Un produs Blogger.

vineri, decembrie 21, 2012

Fecioara politică, M.Dogaru, a fost jignită doar cu amnistia regula(riza)rii.

0 comments

Cine, în afară de SCMD, a mai cerut, în anul 2012, abrogarea Legii 119/2010 și a Legii 263/2010? In niciun caz cei 85-90% rezerviști, cu pensiile mărite prin re/re.
Domnul Dogaru plusează din nou după principiul totul pentru mine sau nimic; nu mă interesează ce zice majoritatea rezerviștilor.
Nu ridică semne de întrebare faptul că în Komunicatul de chemare a sindicaliștilor la luptă, ca să nu le-o spună, mai direct, plătiți-vă cotizația pe 2013 și restanțele pe 2012, domnul Dogaru doar amintește de revendicarea cea mai realizabilă și aflată tot timpul pe agenda discuțiilor cu USL în campania electorală, respectiv revenirea la cuantumul din 2010 a pensiilor micșorate prin re/re?


Doamnelor si domnilor colegi,


"In cursul anului 2012, filialele noastre au incheiat protocoale de colaborare cu partidele USL. In perioada 7 octombrie 2011-14 iulie 2012, SCMD, pentru a nu fi acuzat de indepartare de statut si intrare in politica, a negociat intr-un cadru mai larg (CNSC), semnand pentru sine si aliatii sai Protocolul cu USL, pe 14 iulie a.c.

Solicitarile noastre au fost si au ramas abrogarea aberantelor Legi 119 si 263/2010, initiate de regimul Basescu prin numitii Marian Sarbu si Gabriel Oprea, inventatorii formatiunii ilegale UNPR. Acestea sunt legile care ne-au deposedat de toate drepturile, transformandu-ne din militari in rezerva in asistati social cu ajutoare sociale lunare de la stat. Am solicitat si solicitam Legea pensiilor militare de stat, adica revenirea la statutul de militari cu toate drepturile, si doua ordonante de urgenta care sa ne redea dreptul la munca nelimitat si sa sisteze discriminarea instalata intre noi de catre Gabriel Oprea, Blaga si Igas, prin ilegala revizuire, in interesul regimului Basescu, adica cei discriminati sa revina la pensia din decembrie 2010. Am obtinut doar restituirea sumelor ilegal retinute pentru sanatate (scandal declansat de noi, in interesul tuturor pensionarilor) si anularea asa-zisei regularizari, printr-o jignitoare “amnistie fiscala”. In rest, promisiuni cat cuprinde, ultima fiind aceea facuta de dl. Victor Ponta, in alegeri, ca ne reintram in drepturi cu data de 1 ianuarie 2013.

Niciun comentariu: