Un produs Blogger.

marți, aprilie 15, 2014

Ponta s-a pus sub protectia Armatei

15 comments
De teama inscenarilor basiste, Premierul si-a mutat biroul din Palatul Victoria in sediul MApN.
Interesant: Ponta a declarat la Rtv, luni seara,  ca nu DNA a scris stenogramele din care rezulta ca Duicu de la Mehedinti ar fi facut trafic de influenta din cabinetul Premierului, sau din antecamera cabinetului, ci Ziarul Gândul a publicat in miez de noapte o stenograma plasmuita de propaganda basista, dupa ce Guvernul a anuntat ca a trimis la Comisia parlamentara  „Na Na” rezultatele anchetei Corpului de Control al Premierului.



15 comentarii:

gica spunea...

Ce poate crede un om de buna credinta cand un premier se muta cu biroul de serviciu intr/o locatie foarte bine pazita,nu cumva ii este frica sa nu fie saltat de mascati.

Huhurez spunea...

D-ta ai citit doar titlul, nu si continutul cu inregidtrarra. Altfel, nu puteai repeta marota propagandei basiste de astazi. Pentru motive temeinice, oricine poate fi ridicat si din sediul MApN.
Ca sa intelegi absurditatea zicerii , gandeste ca omul lucreaza in sediul MApN, dar nu doarme acolo.

ION spunea...

Extras din dosarul lui Duicu: „La data de 13 iunie 2013, numitul Duicu Ioan-Adrian s-a deplasat la Bucureşti, fără a fi însoţit însă de numitul Ponea Constantin Ştefan. Aici, de la cabinetul prim-ministrului, l-a sunat pe numitul Ponea Constantin Ştefan, transmiţându-i că la premier se află ministrul Afacerilor Interne. Apoi, numitul Duicu Ioan-Adrian i-a transmis lui Ponea Constantin Ştefan un SMS, transmiţându-i că prim-ministrul l-a chemat pe Tobă Petre la Guvern. La solicitarea prim-ministrului, numitul Tobă Petre s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a întâlnit cu numitul Duicu Ioan-Adrian, care i-a solicitat menţinerea temporară a numitului Ponea Constantin Ştefan în funcţia deţinută şi promovarea sa ulterioară în funcţia de director adjunct al Direcţiei de Ordine Publică, solicitare cu care Tobă Petre s-a arătat de acord.

În împrejurările sus-descrise, numitul Duicu Ioan-Adrian, folosindu-se de autoritatea conferită de poziţia sa din cadrul Partidului Social Democrat, a obţinut folosul pe care îl promisese numitul Ponea Constantin Ştefan.

Huhurez spunea...

Tocmai ca aceasta stenograma, spune Ponta, nu e din dosarul intocmit de DNA, ci este o facatura publicata in ziarul Gândul pentru compromiterea Premierului.

bazil spunea...

Cred ca e momentul sa mai renuntati la placile cu propaganda . Motorina e la noi mai sumpa ca in Germania, benzina idem, au disparut peste 400.000 locuri de munca, aerul e tot mai poluat, atmosfera tot mai poluata, cocalrii isi fac de cap, smenarii idem, baronii locali au feude proprii unde sunt sustinuti de sarantoci , la cfr si nu numai se fura ca in codru , cei abilitati nu sunt capabili sa faca proeicte viabile si fezabile pentru atragerea de fonduri europene si atatea altele. Iar voi o tineti una si buna....basistii si antibasistii.....va meritati soarta de sclavi , sluga la darloaga !

Huhurez spunea...

Ai uitat sa adaugi ca d-ta imbatrânesti si nu mai esti in stare sa decelezi de unde ti se trage raul.
Oricat se cazneste o noua propaganda basista sa ne spuna ca anul acesta nu se va vota dupa perceptia competitorilor politici ca basisti sau antibasisti, peste o luna vom vedea ca nu ramâne decât o mica nisa pentru crinisti.

bazil spunea...

Aveti dreptate aici. Atat timp cat functioneaza micii si berea , insotite de sacose si sacosele , se va vota de-a-mboulea. Vorba aia...cu bere si sacosele, te facusi europarlam. .....gigele.....

ION spunea...

Da, Spune Ponta.

ION spunea...

HUHU,
In primul rand, nu este o stenograma. S-a discutat in instanta subiectul.
In al doilea rand, si instanta a stabilit ca s-a facut trafic de influenta de la premier, "urmeaza sa stabilim la audierile viitoare daca s-a facut din biroul premierului sau al cancelarului", a spus instanta, adica din birou sau anticamera.
In al treilea rand, ce spune Ponta aici n-are relevanta, el este "inculpat' in problema aceasta.
In al patrulea rand, iti inteleg si iti respect simpatia fata de Ponta, dar asa ceva nu s-a ntamplat nici pe vremea lui Nastase. Adica nu s-a facut public. A fost o incercare pe vremea lui Tariceanu, refuzata de ministrul justitiei. In concluzie, este cea mai grava situatie de acest gen. In orice tara UE ar fi urmat demisia premierului, la noi se deturneaza atentia de la acest foc, cu o valvataie alaturata-Firea, Nana etc-.
Daca te conducu dupa principii corecte, democratice nu se poate sa nu sesizezi gravitatea.

Huhurez spunea...

Ioane esti atât de indoctrinat impotriva lui Ponta incât nu mai deosebesti infractionalitatea de normalitate si iti iei propriile dorinte drept realitati.
Ponta nu este nici macar invinuit. Cu atât mai mult nu este inculpat. Inculpat a fost si ramâne Basescu in dosarul Flota.
Ce folos material ar fi tras Premierul din promovarea unui sef local de politie.
Selectionarea personalului pentru numiri in functiile guvernamentale nu este infractiune.

ION spunea...

HUHU,
Tu observi ghilimelele? Inculpat in ghilimele tie ce-ti spune? Ce sens dau ghilimelele cuvantului?
Pe timpul lui Nastase baronii nu aveau curajul nici sa treaca prin fata biroului. Se opreau la Miky. Acum deschid usa cu piciorul, il iau de guler pe Ponta, il scutura si il dau afara. "Procedura" a fost facuta publica.
HUHU, ai probleme sa intelegi valorile democratice si chiar democratia.
Am lucrat 7 ani in administratia centrala si stiu cum se fac numirile. Una este sa ceri oameni potriviti pe post si alta este sa ti se impuna. Una este legala, cealalta NU.

Huhurez spunea...

Pentru basisti democratia inseamna " voua nu va este permis sa faceti ce putem noi".
Cât despre Ponta, având in vedere antecedentele sale profesionale de procuror, eu ma tem ca poate sa fie un dictator dur, nu unul bufon ca Basescu.
Sa-i fereasca D-zeu, atât pe basisti cât si pe baronii de toate amestecaturile politice, de justitia regimului Ponta.
Atunci nu o sa mai spuneti ca este slab.

ION spunea...

HUHU,
Trec peste faptul ca intelegerea corecta a democratiei este o problema pentru tine si...
Constat ca incepi sa vii acasa. Deci, Ponta poate fi un conducator dur, deci periculos. Tu spui ca pentru adversari, fie basisti sau baroni. Dar ca poate fi periculos pentru Romania te-ai gandit?
Daca ai fost militar, atunci stii ca, comandantii sunt periculosi cei slabi, nu cei puternici. Adica cei fara educatie, fara instructie, fara caracter, fara, fara... Adica cum se spune in mediul cazon: Sa te fereasca Dumnezeu sa ajunga tiganu` sef!

Deci, daca alegatorul roman va continua sa fie lipsit de exigenta in fata urnei si isi va alege presedinte un Ponta sau orice alt pitic politic, sa nu se mai planga! Dumnezeu iti da (democratie) dar nu-ti baga in traista (nu-ti alege conducatorii).

ION spunea...

HUHU,
M-ai ingrozit cu "Sa-i fereasca D-zeu... de justitia regimului Ponta"!
Da, ai o mare problema sa intelegi democratia!
HUHU, justitia este a Romaniei! Nu a lu` ala sau a lu` alalaltu`. A Romaniei trebuie sa fie in orice "regim", cum numesti tu rotatia democratica la putere.
Gata, am renuntat sa mai dialoghez cu tine. Ma dau batut.
Hai sa ne salutam crestineste (daca nu esti crestin, te respect la fel si scuza-ma) si sa ne vedem de sarbatorile pascale.
Sa incercam sa aducem bucurie, printr-un cuvant sau o fapta buna, în casele celor orfani, bolnavi, batrani, saraci, indoliati sau singuri.

Huhurez spunea...

@Ioane, poti sa ne recomanzi un urias al politicii românesti actuale pe care sa-l votam la prezidentiale?

Asta , asa... ca sa vedem in ce ape ne scaldam.
Pe care pui stampila? Pe Predoiu , pe Udrea, pe Unguianu sau pe Tariceanu?


Cum iti convine sa fie Ponta? Pampalau care se ascunde de baronii PSD, cum zice Base si propaganda lui, sau dur, care-i pune cu botul pe labe pe toti coruptii, indiferent de culoarea politica?