Un produs Blogger.

vineri, aprilie 25, 2014

Cum s-a compromis din nou SCMD-ul condus de Mircea Dogaru

0 comments
Acest document, incredibil pentru românii cu scaun la cap, face mare vâlva in presa basista din aceste zile prin faptul ca organizatia in numele caruia este redactat face parte din CNSC-ul lui Mircea Dogaru, presedinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, partenere politice ale fostului USL.
Imberbul Daniel Iancu, presedinte al Asociatiei Comitetul Român pentru Cinstirea Eroilor, recunoaste documentul si se justifica lamentabil in România Libera.
Semnatarii scrisorii alaturi de Mircea Dogaru vezi In RL

Reactii in CNSC
Marius Popescu,

Societatea civila pentru reintregirea Romaniei

Atitudini antinaționale printre unii membri ai CNSC

Aflu din articolul publicat în România Liberă (http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/revolutionarii-din-ianuarie-2012-il-felicita-pe-putin-pentru-anexarea-crimeei-333254) că două organizații membre ale Consiliului Național al Societății Civile își declară susținerea pentru acțiunile agresive ale Rusiei și îi condamnă pe românii cu vederi “occidentale” pe care-i denunță ca trădători.
Poziția mea este total opusă celor doi lideri Daniel Iancu și Petru Răcănel, deoarece, eu consider că Rusia constituie cel mai mare pericol și își menține caracterul dușmănos față de România și de poporul român,
- prin ocuparea și ciopârțirea teritoriului României;
- prin refuzul de a-și recunoaște vina față de poporul român pentru genocidul comis împotriva celor circa 1,2 milioane de români din teritoriile cotropite;
- prin impunerea comunismului în țara noastră cu tancurile armatei sale de ocupație;
- prin implicarea și presiunile pentru menținerea Basarabiei în afara teritoriului național român;
- prin refuzul de a restitui tezaurul României;
Orice sprijinire a politicii agresive a Rusiei, așa cum s-a manifestat și împotriva României de-alungul Istoriei, înseamnă servilism și trădare a intereselor noastre naționale.
De aceea, în cazul in care CNSC nu ia atitudine publică, nu se delimitează și nu exclude cele doua organizații: “Federația Societatea Civilă Românească” și “Comitetul pentru Cinstirea Eroilor”, vă rog să considerați că eu nu mai sunt afiliat în niciun fel cu CNSC.
Menținerea lor tacită și lipsa de reacție ar însemna solidaritatea CNSC cu poziția antinațională a respectivelor organizații.
În consecință, vă voi ruga să ștergeți numele meu din lista Coordonatorilor Consiliului Național al Societății Civile.
Cu respect,
Mircea Popescu


Niciun comentariu: