Un produs Blogger.

duminică, ianuarie 01, 2012

Mircea Badea - a bagat pensiile militarilor in gura presei

54 comments
Dooooamne..si cati pensionari militari nu-l pot suferi pe Mircea Badea pe motiv ca li-l critica pe comandirul suprem!!!!

54 de comentarii:

Don Corleone spunea...

plano e veche ....vecheeeee
Nu inseamna ca nu are dreptate.

Plano10 spunea...

@Corleone
Stii, fac si eu ca ardeleanul care a scos brisca la un udemerist abia acum, pe motiv ca austo-ungarii i-au taiat capul lui Mihai Viteazau.
-Tu, mai...Ioane, pai asta s-a intamplat acum 400 de ani.
-Ioska, spre nenorocul tau io abia acum am aflat!

INCERTITUDINI spunea...

Cam în același registru,la o altă pagină -

Voiam ca începutul anului să fie blând, chiar dacă iarna rămâne o zănatică toamnă.
Mare mi-a fost dezamăgirea astăzi, când, deschizând televizorul, am auzit că nu știu câte persoane au primit pensii duble, pentru că și-au depus dosare în locuri diferite.
Și ca uimirea mea să fie maximă, știrea se completa cu o altă informație- există multe situații în care pensia unor persoane decedate a fost încasată, ca și cum respectivele suflete ar viețui printre rude.
Groaznică lume!!!

Dincolo de relele ei-
La mulți ani, de gânduri bune!

sandu spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Don Corleone spunea...

@plano 10 19:45
Hai ca-i buna:):)

CEZAR spunea...

@/INCERTITUDINI - este ca sunteti un picut naiva si traiti dupa invataturile din ..povesti?(
La multi ani!!

INCERTITUDINI spunea...

@Cezar,
Cred (și) în maxime ( mai ales) - Si tacuisses, philosophus mansisses!

CEZAR spunea...

ha,ha,....eu v-am urat ,,la multi ani"-sincer!!!

INCERTITUDINI spunea...

Amende honorable!( nu în ceea ce mă privește)

CEZAR spunea...

..da mai lasati latina caci oricum e o limba ..moarta !!
PS. Pariez ca nu ati auzit nici de doctori(meserie onorabila)care ingrijesc mortii!!(cu medicamente scumpe pe liste compensate)
Dar de politisti mana in mana cu infractorii ? Si exemplele pot continua pana la...profesoare care dau meditatii de sex acasa la elev etc.
Bun venit pe Terra -2012 draga doamna!!

Cârcotaşu spunea...

@ Incertitudini,
N-aş vrea să mă asociaţi cu Cezar, care s-ar putea lăuda că suntem colegi (postură pe care o regret, sincer), dar cred că ştirile pe care le citaţi fac parte tocmai din motivaţia asemănătoare a campaniei împotriva "pensiilor nesimţite". Modelul constă în citarea unor cazuri izolate, anormale, generalizarea lor şi, pe această bază, blamarea unei categorii sociale în întregimea sa. Dacă nu l-aţi recunoscut pe Băse-n treaba asta, chiar că meritaţi un serios IGONRE!

CEZAR spunea...

@/?Cârcotaşu ma uitai si eu pe ...blogul tau!! In afara de un catel jigarit ce se uita a mila goala ...,nexam productie!!!
Pe buna dreptate-Eu, coleg cu tine....???!!!!

INCERTITUDINI spunea...

@Cârcotașu,
Considerați, vă rog, tăcerea mea răspunsul potrivit( în ceea ce vă privește).
Am încheiat orice discuție.

Plano10 spunea...

Mai baieti!
Informatia adusa aci de doamna profesoara nu se refera la pensiile voastre.
Or fi descurcareti care-si depun dosare de pensie la mai multe Case Judetene de Pensii.
@Cezar, parca erai mai domn cu doamnele!!!

tigri2 spunea...

@For all
Pe principiul ca in acesta tara toti se pricep la toate si-si exprima punctele de vedere exact acolo unde sunt neaveniti am sa fac si eu o disertatie poetica cu referire la hiperbola folosita de Eminescu in versul"cobori in jos Luceafar bland"ori ,dupa cum stim hiperbola este o figura geometrica cu raza de curbura variabila ,una concava si una convexa,coborarea lui una ar fi urcarea lui alta ,acuma ce nu inteleg eu,fatuca aia era beata cand visa la luceferi sau poetul era capsat?La chestii de astea ar trebui sa se angajeze unele persoane nu la pensiile militarilor daca ar fi prea mari ,prea mici,meritate sau nemeritate caci altfel Luceafarul este absorbit de constelatia Andromeda si elevii nu inteleg ca :hiperbola este un procedeu artistic[o figura de stil] prin care seexagereaza intentionat...bla ,bla ,bla.Nu-i asa d-na profesoara?LA MULTI ANI ! tigri2

tigri2 spunea...

Discursul lui Mircea Badea despre rolul armatei intr-un sta a fost unul al unui om,cetatean de bun simt si cu capul pe umeri.mai trebuia sa spuna ca daca nu am fi avut armata am fi fost sfasiati de unguri care vor Ardealul,de sarbi care vor Banatul ,de bulgari care vor Dobrogea .de ucraineni care vorDelta si ar fi ramas doar Bucurestiul cu imprejurimile.mai trebuia sa spuna ca armata da prestanta si respect unei tari,acuma nu avem armata dar suntem si umiliti fara a putea ridica glasul ,exemplul basescului care umbla cu coada intre picioare printre sefii Europului si nu-l baga niciunul in seama de mi-e rusine ca sunt roman.Suntem priviti precum ciumatii Europei.mai avem si 'ambasadorii"colorati care-i sparg la buzunare si la liniste pe cetatenii onorabili ai Europei si gata circul.Noi ne-am pazit tara precum cainii credinciosi turma acuma este randul tarii sa-si respecte angajamentul.Nu vine orice dobitoc si schimba destinele oamenilor dupa cum ii dicteaza tartacutza lui [plina de wiskey si rumegus].tigri2

Plano10 spunea...

@Tigri
Coooorect!

tigri2 spunea...

@Plano
Merci !
Servesc patria!

tigri2 spunea...

Asa am fost invatat inca de pe vremea cand trageam cu ZBul de-mi disloca umarul,aveam 15 ani.Si acuma sa vina niste hoti,niste tradatori si sa ma denigreze si sa nu-si mai respecte angajamentele.Numai cu gandul la furat ,la bautura si la femeiiar progeniturile lor sa se scalde in aurul furat din truda poporului?Cand ne vom"Desteapta-te romaneeeeee..."tigri2

INCERTITUDINI spunea...

@tigri2,

Nu obișnuiesc să mă amestec în discuții pentru care nu sunt pregătită. În cazul de față, nici măcar metafora nu se ia în discuție . Iată ce specificam:
„Cam în același registru,la o altă pagină „.
Același registru= pensii,
altă pagină= altă categorie de pensii, respectiv- pensionari.

Dacă vreți să discutăm alegoria eminesciană , metaforele și hiperbola, in(compatibilitatea între două sisteme filozofice etc. deschideți tema!
Nu ne putem permite să amintim numele POETULUI, chiar în luna apariției sale, printre pământeni,acum, aici,pe o temă, în care fiecare se gândește la cu totul altceva.
Să-i mulțumim gazdei pentru adăpost! ( altfel, ne-ar fi bombardat bolovanii, eu, fiind total nepregătită pentru apărare.)

p.s este pentru a doua oară când, mă aflu sub tirul pietroaielor, în timp ce vorbeam cu „gazda„ ceva total diferit de ceea ce se insinua.

tigri2 spunea...

Nu vreau dispute dar nici "nu-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala".N-am sa fac disertatii in vreo revista literara deoarece nu ma pricep, dar nici sa dau sfaturi gradinarilor cand sa-si semene rasadurile,sanatate si sarut-mana.Cine are curajul sa se implice in discutii dintre militari sa aiba taria sa suporte si injuraturile de rigoare.tigri2

INCERTITUDINI spunea...

Dacă ARMELE militarilor sunt înjurăturile, aferim!

tigri2 spunea...

Vad ca sunteti selectiva ,alegeti din discutii numai partea care fa favorizeaza ,va inspirati din tacticile de discutii ale postului tv Antena3?Nu mai vreau certa pe anul asta,as fi vrut sa spun ca in discutiile dintre barbati mai apar si injuraturi ..dar...ce sa mai zic nu am dus o viata de balerina sau de artist ,am dus o viata grea ,pe toate coclaurile patriei asa ca injuratura era un cuvant mangaietor la cate ni se intamplau.probabil cei care au muncit o viata prin birouri cu secretara si acfeluta sunt mai cizelati si va vor da dreptate .oricum eu pun punct aici chiar daca unilateral.Numai de bine.tigri2

Don Corleone spunea...

@tigri2
Eu sunt ala cu "cafelutze":):)
@incertitudini
Aia cu "aferim" a dat si masura "dat cu oistea-n gard" a doamnei profesoare hi,hi
Nu degeaba ma numesc Don Corleone, trebuie sa fiu ,rau,rau,rau
Ce baiat de treaba era akord75!!! si eu ma mir.

Cârcotaşu spunea...

@ Incertitudini,
Recitindu-mi cuvintele pe care vi le-am adresat, nu pot găsi unde este vorba de înjurături. În plus n-aţi observat că e o diferenţă între un alt punct de pornire, faţă de care mă delimitez, chiar dacă în final poziţia poate coincide. Ţin să vă atrag însă atenţia că vă voi ignora numai în ceea ce priveşte pupinbăsismul pe care, deocamdată, văd că-l practicaţi la categoria amatori, nu şi în ceea ce priveşte ineleganţa (care dacă vă revendicaţi a fi femeie, n-am ştiut, se cheamă ţăţism) sau feminismul (pe care-l amendez oriunde-l întâlnesc).
Dacă greşesc îmi cer scuze, dar din datele de până acum sunt convins că NU!

Cârcotaşu spunea...

@ Cezar,
Căţelu' ăla numai jigărit nu e. Sigur, în locaţiile rurale nu este apreciat, dar nici nu-i nevoie.
Credeai cumva că nu ţi-am văzut producţiile? Am văzut mulţi admiratori căzuţi, care pe stânga, care pe dreapta, toţi cu respiraţia tăiată de adulaţia faţă de tine şi izmenaru' şef!
Altfel, la uimirea-ţi (Eu, coleg cu tine), crede-mă, mi-e jenă!

Cârcotaşu spunea...

@ Plano,
ziceai:
Mai baieti!
Informatia adusa aci de doamna profesoara nu se refera la pensiile voastre.

Nici vorbă să nu fi observat lucrul acesta, dar metoda de începere a unei campanii împotriva unei categorii sociale este aceaşi. Or, cine mai poate fi atât de naiv încât să muşte din momeala asta?
Bine, bine, poate să mimeze naivitatea, dar să mai şi vină şi să mi-o prezinte cu indignarea Albei ca Zăpada, mi se pare culmea dispreţului la adresa inteligenţei pe care-o am în dotare şi nu mă poate nimeni opri să n-o taxez ca atare.

Don Corleone spunea...

@carcotasu'
Hai asa ca la cazarma,hă hă hă!!!

Pai daca ti-o "prezinta" si pozitiile coincid,care-i problema???Baga mareeee.....
"clona carcotasului"

tigri2 spunea...

Pretentii sa fim stilati ,sa purtam volanase si batistute de matase...da mama ei de viatza ca tare este scurta .dupa o viatza zbuciumata traita in viscolul Baraganului Ialomitean;Borcea,Ianca,Alexeni azi dimineatza sa stins din viata,la venerabila varsta de ..67 de ani iubitul nostru coleg Ioan Pop[maramuresean de origine]fiei tarana usoara.Inainte de craciun mi-a telefonat si mi-a zis Viorele am intrat si eu in randul lumii,mi-a venit si mie pensia recalculata am si eu o pensie de domn.Cat sa bucurat de ea?Fi-v-ar guvernantii de minune si cu toti care ne ponegresc .mergeti prin cimitirele oraselor care au avut regimente de aviatori si aruncati o privire pe crucile de mormant numai tineri,varsta maxima 68 de ani si mai ascultati toate balivernele de la unii si unele care de rau ce au trait au cate un secol de viatza .de aceea ridic uneori tonul ,ca vad atata meschinarie in jur.tigri2

Plano10 spunea...

@Carco
Daca o sa dai clik pe Blogul doamnei profesoare INCERTITUDINI iti vei schimba perceptia superficiala pe care ti-ai format-o aici despre rarele sale evadari din planul literar in cel al socialului.
N-o sa crezi dar catanele acestea, care comenteaza aspru aci, sunt si iubitoare de literatura si trag cu ochiul pe blogul dumneaei.

Cârcotaşu spunea...

@ Corleone,
Nu le-am avut niciodată cu cazarma şi cu făcutu' bocancilor prin licee ş-alte "şcoli" melitare.
Le ştiu, da' nu pot accepta lauda cu ele. Asta ca să fie clar.
În ceea ce priveşte "clona Cârcotaşului", apăi reuşeşte tu să spargi logarea Blogger-ului înainte de-a te da sculă pe basculă!

Cârcotaşu spunea...

@ Plano,
Nu ştiu ce te face să crezi că n-am vizitat blogul "doamnei profesoare". Nu ştiu de ce a nu vizita acest blog înseamnă că nu-ţi place literatura. Poate că rarele sale evadări din planul literar în cel al socialului o fac să bată câmpii. Ar trebui să "evadeze" mai des, adică să trăiască în lumea asta.
Altfel, uite unde poate duce izolarea de realitate:
http://www.youtube.com/watch?v=a80mUzOrD14
Precizez că nu generalizez ca doamna profesoară, da' gura lumii.. slobodă!

Don Corleone spunea...

@carco
daca n-ai fost n-ai fost!
crezi ca noi astia "melitarii" nu meritam "distinsa" ta atentie de carcotas?.Poate nu ne trebuie!!
Ca de viata libertina si baruri de fitze carcotasii au parte,....altii mai greu ,dupa care tot carcotasii "rezolva"(mamica si taticu+mertzanu+conturi+fetitze etc)....Ia lauda-te tu.Hai sa auzim!!
PS Nu e vorba de "spart" nimic.Cu net-ul esti pe langa.
Retine ti-a vorbit un mafiot nu un militar.
Militarii sunt corecti demni si cinstiti.

RL18 spunea...

Odihneasca-l Cel de Sus pe Ioan Pop.

Despre restul mai vorbim.

tigri2 spunea...

"Din codru daca rupi o ramurea
Ce-i pasa codrului de ea?"
.....................................................
Dar daca dintre noi unul dispare
Nici un coleg,o vorba sau o consolare
Sunteti mai rai ca viespile ,ca serpii
Va place,din condei,sa bateti campii.

Sunteti invidiosi ,meschini si rai
Va sfasiati ca lupii pentru un pumn de lei
Va doare limba mai fatarnici Iude
O vorba ,o lacrima mormantul sa il ude?

Acel ce pana ieri v-a fost coleg si frate
Iar azi plecat-a pe taramuri departate
Nu o rostiti cu vorba si nici macar cu gandul
Dar nu uitati,o prieteni-la toti ne vine randul.
tigri2

Cârcotaşu spunea...

@ Corleone,
Ţi-aş putea spune ca de de viata libertina si baruri de fitze carcotasii au parte,....altii mai greu ,dupa care tot carcotasii "rezolva"(mamica si taticu+mertzanu+conturi+fetitze etc)....Ia lauda-te tu.Hai sa auzim!!
de care am avut io parte, să aibă fii-tu, fix în cantitatea şi dozat ca la mine!
Voi ăştia, "melitarii" care invocaţi valoarea mitocăniilor înghiţite, nu meritaţi nicio atenţie atâta vreme cât nu vă ridicaţi deasupra a ceeace aţi înghiţit.
N-am mai auzit ca cineva care-a făcut felaţie să se laude cu asta!!!! Ţineţi-o fraţilor secret, că nu-i de laudă!!
Bacalbaşa, sireacu'...!

Don Corleone spunea...

@carco
acu m-am prins ;
Cand am zis "pai daca ti-o prezinta si pozitiile coincid"....bla bla ma refeream la femei.(vedeti posturi-le anterioare)

carco se gandea la ce-i place lui mai mult.
Ptiu ce scarba imi e....

Plano10 spunea...

@Corleone si @Tigri
Ce dracu aveti in seara asta? Ramasarati si cu capul, nu numai cu avioanele, in straturile rarefiate al vazduhului?
Pai nu va mai amintiti de @Carcotasu? Posteaza mai rar dar este si el recalculat si revizuit... tot ca voi? Daca va arata Livretu s-ar putea sa luati mana de pe tastatura.... ca trebuie s-o duceti la chipiu. :):)

Don Corleone spunea...

@plano10
Poate "carco" sa aiba 2 livrete nu unul dar nu vezi ce urat vorbeste?,si el a inceput daca ai rabdare sa revezi postarile.
Asa ca il "parasc" la d-nul invatator
Domnuuuuuu'...carco m-a tras de coditze !!!!!
Recunosc ca nici eu nu sunt "usa de biserica"
Vrem sa fim corecti?Hai sa fim ca ne face bine

anonim spunea...

Prin tematica propusa administratorul blogului isi da, din nou, arama pe fata si isi dezvaluie adevarata misiune : aceea de a sparge unitatea si spiritul ostasesc .
Aparut din neant, total dezinteresat (!!!...), isi dedica din pretiosu-i timp , neremurat desigur, consistent efort in atacarea fostei legi militare de stat si preaslavirea noii legi, inaplicabila nici-unde in lume, din respect fata de militari.
Cuantumul pensiei militare se calculeaza in functie de performanta in cariera (ultima solda) si se actualizeaza permanent cu solda omologului in activitate.
Asa-i in toate tarile aliate si partenere ! Nu va simtiti umiliti ca doar
in Romania se poate altfel ?.... din nefericire, cu aportul interesat sau inconstient al unor asa-zis „militari” ????
Sa ne privim fiecare din noi in oglinda si sa fim impacati cu noi insine daca nu facem parte din nici una din cele doua categorii !!!

Ghindauanu spunea...

Mai citeste,mai citeste.Un om atit de ,,performant'' nu ar trebui sa fie atit de pripit.

CEZAR spunea...

@anonim
3 ianuarie 2012, 11:23 - Domnule <<performant- de -ultima -luna" nu vrei tu sa fii apreciat dupa performanta de o viata (cariera)intreaga? Si daca Nu -DE CE?

Don Corleone spunea...

@ano 11:23....iarasi anonimi??
desigur ca sunt: te citez.... "neremurat".
Tu esti??,sau doar murat??:):)

Don Corleone spunea...

@cezar
Eeee de ce?....
"sefuuuuu daaaa si mie ceva un spor acolo sa ies la pensie luna viitoare,ca io plec si dupa aia ii dai lu'popescu,ionescu si tot asa"
Cred ca aveau si planificare la sporuri in vederea iesirii la "penzie"
Hai ba mai repede ca e randul meu....:):)

CEZAR spunea...

..Sau varianta !!
...al dracului ,da din gura ,imi incurca sforariile...las ca-l aranjez eu..! Si pac pe-o functie inferioara chelita de toate!! Toate cele erau ocupate,mai ales de doamne si domnisoare

Cârcotaşu spunea...

@ Plano,
N-a avut rost să-i ştergi postarea. Nu vezi că ie mahalagiu? Cică vorbesc urât! Hă, să moară mortu'! Că pentru el "felaţie" e urât, el o ştie p-a dreaptă, m..e, aia-i decentă! Lasă că nu-l duce capu' că e vorba de sensul metaforic, că se prinde orice retardat de asta. Nu ştiu pe ce au zburat ăştia, poate pe ghiuleaua lu' Munchhausen!
Păcat e că ţi-au invadat blogul şi că vor să facă şi legea pe el, ceea ce se pare că, parţial, le reuşeşte.
Acu', chiar îmi dau seama şi ce literatură preferă, toate se leagă!
Hai, să ai succese!

Don Corleone spunea...

@carco
@plano
Da imi dau seama ca nu va place daca nu vi se 'canta-n struna'
Va las sa 'dansati in familie'...
LA MULTI ANI CU SANATATE, ca-i mai buna decat toate!

Trofin spunea...

Cine este interesat de evolutia Propunerii legislative de modificare a OUG nr.1/2011 , inregistrata la Senat cu numarul B501/2011 , a devenit , in momentul de fata, nr. L758/2011 si este tot la Senat. Avizul Guvernului este negativ. Proiectul de lege se va dezbate prin Feb. 2012.

tigri2 spunea...

@Plano @Carco-chupacabra
Capra cat o fi de raioasa dar coada tot in sus si-o tine.El scuipa si vorbeste ca un tzigan borat si tot el face pe mironosita,precis acest"carcotas' are rude de grI si II in Barbulesti,asa ca "so cherez mo prale?""So trabultu ,mo chaurea?","trabultu mish or trabultu car".tigri2

IONVODA spunea...

PLANO10 > mi-ai sters interventia de ieri,sa-ti fie rusine!era un apel de ajutor pentru cei care se confrunta cu situatii similare.Pa!

IONVODA spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Plano10 spunea...

@Ion Voda
Cere-ti scuze pentru acuza nefondata.
Ai scris la alta postare, cea "Äu sters tabelul" si ti-am si raspuns.

IONVODA spunea...

OK! SCUZE!

emillian123 spunea...

..TIGRI 2...prima mea tragere-cu... ZB-ul..- a fost..in(-cred ca- pt.prima data -in ROMANIA..) tabara de liceeni premilitari-la Caransebes-in 1969, in poligonul de la Balta Alba, pe o ploaie torentiala...! Ce ani...!