau doar sa GANDESTI

Cârcotaşu spunea...

@ Don Corleone,
O ţii ca gaia maţu'. Orice nătărău ştie că plata pensiei încetează în luna următoare decesului. La tine n-a ajuns chestia asta? Sau te pomeneşti că te pun "copilaşii" la geam, şi te mai ţin f'o câteva luni ca să te vadă poştaşu'şi ei să ia pensia-n continuare?

Cârcotaşu spunea...

@ Don Corleone,
Tot un pamflet a fost şi ăsta, nici io nu-ţi doresc răul, da' mitocănia tot o taxez, mai ales când ai, n-ai treabă, te mănâncă-ntre deş'te!

Don Corleone spunea...

@carco
....si apuca-te si tu de jogging.Sigur vei bate suta de ani.Eu acum fac "halbere":):)

Cârcotaşu spunea...

@ Don Corleone,
Da, văz că o ţii pe halbere de pe când era lumină. Treci pe triatlon, mai bagă şi sticlismu' şi paharaşutismu' şi după aia vorbim.

Cârcotaşu spunea...

Io te aştept la coniaccanoe!

Don Corleone spunea...

Nooo carco tu chiar esti simpatic,da mai citeste un pic la legi,si daca ti-e lene sunt sigur ca plano te "desteleneste"
LA MULTI ANI!!
hac..

Don Corleone spunea...

@carco/cargo/carce/hac!!
apropo de "coinacanoe" si stic...clisme... hac,accept provocarea, hac!!

Cârcotaşu spunea...

@ Don Corleone,
Dacă nu băgaşi de samă io tocmai asta făcusem, îl întrebasem de părere pe Plano, când te băgaşi să te dai mare, cu huo, cu băgat la maţ, cu maţu' gros etc.
Acu' ce să-ţi zic? La mulţi ani! că doară nu te duc io-n cârcă şi p-ormă vezi, că nici io nu prea-s dus pe la biserică!

fiducius spunea...

SOS
A FOST PUBLICATA D 29/2011 A ICCJ
IN MONITORUL OFICIAL NR925/27.12.2011
PAG .43-48
ROG JURISTI SA O INTERPRETEZE

Don Corleone spunea...

@carco
astept cu interes parerea ta la comment-ul de mai jos:)


Anonim spunea...
28 decembrie 2011, 02:38
societatea asta ii bolnava rau de tot,daca armata isi tradeaza oamenii,inseamna ca trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea,pai evident ca 90% din militari au pensiile marite daca ei sunt niste parliti de subofiteri care tinand cont de responsabilitatea avuta(adica zero) putea lucra pana la 100 de ani ca nu era nimica.
in momentul de fatza notiunea de pensie militara nu mai exista,doar hazardu (oricine stie ca de fapt guvernu a vrut sa scada toate pensiile militare masiva,dar fiind unu incompetent si-a tras un glont in picior,adica pe timp de ciza ei in loc sa scada pensiile ei platesc cu vreo 200 de milioane mai mult)a facut sa creasca 90%.
abia astept raspunsu de la cedo,si inapoierea banilor de cei carora le-a crescut pensia.

CEZAR spunea...

Ce prostalau !

Ana spunea...

Sunteti convinsi ca pensiile au fost revizuite corect? ma refer la adeverintele de venituri. Oare sunt corect completate? Cuprind ele toate sporurile, primele, al 13-lea salariu??? Eu cred ca nu! Si nici nu putem verifica.

emillian123 spunea...

Salariile din adeverinte,im multe cazuri -sunt incorecte;de exemplu-in cazul meu -in 1999 -cand a intrat in vigoare lg. 138=de salarizare a militarilor-salariul, care din algoritmul de calcul legal nu putea fi mai mic decat 5.489.130 lei-este in adeverinte = 3.137.000 lei !!deci o pierdere de aprox. 2 milioane !!