Un produs Blogger.

marți, ianuarie 28, 2014

Semne de talibanizare in filiale ale SCMD

7 comments
 Spre deosebire de Remus Macovei de la Constanta, domnul Dogaru a invatat din demersurile pentru elaborarea Legii 241/2013 ca nu e productiva, pentru interesul sindicalistilor, starea de permanenta fronda fata de autoritatile care pot rezolva cererile disponibilizatilor. 
Intelept este sa alternezi mijloacele de manifestare, fronda sau diplomatia, in functie de disponibilitatea celui caruia i te adresezi.
Nu am gasit adresa la care face referire colonelul Macovei, dar, din protest rezulta ca dânsul reproseaza forma de adresare catre vice-premierul Oprea.
In lipsa de respect fata de adresant, pe domnul Macovei nu-l intereseaza ce doreste sa rezolve presedintele SCMD prin acea adresa.
Lipsa de consideratie a domnului Macovei fata de vice-premierul Gabriel Oprea poate fi rastalmacita si asa:
„Domnule general, daca noua nu ne-ati putut mentine pensiile avute inainte de recalculare, de ce ati marit pensiile celorlalti militari?”
                                                                   Către
                                         Preşedintele SCMD
                                   Domnul col.(r) Mircea Dogaru
 Vă informez că sunt profund dezamăgit de conţinutul adresei prin care solicitaţi să fiţi primit de către vice-prim ministrul Gabriel Oprea. Am crezut că tonul slugarnic este specific altei asociaţii.
Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi de acord cu omagierea unor persoane.
Sobrietatea şi fermitaea au caracterizat şi sper eu că vor carecteriza în continuare acţiunile SCMD.
Nu aveţi dreptul să îl asiguraţi pe Gabriel Oprea de întrega noastră consideratie şi stimă. Consider că din ce în ce mai mult semănăm cu ANCMRR. Şi este mare păcat.
Cu respect,

               Col.(r) Remus Macovei

7 comentarii:

geoooss spunea...

Prietene "te citesc" de mult. Esti un mare diversionist. "se pare " ca ia ochi albastrii. Strecori cateva lucruri adevarate SI IN GENERAL DIVERSIUNI. DEEEE... CE SA-I FACI PENSIE MICA ....RENUMERATIE DUPA BUGET...?MAI LASA-NE VERE CA NU PREA TE BAGA LUMEA IN SEAMA . VEZI CA AZI, MAINE...TE IAU SEFII LA SCARMANAT. pe noi cei din Ardeal nu ne duci cu presul. Noooo...ca ti-am spus de unde strig!

Huhu Rez spunea...

@nicusor, pensionarii cu ochii albastri au pensii mari. Asa ca.... n-ai nimerit-o.
N-ai cum sa ma citesti mai demult de septembrie anul trecut.
Este suficient sa citesti blogul ca sa te informezi, nu e nevoie sa fii de acord sau sa comentezi. Multumeste-te ca ti se da mura-n gura!
As fi zis ca esti d-ta un diversionist, daca nu scriai albastri cu 2 de i.

anonimul . dar nu pentru huhur spunea...

asa , desbinati-va ,, asa ati fost si inainte de 1989 m va mancati de fund aia de la man si de la ;;ochi albastri , de aceai lipsa asta de unire intre cei ce ati jurat credinta hainei militare , ar trebuii sa fiti uniti ca toti formati armata tarii , care fie vorba intre noi , acum e degeaba . dar voi astia din rezerva , care ati fost in adevarata armata dece va urati ,, sa nu va mirati dece civilii va barfesc .. treaba voastra . pacat

Huhu Rez spunea...

In 89, si cei cu hainele albastre, nu numai militarii militari, ziceau ca numai cei cu ochii albastri au servit regimul comunist.Toti vorbeam de parca eram in NATO de la inceputurile lui, nu in Tratatul de la Varsovia.

elli spunea...

De ce trebuie sa ne comportam si noi dupa sintagma marinarului''suprem'' Divide et impera''?Avem interese contradictorii?N-am facut si nu facem nimic sa ne apropiem de activi sa-i facem sa inteleaga ca vor veni si ei in tabara noastra si ar trebui sa faca ceva de acum din activitate.Dupa ,va fi mult,mult prea tarziu.Nu vedeti ,ca randurile noastre se subtiaza pe zi ce trece?????

Huhu Rez spunea...

Activii din depaftamentele financiar, resurse umane, juridic au mai multe posibilitati sa-si apere intetrsele. N-am inteles ce au pazit cand s-a elaborat L 263 Se pare ca i-a dovedir societatea civila

Karadeniz spunea...

Proiectul
inițial elaborat de cei din structurile de apărare a trebuit modificat datorită prevederilor din legea 119. Nu
societatea civilă i-a dovedit ci Gabriel Oprea, pe care-l interesau cei pensionați pe legea 164 pentru a îngroșa rândurile UNPR.
Activii au fost momiți cu câteva chestii: mărirea cu o treaptă a funcțiilor pe timpul reducerii soldelor cu 25%; acoperirea contribuțiilor pentru asigurări sociale ce trebuiau plătite de aceștia prin adaugarea acestui cuantum la valoarea soldelor; HGS 1019. Acolo unde au fost nemulțumiri s-a aplicat politica pumnului în gură.
Dintre activi cei interesați oarecum de legea pensiilor sunt cei ce se apropie de final de carieră.