Un produs Blogger.

miercuri, martie 27, 2013

Ferice de bucuresteni! Ce fac cu centralele pe gaz?

0 comments
Bucurestenii racordati la RADET nu vor mai plati factura la caldura si apa calda dupa ce municipalitatea va moderniza CET-urile si reteaua de distributie a energiei termice, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la RTV. 

Edilul a declarat ca, in aproximativ doi ani, dupa finalizarea lucrarilor de modernizare a retelei de producere si distributie a energiei termice, municipalitatea va plati in continuare subventia la caldura - 180 de lei din cei 350 cat costa gigacaloria - iar din profitul facut din vanzarea energiei electrice produse de CET-uri se va plati diferenta pe care trebuie sa o plateasca populatia. 

"Daca deleg acest serviciu (n.r. de producere si furnizare energie termica), este posibil acest lucru. 80% din productia CEt-urilor este energie electrica. Va iesi la vanzare pe piata libera. Profitul unei scoietati de de circa 11% pe an. Este suficient un procent sa fie bonusul dat pentru termo ca sa nu mai plateasca nimeni caldura. Nu vorbesc prostii", a declarat Oprescu.

HotNews

Niciun comentariu: