Un produs Blogger.

luni, ianuarie 21, 2013

Ecouri la o propunere de folosire a unor disponibilizati in combaterea evaziunii fiscale

0 comments

Articolul" N-ar putea fi combatuta evaziunea fiscala cu disponibilizații din Armata, MAI și SRI?", de pe acest blog, a fost postat parțial, la comentarii, și pe blogul lui Voiculescu, cel care a lansat public ideea transferului de specialiști din Armată la ANAF, pentru combaterea evaziunii fiscale, deși din mediile guvernamentale a reieșit că problema a fost dezbătută la inițiativa altor oficiali.

Propunerea nu s-a prea bucurat de atenția cititorilor blogului, astfel că, într-o săptămînă,  a fost vizualizată abia de vreo 600 de cititori. 
Să fie un semn că disponibilizații sunt mai interesați de revenirea la cuantumul pensiei din 2010 sau de revenirea la o lege a pensiilor militare decît de completarea veniturilor într-o unitate bugetară de combatere a evaziunii fiscale?
Surpriza vine de la o informare cu caracter de -uz intern- a domnului Mircea Dogaru, președintele SCMD, către filialele SCMD, informare publicată, totuși, pe site-ul  Filialei Satu Mare, din care redau, mai jos, doar citatul din care rezultă că lucrurile se mișcă.

 

vineri, 18 ianuarie 2013


INFORMARE



1.    " Ieri, 17.01.2013, am avut, fiind insotit de finantisti, a sasea discutie de lucru din ultimele doua saptamani, cu dl. ministru al Apararii Nationale. Nu am negociat nimic, pentru ca nu mai avem ce negocia. Domnul ministru, in deplin acord cu domnii Radu Stroe si Corneliu Dobritoiu, este hotarat sa rezolve rapid, dar strict legal, toate problemele care constituie obiectivele noastre prioritare. In acest scop i-am pus la dispozitie si ii vom pune, in continuare, documente si documentare. Am pus la dispozitie si specialisti si vom pune in continuare. Problema fiind clara din punct de vedere juridic, atit in privinta ordonantelor cat si a Proiectului de lege, ii rog pe presedintii de filiale sa tina legatura cu vicepresedintii  coordonatori de zona si sa puna la dispozitia acestora, rapid, liste cu nume, prenume, datele de contact ale celor mai buni specialisti pe care ii au, indiferent de provenienta (MAN, MAI, alte structuri) in domeniul finante-contabilitate, oameni care au experienta si atestate in domeniu, dar care au si timpul si conditiile necesare de sanatate pentru a face fata unui efort sustinut pe termen scurt, daca vor fi contactati."................
PRESEDINTE,
Col. (r) dr. Dogaru Mircea








Niciun comentariu: