Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 02, 2013

ANCMRR din MApN a preluat conducerea față de celelalte asociații ale militarilor pensionari și în fața SCMD în negocierea aplicării cuantumului mai avantajos

0 comments
ANCMRR are stabilită întîlnire, luni 04 03 2013, la sediul Guvernului pentru a discuta despre măsurile care trebuie luate astfel încît pensiile care au inregistrat scaderi in urma recalcularii sa revină la cuantumul anterior acestui proces.


SOLICITARE INTÂLNIRE LA GUVERN
În urma ședinței lărgite din ziua de 28.02.2013 s-a inaintat o solicitare de primire în audiență la guvernul României pentru discutarea problemelor rezultate. Cererea și răspunsul primit sunt arătate mai jos.

SOLICITARE INTALNIRE LA GUVERN

RASPUNS SOLICITARE de la vicepremierul G. Oprea

ROMANIA
ASOCIATIA NATIONALA A CADRELOR MILITARE
iN REZERVA iN RETRAGERE "ALEXANDRU lOAN CUZA"
Asociatie de utilitate publica sub inaltul patronaj al Romaniei de noare a ministrului Apararii Nationale



Catre: domnul GABRIEL OPREA,
 viceprim-ministru al guvernului Romaniei
Stimate domnule viceprim-ministru,
Cunoscind sprijinul constant pe care 1'1 acordati militari implicarea domniei-voastre In solutionarea problemelor acestora, 'in numele Asociatiei Cadrelor Militare 'in Rezerva 'in Retragere "Alexandru loan Cuza", va adresez rugamintea ca, 'in masura timpul de care dispuneti, sa stabiliti o intrevedere
cu reprezentantii Asociatiei pentru a discuta despre masurile necesare pentru ca pensiile care au inregistrat scaderi 'in urma recalcularii sa revina la cuantumul anterior acestui proces.
Cu 'inalta consideratie,
M Iliescu


Niciun comentariu: