Un produs Blogger.

luni, ianuarie 23, 2012

Unde s-a ajuns... Maries dicteaza agenda Parlamentului !!!!

31 comments

Agerpress

George Costin, Traian Băsescu şi Doru Mărieş şi-au dat mâna pentru prosperitatea revoluţionarilor

Astazi,  revolutionarii lui Maries si ai secretarului de stat George Costin, rezervist de la Garzile Patriotice  din timpul lui Ceausescu, au primit acreditare in Parlament pentru a-i huidui pe liderii opozitiei.
Am fost sceptic si  nu credeam ca sunt adevarate acuzele lui Ponta, cand  s-a dus la tribuna si l-a avertizat pe Boc, ca trocul incheiat de PDL cu " revolutionarii", care prevede reluarea platii indemnizatiilor pentru participantii la Revolutie, va fi anulat cand Opozitia va ajunge la guvernare.

Ponta, la tribuna Parlamentului, in prezenta mariesilor si costinilor care fluierau:
Domnule prim-ministru, vă rog să nu le daţi înapoi banii pe care îi obţin necinstit şi dacă îi daţi dumneavoastră, îi luăm noi când venim la putere".

Iata acum Protocolul incheiat de PDL cu Maries, publicat pe blogul lui Ponta.
PDL, prin Ioan Oltean-broscoi si Mircea Toader, s-a injosit in asa hal incat a acceptat ca, in urmatoarele saptamani, Parlamentul sa lucreze in slujba intereselor lui Maries si Costin.

31 de comentarii:

theodora0303 spunea...

am preluat link-ul articolului pe facebook

Don Corleone spunea...

Nu pot sa cred!!! spuneti-mi ca nu-i adevarat ce vad!
Gata m-am SUPARAT RAU DE TOT!!!
Si pana acum inca nu m-ati vazut nervos.

propinatiu spunea...

Revolutionarilor li s-au taiat indemnizatiile (spre marea satisfactie a multa presa intelectuala!), fara diferentiere, de pilda intre Ioan Savu (timisoreanul care precum Walesa a negociat in 20 decembrie cu premierul Dascalescu) si turnatorul infiltrat in multime, a carui demascare cu recuperarea prejudiciului era treaba justitiei noastre. Interesant ca s-a facut greva foamei pentru indemnizatii argumentându-se asa: „calculul de o suta de mii de tovarasi existenti in evidentele Caselor de Pensii din România, fata de zece mii de luptatori revolutionari, da raportul 10:1, iar pensiile speciale ale tovarasilor, de 3 ori mai mari, da raportul 3:1, de unde rezulta acel colosal raport de 30:1 ca efort national pentru mentinerea tovarasilor, multi si scump.”

Avram Iancu spunea...

Va mai amintiti in '90 cu minerii cand au invadat Parlamentul Romaniei si au batut cu pumnul in masa prezidiului?
Istoria se repeta ,dar,parca sunt trase la xerox.tigri2

constantin spunea...

Revolutionarii...s-au transformat in niste mercenari. Urat de tot, o pata pe obrazul Revolutiei. CINSTE SI ONOARE LOCOTENENTULUI CARE ASEARA A SPALAT IMAGINEA ARMATEI ROMANE. UN EXEMPLU DEMN DE URMAT. FELITARI, D-LE LOCOTENENT !!!

Plano10 spunea...

@Propinatiu
Ce legatura este intre indemnizatiile pentru un merit si o pensie rezultata din asigurarea sociala pe care tovarasii, cum le spui tu militarilor, au platit-o o cariera intreaga?
Indemnizatii din care primiti voi au primit si ilegalistii comunisti.
In calitate de asigurator social, statul este obligat sa plateasca pensia, inclusiv tie, daca ai muncit.
Indemizatiile pentru merite le plateste daca are bani.

Avram Iancu spunea...

Merit ,Plano dar exagerat de multi[sau mare daca ar fi fata mare].de fapt politicienii[toti] au intrat si intra in politica cu gandul la furat si inselat asa si cu revolutionarii tai.nu stiu cum doar la noi in tara apar noutati ,ce soi de "revolutionari'?Se compara cu revolutionarii din Spania ,din italia din Mogadisciu,din SUA,Franta care au luptat cu arma in mana timp indelungat ,au murit ,au fost raniti si tot nu au avut atatea danii din partea statului.Asta seamana a hotie romaneasca.Cat vor mai fura din tarisoara asta toti smecherasii sortii?tigri2

Don Corleone spunea...

@propinatiu
Pai astea sunt argumente???
Un singur lovi daca a luat bani degeaba( prin fals si uz de fals),banii jos si ochii la usa cum se zice....si sa zica merci daca nu face puscarie.
sunt de acord cu indemnizatii pt.
-urmasii celor decedati
-raniti in/la lovilutie
-arestati sau retinuti
-cei cu merite deosebite
a.sunt foarte putini cei cu adevarate merite(cateva sute)
b. o sa fie ff greu de dovedit. de obicei lovi au lucrat in "pachete" de cate 3 fiecare dand declaratii pentru ceilalti 2 si spunand aprox aceeasi poveste ca ceilalti
ex:un lovi care nu s-a miscat din casa in toata acea perioada dar are indemnizatie cu inca 2 "prieteni"Toti vecinii lui stiu asta.
Eu doar am auzit de la atii,pt ca pe 17 dec.1989 mi s-a ordonat scurt "Radu cel Frumos" am plecat in secunda doi de acasa si m-am mai intors din creierii muntilor la sf. lu' martie '90.
Vai de viata nevesti-mii si a copiilor(1 an si 6 ani) in perioada asta.Am plecat tocmai cand le era mai greu.
PS tu cunosti eroi lovi care au facut rivulutia privind la televizor cu scurte pauze de ascuns in cada sau dupa calorifer??

Don Corleone spunea...

PS 2 Ramane de stabilit ce sunt alea "merite" ca unii erau prin carciumi cu ZB-ul in/pe spate.
iar altii vanau iepuri pe camp in Triaj
Din aceasta cauza(si al ALTE cauze) au aparut si multitudinea de morti si raniti.

.....dar 10.000 de revolutionari???Hai ca-i "trasa rau de par"

Don Corleone spunea...

si gata nu va mai plictisesc
Fratilor lasati-o mai moale cu "oras martir"
pur si simplu demonetizati cuvantul "martir"
gasesti localitati "martir" unde nici cu gandul nu gandesti hi,hi

Avram Iancu spunea...

@Don Corleone
Asa-i la noi,hot pe hot se apara.in fond ce acte de vitejie au facut,ca Ceausescu nu ar fi fugit daca armata nu intorcea armele,iar armatei numai de revolutionari ii pasa.noi am fost armata,eu am zburat deasupra bucurestiului cu 64 de rachete la bord dar nu am facut uz de ele chiar daca am primit ordin.dar cand "revolutionarii"atacau militari si unitati militare ,depozite de armament?Hai sa nu ne kkm pe noi am tacut destul si altii s-au imbogatit si din cauza asta poporul a saracit si s-a razletit prin toata lumea sa-si caute o bucatzica de paine ,sau au plecat ca cei ramasi sa le dea[ca nu se mai satura ]plosnitele astea.tigri2

Avram Iancu spunea...

Furati ma ,furati tot sa dea Domnul sa va faceti numai coliva din tot ce-ati jefuit,coliva si bani la doctori,sa nu va ramana nici de ortul popii.t2

Don Corleone spunea...

@propinatiu
Eu am auzit de revolutia franceza(stii tu aia unde s-a dat de lucru din plin la ghilotina) de aia de la 1848 dar rev. RO din 1989(aia care-a tinut "de marti pana joi" ca i-a "emanat" repede) chiar ca nu pot face comparatie.

alex parolea-moga spunea...

Îmi este rușine ... o imensă rușine !!! Și când îți spuneam Plano că toate au pornit de la jupânul Iliescu nu m-ai crezut .Câți ani vor să fie întreținuți acesti mii de guriști botezați și războtezați revoluționari???
Ce s-a întâmplat în toată Europa de Est se întâmpla și în Romania - cu ei sau fără ei , cu mine sau fără mine , cu voi sau fără voi ... cu activiști , securitate ,armată ,poliție ,popor ... Chiar nu se înțelege că NOI nu am contat ???
La muncă lipitori , Țara nu vă datorează o centimă . Priviți-o , e despuiată de averi , de resurse , de speranță ... Și voi sunteți printre vinovați ,complicitatea voastră a fost motivată doar de și prin arginți . Comportament de târfe .Acesta este PREȚUL TRADARII ... Am zis .

Avram Iancu spunea...

@alex parolea-moga
...si ai zis bine,dar mai au de furat...vor sa ne fure si sufletele, apoi... D-zeu cu mila.tigri2

alex parolea-moga spunea...

TIGRI 2 ,

Adevărul TREBUIE rostit . Adevărul doare dar vindecă . Întîmplător , l-am cunoscut pe colonelul pilot de elicopter de la Sibiu ,am scris în carte despre el ... PIERDERI COLATERALE !!! A fost doborât deasupra dealului Mamu într-o diversiune criminală - familia , copiii lui ,au suferit PIERDERI IREMEDIABILE , așa cum și copiii și familia colonelului Trosca ...cărora dl Președinte le-a retras ajutorul !?! Este vremea T2 să vă apărați camarazii ... luați aminte la soldații americani din Vietnam , din Irak din Afganistan ... NIMENI NICIODATA , NICIUN PRESEDINTE nu a îndrăznit să-și umilească soldații , Armata ... Poporul !

Avram Iancu spunea...

Sa speram si eu cred cu toata taria ca acest sobolan nemernic ,camarila lui si toti care au spoliat tara in acesti 22 de ani vor plati eu sunt pentru constituirea de tribunale militare ,comisii economice si aplicarea legii martiale astfel ca neam de neamul lor sa nu mai faca asa ,cu consecintele ce decurg de aici ,confiscarea averilor dobandite nelegal,anularea unor contracte incorecte si altele.Toti sa plateasca inclusiv satana al' batran Ilici,+Roman ,nastase si altii.tigri2

Plano10 spunea...

@Alex
Sa multumim Celui de Sus ca in 90 am avut un presedinte echilibrat si nu un jucator de farse ca Basescu!
Razbel civil scria pe noi cu un intrigant ca Base!

Coruptia tine de esenta capitalismului in perioada acumularii primitive de capital, ar spune Iliescu.

Faptele de comert admise in capitalism, prin care se imbogatesc cei intreprinzatori, erau considerate coruptie in socialism!
Sa ne hotaram ce vrem!

ilie de la scularie spunea...

Bre , badie Alexule , vorbele cu : "Este vremea T2 să vă apărați camarazii ..." le-ai azvirlit in vint ... ai gresit "andrisantul" ...

CEZAR spunea...

@Plano Ai spus ceva tare..adevarat! De mult doream sa zic dar nu-mi gaseam cuvintele!!
,,Coruptia tine de esenta capitalismului in perioada acumularii primitive de capital, ar spune Iliescu.

Faptele de comert admise in capitalism, prin care se imbogatesc cei intreprinzatori, erau considerate coruptie in socialism!"
Sa ne hotaram ce vrem!"

alex parolea-moga spunea...

Ceea ce postez este una din întrebările adresate Președintelui Iliescu într-un interviu TV pe care mi l-a acordat . Răspunsul n-a fost unul lămuritor .Am revenit cu aceeași întrebare fapt ce l-a înfuriat ... Pentru greșeli( ?!?) președintele Ceaușescu a plătit . Alții - niciodată .

apm - domnule Președinte , cât din dezastrul actual al țării vă asumați ?

Ion Iliescu - lucrul este mai complicat și el trebuie explicat în detaliu ...moștenirea dezastruasă care ne-a creat din start probleme... putem merge în istorie cât vreți de departe .Față de toate țările din zonă doar Cehoslovacia a avut un start istoric , ea a fost atelierul mecanic , centrul industrial al fostului imperiu și între cele două războaie....... Noi mergeam spre închistare spre închiderea în noi înșine , ultimii ani au fost catastrofali față de anii 60-70 .....

apm - domnule Președinte ,lecțiile de istorie ne prind bine , dar există un dar ....și nu cu umilință ,nici cu teamă , doar cu respect ,repet întrebarea - cât ați greșit dumneavoastră și oamenii de lângă dumneavoastră ?

Ion Iliescu - nu este vorba de greșeală, este vorba de o conjuctură dată ... Este o manieră simplistă de a pune vinovăția pe umerii unora și altora , eu vă spun de conjuctura istorică ... restul este politică ,este politichie, e cu totul altceva ... Ceaușescu a greșit profund , AM GRESIT ȘI EU , greșim cu toții, nu asta e problema ... ( !!!)

din volumul FATA IN FATA / 2004

Avram Iancu spunea...

@Ilie de la kknarie
Si ce-ai vrea mai Iliutza Pronosport sa ma imbrac in Superman si sa apar interesele camarazilor mei ,carora dintre ei ca sunt doua tabere ?Sau tu esti inca la stadiul de puradeu cand ziceai ca nu-l crezi pe Michidutza ca ar fi in stare de [un teribilism copilaresc] si m ,ca sa-ti demonstreze tie copilul cu vederea incrucisata si cu muci permanenti la nas,ca el este mare ,tare si capabil.Du-te nene si te plimba cu dricul si mai lasa-ma in vacanta ca nu-mi trebuie bomboana de pe coliva ta.Cu ce ocazie te-ai legat de persoana mea?tigri2

Don Corleone spunea...

@TIGRI2(ca nu-ti pot spune Avram Iancu)
lasa-l pe ilie ,el stie/stia doar sa care shpan cu roaba la scularie,si asta a fost demult tare demult...acum e doar leguma...

Don Corleone spunea...

alex parolea-moga spunea...
24 ianuarie 2012, 19:10.........

eu zic:Ai "pus-o" cu plano10
Sa te iei de nea iliescu????....Tovarasi nu se poate....tradareeeee!!!!zicea nascase :):)

alex parolea-moga spunea...

Don Corleone ,

M-am trezit dis de dimineață , minte limpede , și tot m-am întrebat . La ce s-a gândit oare Don Corleone când a zis că am ,,pus-o,, cu plano ?
Coane , eu nu mi-o pun ZĂU nici cu politici nici cu apolitici ... urmez linia dreaptă - cu riscul de a da prin gropi , dar e mai bine .M-a crescut bunica și era tare înțeleaptă - ea m-a dus pentru prima dată la teatru și tot ea mi-a vorbit despre ... curve !
Da . De la ea am aflat că Politica este cea mai mare ... Datorită ei, bunica mea a rămas văduvă ...
Cu amiciție vă spun - viață lungă ,bani în pungă !

Don Corleone spunea...

@alex parolea moga
Buna dimineata!
Sa nu fiu inteles gresit
expresia nu a avut conotatii sexuale in nici un caz.Ma refeream la faptul ca-l vei supara pe plano
Pe aici pe la noi exista si sensul "am/ai/a pus-o" cu...=necaz,belea,suparare cu....
Imi pare rau ca am fost inteles gresit si imi cer scuze pt neintelegere cu aceasta ocazie
Cu stima

Avram Iancu spunea...

@Alex..
Are dreptate DC si pe aici expresia"ai pus-o'inseamna ca te-ai dat bine cu ,sau te-ai realizat .
in legatura cu Maries
asta ,asera l-am vazut la un post TV
imi venea sa sparga ecranul
ce tupeist
se luase ca ce generalii de ce au pensii ,cica numai el si excrocii lui ar merita
eu daca eram in studiou il plezneam peste bot [la propriu],tupeist banditul .tigri2

Avram Iancu spunea...

Erata:sa sparga=sa spargt2

iceparu spunea...

Ce parere aveti daca va spun ca sunt inclusiv ofiteri fosti activi in 1989,din fostele garzi patriotice care primesc indemnizatie de revolutionar.Daca ii cautati ii gasiti postati pe internet cu nume,prenume,tata, mama,loc de nastere.Personal cunosc aproximativ 10

Plano10 spunea...

@Iceparu
Nu-i normal daca secretarul general pentru problemele revolutionarilor din Guvernul lui Boc, George Costin( cel cu ochelari, in poza), a fost maior la Garzile Patriotice, la Vulcan sau alta mare intreprindere socialista, din Bucuresti?

Avram Iancu spunea...

@Icepariu,eu am zburat mult cu parasutisti de la Buzau si Clinceni,majoritatea aveau certificate de revolutionar si nu plateau impozite aveau spatii comerciale si cate alea.La noi in regiment s-au facut tabele dar nu a vrut comandantul sa le inainteze,el era avut si nu-i trebuia.tigri2