Un produs Blogger.

joi, aprilie 26, 2012

Atenție la manevrele de mîine ale oștirii UNPR-iste

0 comments
Semnale prevestitoare ale evoluției UNPR în perioada imediat următoare au fost date de Piedone în București și Pandele din Voluntari, doi apropiați ai liderului UNPR, GABRIELOPREA,  ajunși în tabăra USL.
Un lider PSD-ist amintește că Gabriel Oprea n-a părăsit PSD ci a fost exclus în urma unei neînțelegeri cu Mircea Geoană.
Dacă a plecat Geoana, poate să revină Oprea în PSD, nu? Doar este condus de finul său!
 Candidatul independent pentru Primaria Sectorului 6, Stefan Florescu, este surprins, intr-o inregistrare, referindu-se la o miscare spectaculoasa UNPR, in combinatie cu PSD si Sorin Oprescu, care ar arunca in aer partidul prezidential. Dar si PNL ar fi lasat in ofsaid. Si ar lasa pe tusa UDMR in viitorul sezon electoral.
Se spune că UNPR intenționează să dea mîîne, în ședința cu moțiunea de cenzură, un avertizment actualei coaliții guvernamentale, în special UDMR-ului:
„Nu se poate să ducem povara asta în spate! Din cauza lor să năruie totul. Noi suntem naţionalişti şi dorim să mergem înainte pe baza interesului naţional! De asta am şi rămas la guvernare. Nu să cedăm din suveranitatea naţională şi să oficializăm o a II-a limbă în statul român!", a declarat pentru pesurse.ro un influent vicepreşedinte al UNPR.
 "Următoarea moţiune de cenzură o vom vota 100% dacă UDMR mai ţine coada sus. Ne-am săturat de ei ca de mere pădureţe!"

Nu se știe dacă, urmare evoluțiilor din ultimele zile, uneperiștii  nu vor vota chiar și moțiune de cenzură de mîine!

Niciun comentariu: