Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 25, 2013

Corneliu Dobritoiu: La Casa Sectoriala a MApN recalculari oneroase la Bucuresti si Ilfov

0 comments
Auditul și Curtea de Conturi va extinde reevaluarea și la celelalte județe!
Corneliu Dobritoiu Dle Puiu,
In primul rand va multumesc pt mesaj. 

In al doilea rand, la emisiunile Danei Grecu este aprope imposibil sa aduci subiecte noi in dezbatere, in afara agendei acesteia. 
In al treile rand, nu voi ocoli aceasta tema, ea fiind o prioritate pt mine si in capacitatea parlamentara pe care o detin. In acest sens, am dezbatut pe larg subiectul cu noul ministru al apararii, care a reactionat pozitiv, avand in vedere faptul ca sumele necesare se pot deduce in urma clarificarii procesului oneros de recalculare a pensiilor. 
Pana acum, AUDITUL a constatat, numai din evaluarea modului de recalculare pt pensionarii din Buc si Jud Ilfov, ca MApN cheltuie in plus peste 500 mii de euro pe luna ca urmare a cresterii multor pensii fara documente justificative, sau ca urmare a unor documente false. Deci, avand in vedere ca suma necesara pt intregire pensiilor diminuate este de 5 mil euro anual, aceasta ar putea fi acoperita din sumele marite in mod oneros, iar evaluarea, dupa cum spuneam acopera o arie geografica restransa, urmand ca Auditul si Curtea de Conturi a Romaniei - care din luna Ianuarie este implicata in proces- sa extinda evaluarea asupra tuturor judetelor, deci se asteapta ca se vor economisi mult mai multi bani. 
Oricum, de la nivel legislativ, vom accelera procesul de elaborare a noii legi ocupationale, a unei noi legi a statutului cadrelor militare. Deci, nu voi face niciun pas inapoi pt indreptarea acestei mizerii generate de derbedeii care ne-au bagat mana in buzunar banditeste.
Cu stima,
Corneliu Dobritoiu

25 01 2012

Nota
Domnul Dobrițoiu folosește cuvîntului oneros cu sensul de fraudulos.

Niciun comentariu: