Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 16, 2013

La loc comanda în privinta tichetelor de calatorie pentru pensionari

0 comments

Guvernul a adoptat astăzi o ordonanță privind tichetele de calatorie gratuită pentru pensionari, veterani și văduve de război.
1. ORDONANȚĂ privind abrogarea art. II din Legea nr. 211/2012 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 8/2011 pentru modificarea și completarea legislației cu privire la eliberarea, gestionarea și monitorizarea documentelor de călătorie acordate pensionarilor, veteranilor de război și văduvelor de război
Această Ordonanță a fost adoptată ca urmare a dificultăților apărute în implementarea Legii nr. 211/2012, nefiind identificate instituțiile responsabile care să aibă ca obiect de activitate decontarea biletelor de călătorie utilizate. Prin abrogarea articolului din titlu, până la data de 1 ianuarie 2015, pensionarii, veteranii și văduvele de război beneficiază în continuare de facilitățile acordate pe baza tichetelor de călătorie gratuite sau taloanelor speciale de călătorie, conform normelor legale în vigoare. După 1 ianuarie 2015, conform Legii nr. 211/2012, vor intra în vigoare legitimațiile de călătorie de tip card.

Cititi și


Niciun comentariu: