Un produs Blogger.

miercuri, iunie 20, 2012

Furt intelectual? Nu i-a interesat pe români furtul intregii FLOTE!

0 comments
Ponta plătește acum superficialiatea de acum 10 ani, cînd a redactat neglijent Teza de doctorat despre Curtea Penală Internaţională. 
Culmea este că Ponta, în calitate de procuror, a făcut parte din comisia pregătitoare de la New York de constituire a acestei instituții internationale, despre care a și scris cîteva articole după ce  a fost înfiinţată prin Tratatul de la Roma, în 1998. Nu am citit lucrarea dar cred că, fiind participant la lucrările de inființare, Ponta putea  să publice lucruri inedite despre Curtea Penală și nu era nevoie să completeze lucrarea cu pagini preluate din alți autori.
Pînă la urmă se va analiza dacă valoarea științifică sau de noutate a tezei  este dată de contribuțiile autorului Ponta sau de cele preluate neglijent din alți autori.
 Ce impact va avea în rîndul românilor împrejurarea ca Ponta este acuzat de niste hoti de nave si de curent electric ca ar fi copiat ideile stiințifice ale altor autori?
Cam același impact pe care l-a avut furtul Flotei Romaniei pentru jumătate din electoratul român din 2004 și 2009? Ei, de aceea nu l-a ales președinte pe Băsescu!!! Cîți  nu fură și ei cîte ceva!!! Doamne ferește, de la stat nu doar de la particulari.
Va dați seama cîți români au copiat o dată-n viață?
 Greșeală fatală de logica la Băsescu. Si-a pus singur funia pentru atîrnare.
Ponta tot rezistă în politică! Măcar pînă cînd Parlamentul  îl suspendă pe mariner.


Niciun comentariu: