Un produs Blogger.

sâmbătă, septembrie 29, 2012

Hai la sacii cu bani pentru parastasul Elodiei! Cioacă otv-istă.

0 comments
Jurnalul National
Dacă mai existau naivi care să creadă că Dan Diaconescu va încheia contractul de privatizare a OLTCHIM au avut aseară dovada șarlataniei sale  politice cînd, aproape de miezul nopții, a ținut un discurs electoral în poarta Ministerului Economiei în care a atacat în special guvernul Ponta și USL dar și  PDL și, cu voce mai slabă, pe Băsescu.
A lansat torpila electorală că întrucît guvernul nu vrea să-i ia banii  pe privatizare se va duce el la poarta Oltchim, cu sacii plini cu lei, pentru a plăti salariile restante. Chiar a avut tupeul să dea un ultimatum guvernului în condițiile în care încă nu a virat banii ofertați în conturile OSPI .
OSPI a refuzat să mai negocieze cu escrocul politic dacă nu prezintă extrasul contului bancar în care deține suma de 45 milioane EURO.
El ar fi semnat cesiunea de acțiuni ale OTV spre Sorin Ovidiu Vîntu, dacă acesta n-ar fi arătat o dovadă că deține banii?
Vulpescu a declarat astăzi că a fost atît de scandalizat de precaritatea  hîrtiilor prezentate de Diaconescu încît cu greu s-a stăpînit să nu meargă la instituțiile de cercetare penală.
Aș fi curios să văd luni dacă vreun angajat al Oltchim se va umili să pună mîna pe banii murdări ai escrocului politic, Dan Diaconescu.
Să se ducă la parastasul Elodiei  cei care s-au holbat nopți întregi, un an de zile, pe OTV și i-au ridicat ratingul  astfel încît DDD a cîștigat milioane de EURO din publicitate.

Niciun comentariu: