Un produs Blogger.

joi, septembrie 13, 2012

Ministrul Dobrițoiu amînă problema pensiilor diminuate pentru anul viitor

0 comments

Reacție a domnului ministru la criticile apărute pe site-ul SCMD Iași după întîlnirea de lucru a doamnei consilier Sîrbu cu rezerviști din garnizoana Iași, critici pe care le-am prezentat în postul Av. Luminița Sîrbu  a pledat tehnic despre pensii în fața rezerviștilor ieșeni

 

 

miercuri, 12 septembrie 2012

D-l ministru Dobritoiu,un raspuns prin care ne mentine (doar) speranta ?!   


 Iata mai jos,raspunsul d-l.ministru Dobritoiu adresat unui coleg de-al nostru,col.in rezerva,care nu s-a sfiit sa-l "interpeleze" cu o decenta asprime,cu privire la ce spune si ce (mai) face:.

Dle Col .....,
In primul rand doresc sa va multumesc pentru mesaj, cu toata incarcatura sa grea. Dar cele relatate de dvs referitor la situatia dezastruoasa generata oamenilor, dar si institutiei, de vechea guvernare sunt corecte, drept pentru care eu va rog sa acceptati scuzele institutiei. Rugamintea este adresata de un om, care la fel ca dvs a fost, si inca este, victima unor decizii ticaloase care mi-au redus pensia cu 25%. 
In ceea ce o priveste pe consilera mea, domnia sa impreuna Gl Ionescu (magistrat) conduc grupul de consultare pentru amendarea acestei legislatii aberante. La momentul vizitei de la Iasi, Gl Ionescu era in concediu si din dorinta de a ne incadra in termenele stranse stabilite, doamna a facut aceasta deplasare in conformitate cu decizia mea. 
Referitor la Casa de pensii, noul sef al acestei structuri va asigur ca depune eforturi colosale sa satisfaca cele peste 20.000 de cereri care le-a gasit in asteptare.
Totusi, va asigur de faptul ca, incepand cu anul urmator, conform deciziei guvernului, vom reusi sa rezolvam problema care ne preocupa deopotriva. 
Din nefericire, captivi fiind bugetului legiferat de parlamentul lui Basescu-Boc-Anastase si acordului dezavantajos incheiat cu FMI, nu putem repara aceasta nedreptate strigatoare la cer anul acesta.  
Readucerea pensiilor diminuate abuziv la nivelul lunii Decembrie 2010, va constitui un obiectiv al guvernului USL ce va rezulta in urma alegererilor, obiectiv ce va fi implementat printr-o Ordonanta de Urgenta in Decembrie pentru a intra in viguare in Ianuarie.
Cu respect,
CD

Niciun comentariu: