Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 31, 2014

Casa Sectoriala a MApN recupereaza diferenta dintre pensia militara, acordata ilegal de instante, si pensia contributiva revizuita.

1 comments
In urma deciziilor Curtilor de Apel prin care s-au respins contestatiile impotriva deciziilor de revizuire, emise de CSP in baza art. 20 al Anexei 3 a OUG nr. 1/2013, Casa procedeaza la recuperarea prin Fisc, daca debitorii nu platesc benevol, a diferentelor platite in plus, cu titlu de pensie militara, pâna la intrarea in vigoare a Legii 241/2013.

Am scris mai multe articole pe acest blog despre abuzurile unor judecători veleittari care si-au permis sa dea hotărâri in baza unei legi abrogate, dând speranțe neindreptatite unor amatori in interpretarea legii .
Eu le dădusem " elitelor" sfatul sa nu cheltuie banii ca va veni momentul sa-i restituie.



Un comentariu:

GIGI spunea...

A fost odata un miting al pensionarilor militari,oare cine i-a scos in strada,ma intreb ca prostul,cred ca acel miting a fost a celor carora le-au fost marite pensiile pe principiul contributivitati,daca era a celor carora le-au diminuat mai ieseau de doua trei ori,de aici rezulta ca acel miting a fost manipulat de acei oameni care sunt catarati pe ramurile puterii si s-au bucurat de aceste privilegii,daca stai in baza d-lui Dogaru AJUNGI FARA PROBLEME LA CIMITIR CU PENSIA DIMINUATA.