Un produs Blogger.

vineri, iunie 22, 2012

„Coloneii” din presă sunt alarmați de Cotroceni(citiți servicii) cu stick-uri și parole

0 comments
 Misiunea „ Ponta plagiat” din 18 iunie

ORA 17 – Mai multi jurnalişti apropiați preşedintelui sunt anuntaţi de la Palatul Cotroceni că vor primi documente extrem de importante. La ora respectivă nu li s-a spus exact despre ce subiect este vorba.
ORA 18:00 – La insistenţele jurnaliştilor, surse din Cotroceni le spun că este vorba despre documente care dovedesc că lucrarea de doctorat a lui Ponta este plagiată.
ORA 18.30 – Jurnalistii primesc un stick parolat şi li se transmite că vor primi şi parola la ora 20:00. Sunt sfătuiţi să urmărească în tot acest timp siteul revistei Nature.
ORA 20.30 – Jurnaliştii sunt sunați şi le comunică parola cu care pot deschide documentele de pe stick: bucuresti, precizându-li-se că “este cu b mic”.

Tvr Info avea pregătite pe site  cele 155 de pagini ale demonstrației plagiatului Ponta cu 24 de ore înainte de ora publicării.

 FAZ(Frankfurter Allgemeine Zeitung) a publicat articolul pe 18 iunie la ora 20.02. Deci cu puţine minute înaintea deschiderii „focului” în România. Probabil că editorii s-au grăbit, pentru că revista „Nature” era programată să iasă prima cu informaţiile, ceea ce s-a şi întâmplat, iar FAZ avea doar rolul să întărească afirmaţiile publicaţiei americane.
Karl-Peter Schwarz, cel care a semnat articolul din ziarul german, este un bun amic al Monicăi Macovei.

Niciun comentariu: