Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 11, 2012

Cașchetarii se tem de Unirea Mica

106 comments
Face ce face istoricul militar Mircea Dogaru si-si hartuiste oral inamicul din transeele guvernamentale, tocmai in sarbatorile unificatoare ale moldovenilor si muntenilor.Ardelenii sunt la guvernare... impreuna cu ungurii.
Succesul hartuirii nu consta in cine stie ce strategii! Puncteaza pentru ca prostii astia care ne guverneaza sunt de groaza; au talentul de crea nemultumiri si atunci cand lumea ar trebui sa le multumeasca.
Anul trecut, scmedistii ieseni i-au strigat lui Base cateva cimilituri... tocmai cand el asculta Imnul National, langa statuia lui Cuza unificatorul. I-au strigat ceva despre slugile care  gasisera o metoda originala de a reduce la jumatate pensiile militarilor.
Rezultatul, in ciuda protestelor unor patriotarzi sclifositi, care au interpretat ca rezervistii au huiduit Imnul si nu pe Base, a fost ca, in cateva zile, slugile bociste si cașchetare au scos o ordonanta de urgenta prin care au lungit boala recalcularii pensiilor militare inca un an. 
Izmenarul sef s-a gandir sa scoata ceva profit politic din revizuire, a publicat un tabel in care a informat pensionarii ca si-a realizat misiunea cu o jumatate de an inainte, ca  a marit pensiile la peste 90%... Si  nu s-a rezumat numai la atat; a mai trimis si o scrisorea  acasa, la fiecare beneficiar al presupusei mariri, pentru a se lauda ca si-a riscat functia pentru cauza pensionarilor.
Deciziile de revizuire din luna decembrie i-au lasat cu gura cascata pre multi fosti purtatori de uniforma. In loc sa le creasca, cum le scrisese tatucu Oprea, pensia era mai mititica. Si nu cu cativa franci!
Si.... uite asa, in loc sa-si traiasca ultimele zile, cum dadea semne clare de vreo cateva luni, Sindicatul lui Dogaru cunoaste noi momente de glorie, Oprea trimitandu-i in tolba cotizatiile unor noi contigente de rezervisti.
Coincidenta! Istoricul a tinut minte succesul de anul trecut si i-a organizat din nou pe militarii mai de varsta lui mos Ion Roata. Le-a propus  sa joace Hora Unirii si sa experimenteze parabola cu ridicatul pietrei pe sub zidul Gradinii Cotrocenilor.
Semnul ca hartuirea este eficienta a fost devoalat de cativa "voluntari"care au umplut site-urile frecventate de militari cu anuntul ca CMJ-urile din toata tara  doresc sa-i sprijine pe perdantii revizuirii, invitandu-i asa ... ca intre camarazi, sa traca pe la sediile lor ..poate, poate mai gasesc prin arhive ceva solde pierdute.
Asta... pana trece primejdia rea: 24 IANUARIE!

106 comentarii:

CEZAR spunea...

Plano ti-a crescut parul? HA, ha, ha! SRI-stilor mamaliga e gata sara in aer si va porni nu de la Dogaru, ancmr... va porni de la cei care intr-adevar mai au un pic de onoare! Ce-i drept sunt putini Plano, sunt putini,dar trebuie sa justifice cu CAPUL ce s-a intimplat cu AVUTIA NATIONALA i8n 22 ani! Astai-i problema Planule, restul: curloenu, czar, stelicla si altii...miine iti vor fi subordonati: adicatelea propagandisti USL!

CEZAR spunea...

PS. Scuza-ma Planu dar nici tu nu ai...completeaza tu cu ce epitet vrei. AZi esti. miine est i cu B...Imi Pare rau, dar nu-mi placi. Ai ceva ascuns si pervers in tine planule...Numai cine a lucrat cu oamenii stie chestiile astea. Planule este al 6-le simt!! Dar, dupa afirmatiile mele o s-o iei cu vechea ta placa ca : "daca nu-ti place nu citi..."!
Planule macar fii onest si spune-le cititorilor blogului tau, ca bagi niste bani in buzunar pe chestia asta.

CEZAR spunea...

Dati clik pe Cezarul de mai sus si veti vedea....

Biliuţă spunea...

Acum, eu nu ştiu dacă "CMJ-urile din toată ţara doresc să-i sprijine pe perdanţii revizuirii invitându-i aşa ... ca între camarazi, să treacă pe la sediile lor ...poate, poate mai găsesc prin arhive ceva solde pierdute", dar, pe mine, CM-ul de Sector chiar că vrea să mă ajute. Cum? Păi, cum altfel decât invitându-mă astăzi, la ora 10,00, să merg la un domn ofiţer de acolo, cu toate hârţoagele legate de pensie. Şi alea pe care mi le-au dat ei, prin primăvară, şi altele de care am mai făcut eu rost, între timp (dacă am făcut!). Important este că invitaţia mi-a fost făcută după ce am fost întrebat dacă am primit decizia de revizuire a pensiei şi dacă sunt hotărât să fac contestaţie. Ceea ce mă face pe mine, om bătrân şi circumspect, să mă întreb următoarele: Dacă, prin revizuire, pensia mea nu scădea, mă mai invitau domnii de la CM să le fac o vizită? Dacă spuneam că nu fac contestaţie, ar mai fi continuat discuţia cu mine domnul subofiţer care m-a sunat? Şi, dacă fac contestaţie, mă ajută cei de la CM să o fac? Iată nişte întrebări cărora nu le voi afla răspunsul, pentru că este deja ora 1,00 şi eu nu m-am dezlipit de calculator.
Să aveţi o zi bună!

Plano10 spunea...

@mos Ion Roata
Iar te umpli de par pe chișoari?
Nu e frumos sa-l clonezi pe Cezar!

costica spunea...

SUNT unul din cei multi carora le-a crescut pensia cu 3%in tabelele mapn ,cu scrisoare de felicitare si confirmare de la imparat si la craciun am primit pensia redusa cu 14%,iar acu sunt invitat la CMJ(ca civil ca rezervist nu mai sunt si deci nu am nicio obligatie sa raspund invitatiei)sa mi se explice ca domnul ministru a depus eforturi deosebite ca pensia mea sa creasca in tabele din iunie pana in decembrie dar asta e a scazut ca a venit iarna.

Plano10 spunea...

@Biliuta si toti invitatii CMJ

Profitati de deruta,pana nu se razgandesc, fiti amabili cu ei si obtineti noi documente doveditoare de venituri pe care sa le folositi... fie in contestatii, fie in revizuirea la cerere.

CEZAR spunea...

Plano, in lumea asta exista numai un Cezar? Pai cel de-si zice Cezar n-a furat numai numele imperatorului ci si statuia acestuia daca n-ai observat cumva. Hai sa fii iubit si sa-ti creasca ce vrei tu si unde vrei!

CEZAR spunea...

PS. Corect se spune "CHICIOARI", Plano! Dar ca sa intelegi cum sta treaba si ca nu sunt "Ilie de la sularie" mentorul lui lui Cezarel de Timisoara, o sa-ti spun doar ca io sunt UKRANIAN!

Plano10 spunea...

E prea serios subiectul ca sa-l deturnam prin substituiri de comentatori.

CEZAR spunea...

Bine Plano, pt. tine o sa-l schimb. Asta ca sa poti trage niste concluzii "serioase" de la Cezar "chip de lut"! Hai ca te salutez!

Plano10 spunea...

Cam multi cititori noi pe ziua de azi!
Cateva zeci s-au aruncat sa studieze Profilul

voinea spunea...

Stimati colegi,
Va rog sa cereti ca acest stat mafiot sa ne returneze impozitul si CASS -ul retinut pe sumele pe care ni le cere innapoi.
Personal nu cred ca vom obtine nimic in justitia romana, aservita total puterii mafiote si trebuie sa ne pregatim de lupta.
Sa ne activam grupele operative la nivel de filiala, sa ne debarasam de tradatori si oscilanti, sa ne transformam masinile personale in mijloace de lupta, sa ne activam lanturile de alarma si sa trecem la pichetarea guvernului tradator pe o periada lunga de timp, imediat ce conditiile atmosferice ne vor permite. Noi trebuie sa dam impulsul necesar pentru trezirea la realitate a societatii civile. Nu cred ca la alegerile din acest an vom reusi sa-i dam jos pe acesti nemernici. Dupa cum se desfasoara lucrurile , schimbarea legii electorale, reimpartirea administrativa, votul electronic, fapul ca au strans bani suficienti ca sa cumpere voturile,puscariasilor, tiganilor si cadrelor active din ministere ma fac sa cred ca vor castiga cu brio alegerile. Cu atat mai mult cu cat vor fi foarte multi romani care din lehamite nu vor merge la vot. Atunci va fi prea tarziu .
Cu stima si speranta,
Col(r)ing.Voinea Ion

voinea spunea...

Am mobilizat o parte din membrii fostei filiale 1,sector6 si in data de 24.01. vom intra un greva foamei. Cine doreste sa ni se alature este binevenit. Am organizat aprovizionarea cu alimente si apa prin transport auto si pedestru in caz ca nu ni se permite sa intram cu masinile personale.
Eu unul nu mai pot rabda jicnirea care ni s-a facut. Am muncit o viata de om de la 14 la 53 de ani, ajungand pana la functia de sef de sectie in SMG si lucrand pe toate santierele economiei nationale ,ca acum la batranete sa am o pensie mai mica decat plutonierul meu de companie! Este strigator la cer. Nu voi precupeti nici un efort pentru a-mi recastiga drepturile furate de acesti mafioti ordinari.
Cu stima si speranta,
Col(r)ing.Voinea Ion

CEZAR spunea...

Gata incepe razbelul ! Voinea cu masinile mici si lantul de alarma. Sa fiu al dracului(fost sef sectie tinichigerie in SMG)

Don Corleone spunea...

@cezar
atentie ca dupa ce intra in "greva foamei" va asigura aprovizionarea cu alimente si apa:):)
reciteste ce bonavi "e unii"
@plano
scuze ca am comentat dar e prea de tot:):)

Don Corleone spunea...

"bolnavi cu capu'"....pam,pam

Plano10 spunea...

@Domnule inginer, Voinea
Chiar daca ati iesit la pensie de pe functia de la SMG, asiguratoare de o pensie maricica, pe L 164, pare greu de crezut ca prin algoritmul de recalculare/revizuire pensia sa va fi scazut pana la nivelul unui plutonier...daca ati lucrat in armata pana la 53 ani.
Ar putea fi doar o mare eroare de calcul!

mos alecu spunea...

@Plano10 12 ianuarie 2012, 23:53 :
Foarte corect spus (gramatical) ...
Trebuia spus ca din scaderea pensiei lui si cresterea pensiei plutonierului ... s-a ajuns la situatia actuala ...

Trebuie retinut ca "una este algoritmul ... discutabil si acesta ... si cu totul alta este tabelul cu soldele incasate in perioada de activitate" .
Cei care am participat la "intilnirile" recente de la CMJ-uri am vazut mirarea celor de acolo cind li se explica ce tabele cu venituri au "girat" prin semnaturile lor ... acum refuza sa mai semneze astfel de tabele pe motiv ca "noi nu avem arhivele cu documentele respective" ... adica refuza sa mai dea chiar si extrase din baza de date a ministerului ...

Plano10 spunea...

@mos
Eroarea de calcul de care vorbeam include si greseli cu privire la veniturile introduse.

Daca nu vor sa dea extrase din baza de date ii va obliga instanta sa le puna la dispozitia expertului judiciar care va fi numit la cerea dvs.

CEZAR spunea...

Schwartzkopff says:

Nu va mai lamentati domnilor pensionari militari!!! aveti pensiile mai mari decat meritati, mai mari decat poate sustine azi Romania, mai mari decat majoritatea celorlalte grupuri socioprofesionale, uneori mai mari decat salariile omologilor activi, mai mari decat…. De la general la subofiter aveti pensii mari, mai mari decat este firesc sa aveti. O buna parte din bugetul apararii se duce in buzunarele voastre. Mai exact din ceea ce a fost luat din soldele activilor se duce in buzunarele voastre, o buna parte din banii pentru activitati planificate si necesare se duce in buzunarele voastre si nu mai vreau sa continui.
Asa ca… shut the f.. up!!!

CEZAR spunea...

@Plano - Ref. la Voinea - este o mare minciuna !!!

Plano10 spunea...

@cezar
Se deduce ca esti de acord cu ce spune "civilul" sau "activul" daca l-ai selectat, nu stiu de unde, pt a-l publica si aci.

Eu cred ca Voinea este suparat ca pensia i-a scazut prea mult.Nu este plauzibila afirmatia ca i-ar fi scazut la nivelul unui subofiter.

mos alecu spunea...

@Plano10 13 ianuarie 2012, 09:58 :
Stiu ca lipsa timpului disponibil si greutatea prelucrarii datelor va amina "experienta" ... dar , prin punerea "cap la cap" a tabelelor de la adresa "//www.plano10.com/2011/01/mapn-publica-tabelele-cu-21717-pensii.html" va conduce la aparitia multor (foarte multor) MM si subofiteri cu pensii mai mari decit ale multor colonei ... nu mai vorbesc de lt.colonei si maiori ...
Asa ca afirmatia ... "nu este plauzibila" ... este foarte posibila ...

Plano10 spunea...

@mos
Nu pot sa fie decat colonei care au stagiul de munca in civilie mai mare decat stagiul de catana.Adica ofiteri ajunsi colonei dupa 15-20 de ani de cariera militara.

Ca sa nu zic... colonei politici!

mos alecu spunea...

@Plano10 13 ianuarie 2012, 10:43 :
Hau - hau -uri ... Asta ar insemna ca majoritatea coloneilor si lt.coloneilor din armata (la data de 31.12.10) ar fi fost ... hai sa fim seriosi ...

Plano10 spunea...

Coloneii de cariera sunt in majoritatea careia i-a crescut pensia sau, daca i-a scazut, nu a scazut pana la nivelul unui subofiter.

mos alecu spunea...

@Plano10 13 ianuarie 2012, 11:43 :
Ca sa parafrazez pe cineva ... "Dovezi , dovezi ..."

Si , chiar daca si-au desfasurat activitatea si pe la Canal , Transfagarasan , complexele miniero-energetice ... nu exista "colonei de cariera" ...

Repet ... legat de "majoritate" : "dovezi" !

Si , iarasi , repet : nu le-a scazut pensia pina la nivelul unui subofiter ... a crescut pensia celui din urma ...

Si ... la urma urmei : care-i nivelul (CORECT) al pensiei unui colonel si al celei a unui MM sau subofiter (daca vreti ... a unei femei de serviciu la o judecatorie , a unui grefier , a unui judecator) ?????

Altfel , iarasi repet : "HAU-HAU" ...

Plano10 spunea...

@mos
Ce e greu de socotit?
La stagii efective ~ egale diferenta este ~ cea dintre o solda de colonel si una de subofiter.
Nu compari numai gradele ci si vechimile efective... ca sa nu le zic contributiile.

CEZAR spunea...

Schwartzkopff -gen. american ce a condus razboiul(Furtuna in desert) A refuzat sa treaca la ofensiva ,presat fiind de fact. politic! A cerut noi bombardamente el intelegand ca mijloacele de aparare ale lui Sadam nu fusesera neutralizate! Aici este vorba de un ACTIV, cu care in mare parte sunt de acord,principial vorbind!!!

CEZAR spunea...

PS. Bineinteles ca Voinea -minte! Il cunosc bine de pe alte bloguri!

mos alecu spunea...

@Plano10 13 ianuarie 2012, 12:24 :
Credeam ca numai "infanteru' " ... isi bate cuie in talpa ...

Stagiile nu au putut fi egale ... pentru ca "restructurarea" ... intrarea in NATO ... bla , bla , bla ... a impus "a treia cizma" pentru ofiteri , nu pentru restul lumii ...
Ca sa nu mai spunem ca toti MM si cvasitotalitatea subofiterilor aveau "grupe de munca (unele ... babane)" , spre deosebire de ofiteri ...

Si , iac-asa "Nu compari numai gradele ci si vechimile efective" ...

CEZAR spunea...

Pentru mosu- pensia corecta este cee ce rezulta din CONTRIBUTIVITATE-,functiile, gradele ,titlurile nu mai conteaza!

Iancu dela Urziceni spunea...

CEZARE,
tu chiar daca ai capul la ()tine esti cu mintea dusa nene !

CEZAR spunea...

Sa te manance Tigrul-prostovane!!

mos alecu spunea...

@CEZAR 13 ianuarie 2012, 12:36 :
Pentru cei care nu le-au (le-ati) avut ... alea ... sigur ca nu mai conteaza ...

dac55 spunea...

@Cezar
Incearca sa intelegi contributivitatea unui ofiter care a fost "obligat" sa iasa la pensie la 22-25 ani(ca sa nu mai zicem de cei care au iesit la 20 ani sau mai putin)comparata cu cea a unui maistru militar sau subofiter care a iesit la limita de varsta(55 ani,deci cel putin 30-35 ani) si caruia i s-a mai tras si ate un salariu de merit si i s-au bagat si niste conditii speciale si toate astea impartite la 20 ani(perioda obligatorie de contributivitate)In situatia asta chiar"functiile, gradele ,titlurile nu mai conteaza!"

Plano10 spunea...

@dac
Contribitivitatea asta inseamna. Cu salarii/solde mari in douazeci de ani faci cam acelasi punctaj cu salarii mai micute in 30 de ani.
Daca aluia care a lucrat pana la 55 ani ii punea Gabita stagiul de 30 de ani, erai multumit, nu?

dac55 spunea...

@Plano
Eu cred ca inteleg destul de bine ...contributivitatea ,dar problema este de fond si nu de forma.Crezi ca acel ofiter n-ar fi vrut sa stea pana la 55 ani?,dar se pare ca armata a avut nevoie mai mult de MM si SO decat de O(sa nu inteleaga cineva ca am ceva cu MM si So pe care ii apreciez pt. munca facuta).Si inca ceva...de ce are de suferit aceste ultime generatii daca e sa luam comparativ cu celelalte generatii care pe la anul 1995-2000(aprox.) erau la pensie pentru limita de varsta(55 ani) iar uni chiar au mai luat prelungiri de cate 2-3 ani sau chiar mai mult.

TB spunea...

E greu de inteles pentru tine Planule! De fapt cred ca faci un joc politic periculos la doua capete...Iti spun asta asa ca sa nu te superi . Din cite imi aduc aminte, personajele Pacala si Tindala parca au fost "create" pe meleagurile voastre oltenesti. A incercat mosh Alecu sa te lamureasca, dar degeaba! De fapt si tu si Cezar sunteti olteni, asa ca...aveti, n-aveti dreptate, ultimul cuvint trebuie sa va apartina. Moshul spunea o chestie valabila 100%. Au fost/sunt situatii in care MM-ul sau Sof. care lucrau pe statii de RL, sau Radio si care se gaseau amplasate la distante mici fata de cladirile in care activau celelalte cadre aveau grupe de munca , iar ceilalti care erau si ei iradiati nu primeau nimic. Nu mai vorbesc de sporurile de dispozitiv s.a.
PS. Planule pt.ca te vad mare USL-ist: nu voi uita niciodata ca toata aceasta porcareala si inventie de lege- unicat pe planeta a fost „rodul gindirii creatoare” a lui MarEan Sirbu, Seitan, Vladescu si a altora din usl-ul vostru. Asti-lalti oranjgutanii n-au facut decit sa ia ceva prost si „sa-l transpuna” in practica si mai prost.
Te rog nu ma dezamagi si nu calca pe urmele lui Ciuhodaru!

CEZAR spunea...

Dar de ce trebuie sa compari? toti au iesit la cerere fara sa faca cel mai mic efort sa mai ramana(normal le-a convenit!!)
Fa comparatii si intre:
Valoarea compensatiilor
Viata de huzur comparativ cu cel care mergea la munca!!
Posibilitatile in viata civila pentru cel care a iesit !!

dac55 spunea...

@Cezar
Hai sa o luam de la gradinita si sa vedem la final cate clase are fiecare...scuzati-mi rautate dar imi este provocata.

CEZAR spunea...

PS....Si ofiterii care lucru in stai Rl etc. au primit sporuri!
Cei care erau pe langa si incasau radiatie, ar fi trbuit sa faca galagie..atunci ca activi !!

CEZAR spunea...

Erata ...lucrau in statii

mos alecu spunea...

@Plano10 13 ianuarie 2012, 17:03 :
Discutiile generaliste/generalizatoare de genul : "Cu salarii/solde mari in douazeci de ani faci cam acelasi punctaj cu salarii mai micute in 30 de ani." nu fac decit sa confirme teoria ca "romanul se pricepe la toate" ... Adica :
- specialistul in cultivarea napilor se crede la fel de specialist si in teoria relativitatii ;
- specialistul in teoria crampoanelor de la bocancii "fotbaliatorilor" este cu atit mai specialist si in teoria conspiratiei aplicata la ultimele alegeri din Republica Nauru , Papua Noua-Guinee si Republica Tuvalu
- civilii (prin definitie) specialisti (prin nastere)in fotbal , politica si agricultura sint , mai nou , si specialisti in probleme ale vietii si activitatii militarilor ...
Se uita , insa , ca dintre militari (in plina viata si activitate strict militara) au aparut somitati in domenii strict civile ... pe cind dintre civili (in plina viata si activitate in domenii civile) nu au aparut decit "specialisti" la nivel "grupa-pluton" in domeniul militar ...

CEZAR spunea...

Esti prost Mosule; Bomba atomica in 45 au facut-o civilii(e drept nu aia cu crampoane)
Toate noile inventii si inovatii le fac civilii, se aplica in domeniul militar si apoi in cel civil !!
Creionul tau chimic cu care ai scris o viata la state de plata,tot civilii l-au facut!! TAAAAAAAAAAACI,neuron singuratic!!

mos alecu spunea...

@Plano10 13 ianuarie 2012, 17:03 :
La spusele : "Cu salarii/solde mari in douazeci de ani faci cam acelasi punctaj cu salarii mai micute in 30 de ani."

Ce vorbesti Frantz ?!?...
La nivel 2003 , An.1/OG.1/2011 :
-pl.adj.sef , 30 ani , plus 25% (grupe munca) , (daca-i MM ... trebuie plus 50%) = 233 mil
-col. , 20 ani , fara grupe = 223 mil

mos alecu spunea...

@CEZAR 13 ianuarie 2012, 18:01 :
Timpitu-i timpit ... si cind isi ia nume celebru ...

Civilii aceia , despre care guiti tu , au facut o treaba specific militara ?
Ca sa nu mai spunem ca si in cazul lor niste militari-militari le-au inminat "caietul de sarcini" , ei nefacind nimic decit sa "faca ceva" care sa indeplineasca cerintele militarilor-militari ...

mos alecu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

mos alecu spunea...

Cezare , auzisem ca ajunsesei , in perioada ta de maxima glorie , pina la inalta responsabilitate de comandant de companie ...
Ia "esplica" tu cum activitatea muncitorilor care fabricau conserve de porc cu fasole (pina la urma ... tot un fel de bomba atomica) , pentru hrana ostasilor tai , erau mari specialisti in domeniul militar ...

Iancu dela Urziceni spunea...

@ ,,imparatul''
Cum ai facut de ai ratat functia de sef de baraca?Scuteai armata de un ,,Dorel''!

CEZAR spunea...

Mosule ai auzit..prost! Varsta probabil!! Mosule o armata este sustinuta cap- coada de societatea civila. Fara sustinerea acesteia,armata respectiva ii Kaput!!
Stiu ca nu intelegi -ai fost PSEUDOMILITAR- dupa cum spunea prietenul vostru Gourka!!TAAAAAAAAAAACI,neuron singuratic!!

CEZAR spunea...

Iancu dela Urziceni -pe tine Tigrul te haleste!!!

CEZAR spunea...

PS. Da mosule -cand eram lt.-lt. maj - am comandat compania !

Avram Iancu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Iancu dela Urziceni spunea...

@ ,,imparatul''
Si nu ai ,,iesit'' lt. maj ? Mie asa-mi pare dupa cit de tinerel ,,arati''.

Avram Iancu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Iancu dela Urziceni spunea...

@19:45
Ce te bagi ca musca,sunteti siamezi?

Avram Iancu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

CEZAR spunea...

@Iancu dela Urziceni - jegosule ti-am zis ca vine AVIATIA !! Tu nu si nu ca prostu ! Acum incaseaza ,copilasule subdezvoltat la creieras!!!

Iancu dela Urziceni spunea...

O gura spurcata si un cap de lemn.
Ce aveti comun? In afara faptului ca sunteti ,,in gasca''.

dac55 spunea...

D-l Plano ne-a oferit gazduire pe acest blog ca sa ne spunem ofurile si eventualele puncte de vedere care ar putea duce la intelegerea cat mai bine a fenomenului cu;care ne confruntam.Pentru invective si refulari ar trebui sa ne adresam in alta parte..poate pe stadioane dar nici acolo cu noile completari a legii "Dragomir".Putina decenta domnilor,daca se poate.

Avram Iancu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Iancu dela Urziceni spunea...

Catelul lui ,,imparatul'' se cere afara?

mos alecu spunea...

@CEZAR 13 ianuarie 2012, 19:16 :
La mintea ta , si asa putintica ... mai ales acum , cind si timisorenii tai scuipa spre stapinii tai , sustinerea este egala cu specializarea ?... Vezi ca armata nu "este sustinuta ... de societatea civila (bai ... dar tu esti timpit de tot) ... societatea civila isi creaza o armata care sa o apere (sa o sustina) atunci cind are nevoie ...

Tot , la mintea ta ... daca un arac sustine un vrej de fasole , inseamna ca acel arac este fasole ??

Don Corleone spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

mos alecu spunea...

@dac55 13 ianuarie 2012, 20:09 :
Aveti perfecta dreptate ...
Va stiu de mai multa vreme pe aici ... asa ca stiti , probabil , cine incepe scandalul ... tocmai pentru a nu ajunge "la intelegerea cat mai bine a fenomenului cu;care ne confruntam." ...

Iancu dela Urziceni spunea...

A aparut si a doua buca sa intregeasca organul.Prea te-ai trezit brusc si inca nu ai realizat unde esti si ce faci.Ce treaba am eu cu radiatiile tale?Esti chiaun?

Iancu dela Urziceni spunea...

Scuze ,mesajul nu era pentru buca,era pentru gaura.Doua buci si o gaura.

Avram Iancu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Don Corleone spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Don Corleone spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Iancu dela Urziceni spunea...

Acum inteleg expresia ,,prosti gramada''.
Repet intrebarea. Ce-ti veni sa sari pe mine cu radiatiile tale? Ce defectiune ?
Nu vorbeam cu tine,nu vorbeam de radiatii,nu vorbeam despre inteligenta.Doar ,,mi-am bagat parerea'' ca una dintre buci(bucalatul de imparat) ii tot dadea cu contributivitatea in sus si in jos.
Tie de plumb iti trebuia tichia nu sortul.Ei,te-ai mai trezit sau tot chiaun esti?

Avram Iancu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Don Corleone spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Iancu dela Urziceni spunea...

Tu ,buca,poate esti mai destept,dar esti mare canalie.Desi nici destept nu esti.Ai inteligenta tejghetarului.

CEZAR spunea...

@Iancu dela Urziceni -Bai prostule,nu ti-am zis sa te bagi sub pamant!! Uite ca acum am si RACHETE1! ARMe intrunite prostovane -fugi cat mai poti!!!
@DAC- cu toata simpatia,dar despre ce fenomen mai vorbesti! Se vede ca esti ca nout in ,,TEATRE,,
De doi ani le bagam la astia in tartacuta si tot nu pricep. Acum ne distram cate un pic cu soriceii
Daca treci pe OZN-uri ii perfect!!

CEZAR spunea...

PS. SSCMD - iar pierde ocazia !!

Iancu dela Urziceni spunea...

Buca(latule),iti repet ca intruniti sunteti doar un cur.Doua buci si o gaura.Du-te la Opera si fa-ti datoria.

Don Corleone spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Plano10 spunea...

Nu poate sa lipseasca o lecuta omul ca moldoveanu`se lua de civili si de olteni, atat de cei stabili cat si de cei migratori peste munti... ca, auzi, le stiu ei pi toati...ca polcovnicul de moda noua ar fi vrut sa mai steie in armata pan`da in mintea copiilor... da`nu stie ca si șel de moda veche ar fi vrut sa plece mai repede de sub arma daca ii baga milioanele in cascheta.
Da` armata asta militara a bagat numai ofiteri in disponibilizare, nu si sobofiteri? Ma refer la barbati.
Acum ce sa fac daca facurati murdarie mai sus? Da` ce-s eu, smotruitor cu mopsul?

dac55 spunea...

Asta e...... cu surcele se stinge focul,mai trebuie si putin gaz...da s-a cam scumpit!!!

Don Corleone spunea...

io dau cu maturoiu moldovene,ca gunoaiele umane le las in pace

Don Corleone spunea...

@cezar
urmeaza o noua "trecere" a aviatiei si inca o salva de rachete(rachetele nu sunt de-alea proaste"PRND-uri" ci dirijate:):)

Don Corleone spunea...

@cezar
tu intelegi ca n-ai avut "manecutze de contopist"

voinea spunea...

Daca se ajunge iar la Cotroceni va propun sa ne intalnim acolo in numar cat mai mare. Aseara am propus conducerii SCMD sa activam lanturile de alarma si sa venim in numar cat mai mare la Cotroceni, insa din pacate propunerea nu a fost acceptata.
Cu deosebita stima,
Col(r)ing.Voinea Ion

CEZAR spunea...

CE PACAT DON VINEA ! CE PACAT ! UN OM DE ACTIUNE ARE SI SSCMD SI P--A,NU-L ASCULTA NIMENI! IA CONDUCEREA BRE SI CU TOASA PLOTONIER REZOLVATI PROBLEMA!!!!

voinea spunea...

Colegii din Bucuresti cu pensiile diminuate sunt gata de lupta, insa nu putem incalca recomandarile conducerii SCMD. Aseara am rugat conducerea SCMD sa activeze lanturile de alarma si sa iesim in masa la Cotroceni. Mi s-a spus sa ies pe cont propriu fara insemnele SCMD si fara tinuta militara. Lucru pe care l-am si facut. Astazi daca se va ajunge iar la Cotroceni activez pe cont propriu lantul de alarma al FILIALEI 1 S 6 si ne deplasam la Cotroceni pe cont propriu.
Cu stima si speranta,
Col(r)ing.Voinea Ion

CEZAR spunea...

...nea Voinea,aia sunt cam grasi cum sufletul meu sa mearga pe jos??!!
Ei asteapta sa iasa astia multi cu pensii micute ca-s mai subtirei si mai ageri !

CEZAR spunea...

Don Voinea pe care lant mergi ? Ala de mobra sau ala de Java 350

CEZAR spunea...

Stiri de pe front-Voinea si cu lantul de mobra a ocupat 2 m de trotuar !

Iancu dela Urziceni spunea...

Buca(latule),dar tu ,la Timisoara cit asfalt ai inghitit?

voinea spunea...

Pt.Mos Alecu,
Talonul meu de pensie are numarul 56560240 iar al subofiterului la care am facut referire 56556866. Va rog sa intrati pe site-ul M.Ap.N si sa verificati cuantumurile.Nu vorbesc in necunostinta de cauza sau dezinformez.Deciziile de recalculare sunt conforme cu ce este scris in tabele.Inainte de a primi deciziile am atentionat DFC de situatia creata si mi s-a raspuns sa fac comparatie cu un colonel care a lucrat in aceleasi conditii cu mine.Unui fost coleg de facultate care a lucrat multi ani ca director de fabrica fiind si militar i s-a micsorat pensia cu 60% si are acum o pensie la jumatate din cat are subofiterul cu care m-am comparat.Este corect ce au facut acesti mafioti mizerabili? Domnul basescu a vrut sa bage zazanie intre ofiteri si subofiteri si a reusit de minune.Dovada ca majoritatea subofiterilor si m.m au parasit randurile SCMD.Suntem mai putini,insa mult mai hotarati sa-i dam jos pe acesti mafioti si sa-i aducem in fata justitiei.
Cu stima,
Col(r)ing.Voinea Ion

Don Corleone spunea...

@voinea
Daaaa ....madam petcu plotonera a plecat?? sau s-a dedulcit la fonctie??
io cre' ca te vazui la tv ca era unu cu un lant de "beciucleta tohan pionier"

voinea spunea...

Ati avut mare dreptate. Am pregatit mesajul de alarmare al filialei1 S6 si m-am deplasat la Cotroceni cu intentia de a-l transmite de acolo.Nu trebuie decat sa apas o tasta si mesajul se transmite automat la corespondentii selectati anterior. Membrii filialei au obligatia sa confirme ca au primit mesajul si in cel mai scurt timp sa se prezinte la locul indicat cu mijloacele de lupta sindicala din dotare. In memoria dispozitivului raman toti corespondentii pentru analize ulterioare. Asa am procedat la toate activitatile desfasurate pana acum.
Din fericire manifestantii nu au ramas la Cotroceni si am mers in Piata Universitatii.
Acolo ati vazut ca lucrurile au degenerat datorita provocatorilor infiltrati de organe intre manifestanti. M-am felicitat ca m-am abtinut si am ascultat de conducerea SCMD. Basescu si oprea ne-ar fi desfiintat.
Actiunea din 24.01 trebuie pregatita cu toata atentia.
Cu stima,
Col(r)ing.Voinea Ion

Don Corleone spunea...

@voinea
asta cu "m-am deplasat",seamana cu gaina care a facut un ou.
Ia apasa tu tasta aia ca noi nu stim calc-uri dar vrem sa invatam!!
Tasta este "delete"??sau shutdown!!
1-ce inseamna "cel mai scurt timp"
2-ce inseamna mijloace de "lupta" sindicala.Ori e lupta ori nu e!!ori esti militar ori NU!!
3-eu nu mi-am bagat organul intre manifestanti.Mea culpa!!
4-da cu lantu' de tohan pionier cum a ramas??Felicitari ca sunteti ascultator.scmd-srl o sa va recompenseze.hi.hi

CEZAR spunea...

Don Voinea -ce te vaiti bre? Aveti sef o plotonera la o caruta de colonei ? Aveti ! Pai atunci de ce sa nu aiba pensii mai mari? Voi demonstrati cat de ,,capabili si necesari "au fost si sunt inca !!

voinea spunea...

Solicit conducerii SCMD sa ne adunam in Piata Universitatii si sa renuntam la pichetarea statuii LEU.
Noi suntem mult mai caliti si protestatarii din piata au urgenta nevoie de intariri.
Personal am participat la ambele manifestatii si consider ca este mult mai important sa sustinem manifestatia din Piata Universitatii.
Cererile noastre coincid cu cele ale manifestantilor din piata si ar fi pacat sa nu-i sprijinim.
Singura noastra speranta de a ne recastiga drepturile furate este sa-i dam jos pe acesti nemernici,
sa-i judecam ca pe niste tradatori de tara si neam,sa le confiscam averile acumulate ilicit si sa instauram statul de drept in Romania.
Cum puteti accepta ca niste escroci ca patriciu.becali,berceanu,videanu,basescu udrea,voiculescu,blaga ,babiuc,casuneanu
sa stranga averi de miliarde de euro ,iar noi sa murim de foame?
Ati uitat ca tot ce s-a construit in aceasta tara a fost realizat si prin munca si sacrificiile noastre?
Munci agricole,sosele,hidrocentrale,termocentrale, uzine,fabrici, canalul Dunare -Marea Neagra,Transfagarasan,
blocuri de locuinte,Casa Poporului, metroul din Bucuresti, toate au fost realizate si prin contributia noastra iar acum ne lasam calcati in piciare?
Nu vedeti ca acesti mafioti ordinari pun mai mult pret pe viata unui caine maidanez decat pe viata unui pensionar?
Cat o sa-i mai rabdam? Treziti-va la realitate pana nu este prea tarziu! Sa-i facem sa le friga pamantul sub picioare,
sa tremure pentru fiecare banut furat, sa plece ei din Romania si odraslele lor, nu noi cei oropsiti care am creeat averea acestei tari.
Ma asteptam ca la ceasta data SCMD sa aiba detasamente gata de lupta permanent la nivelul fiecarei filiale,
capabile ca la semnalul transmis prin lanturile de alarma sa se adune cu mijloacele de lupta in punctele ordonate.
Am ramas total surprins cand la activitatea din 24.01. fiind delegat de CD al SCMD sa intampin filialele care veneau pe A1 nu mi s-au transmis
persoanele de legatura si telefoanele acestora, persoanele de contact cu Politia si Jandarmeria. A trebuit sa ma descurc pe baza experientei
acumulate anterior in gestionarea Sistemului Operativ de Conducere a Razboiului Electronic In Armata Romaniei.
Si era atat de simplu ca printr-un e-mail sau SMS sa mi se transmita toate datele de care aveam nevoie.Mai departe stiam ce am de facut.
Memoram datele in telefonul celular,tineam legatura cu sefii de masini, constituiam coloana de mars si o conduceam la locul de adunare.
Ce fel de militari suntem?
Cu stima si speranta,
Col(r)ing.Voinea Ion

tigri2 spunea...

Subscriu !

CEZAR spunea...

@Voinea- ASA,ASA.......si rudotelu sa fie distribuit gratis !!!!!!

tigri2 spunea...

Merge si cu diazepam dar cel mai cel este RISPOLEPTUL.

Tiberiul FRASILA spunea...

@CZar
Nu amesteca hapurile cu vaporii de aurolac !!!

Tiberiul FRASILA spunea...

@CeZAR
,, ASA,ASA.......si rudotelu sa fie distribuit gratis !!!''
Gratis,gratis,DAR ASIGURARE AI ?

CEZAR spunea...

,,Ma asteptam ca la ceasta data SCMD sa aiba detasamente gata de lupta permanent la nivelul fiecarei filiale,
capabile ca la semnalul transmis prin lanturile de alarma sa se adune cu mijloacele de lupta in punctele ordonate"
Don Voinea ,gata nene desteptarea ce dracului, ai visat destul.......Ce tare-i doamne!!

Nikk spunea...

@ voinea,
,,Cererile noastre coincid cu cele ale manifestantilor din piata si ar fi pacat sa nu-i sprijinim….”
Esti sigur de asta?Aminteste-ti (daca poti bieinteles) ce pensie ai ,...si gandeste –te ca amaratii aia care protesteaza in piata univeritatii au cu totul alte prioritati dacat faptul ca ti-a scazut tie pensia de la 45 la 39 de milioane. Nu stiu daca or sa te creada ca esti muritor de foame. Este foarte posibil ca veniturile banesti (cumulate) ale grupului de protestatari, sa fie mai mici decat pensia ta. Trezeste-te la realitate si constietizeaza faptul ca solutiile pe care le propui sunt penibile …, ca sa nu spun penale.

voinea spunea...

Pt.Mos Alecu,
Am o impresie f.buna despre dumneavoastra si ma astept sa-mi raspundeti la acest mesaj postat anterior.
Talonul meu de pensie are numarul 56560240 iar al subofiterului la care am facut referire 56556866. Va rog sa intrati pe site-ul M.Ap.N si sa verificati cuantumurile.Nu vorbesc in necunostinta de cauza sau dezinformez.Deciziile de recalculare sunt conforme cu ce este scris in tabele.Inainte de a primi deciziile am atentionat DFC de situatia creata si mi s-a raspuns sa fac comparatie cu un colonel care a lucrat in aceleasi conditii cu mine.Unui fost coleg de facultate care a lucrat multi ani ca director de fabrica fiind si militar i s-a micsorat pensia cu 60% si are acum o pensie la jumatate din cat are subofiterul cu care m-am comparat.Este corect ce au facut acesti mafioti mizerabili? Domnul basescu a vrut sa bage zazanie intre ofiteri si subofiteri si a reusit de minune.Dovada ca majoritatea subofiterilor si m.m au parasit randurile SCMD.Suntem mai putini,insa mult mai hotarati sa-i dam jos pe acesti mafioti si sa-i aducem in fata justitiei.
Cu stima,
Col(r)ing.Voinea Ion
Pt.Nikk,
Am fost si astazi in Piata Universitatii sa mai verific odata in plus doleantele prtestatarilor:
1.Jos basescu;
2.Jos guvernul mafiot;
3.alegeri anticipate organizate si garantate de un guvern apolitic;
4.confiscarea averilor acumulate ilicit;
5.ditrugerea clanurilor mafiote tiganesti;
6.judecarea exemplara a tuturor celor care se fac vinovati de distrugerea Romaniei.
Dumneata care imi amintesti de Niki-spaga ce ai dori?