Un produs Blogger.

vineri, iunie 07, 2013

Macovei si Elena Basescu, admonestate de eurodeputata spaniolă Ines Ayala Sender

0 comments
Ines Ayala Sender
Raportorul Comisiei de buget finanțe din Parlamentul European, eurodeputata spaniolă, Inés Ayala Sender, și-a manifestat dezgustul față de tipul de intervenții nervoase, bazate pe ranchiună, ale europarlamentarelor PDL, Monica Macovei și Elena Băsescu.
Ele au siderat-o pe eurodeputata spaniolă cand s-au opus ca George Pufan, reprezentatul guvernului român,  să fie nominalizat în Curtea Europeană de Conturi.
Comisia a avizat, totuși, cu 14 voturi la 13, nominalizarea lui Pufan.
 Declarația europarlamentarei spaniole, o lectie de moralitate pentru românii care urăsc România.
"Ne-am văzut confruntați cu diverse episoade lamentabile. La fiecare propunere a guvernului român în privința unui candidat de fiecare dată primeam tot felul de scrisori anonime care încercau să discrediteze absolut aiurea persoana propusă de executivul de la București".
"Aceste blocaje vin mereu din partea eurodeputaților PPE, mobilizați de o manieră iresponsabilă de colegii lor din România. Nu vorbesc aici doar de doamna Monica Macovei, dar și de doamna Băsescu care, nici măcar supleant, vine cu încăpățânare, de fiecare dată când este audiat un candidat român, ca să voteze împotriva lui, numai și numai pentru faptul că este propus de actualul guvern din România. Mi se pare penibil. Aici nu trebuie să tratăm chestiunile importante, care îi privesc pe reprezentanții statului român, din considerente partinice, cu atât mai puțin din ranchiună personală"

Urîte la suflet sunt aceste ființe

Niciun comentariu: