Un produs Blogger.

joi, iunie 19, 2014

Basica de Draganesti-Olt a spart Baseaua din Procuratura

6 comments
 Izaura, roaba de pe Plantatia Basescu

Câte capete din Parchete vor cadea dupa aceste dezvaluiri? In loc sa-l cerceteze pe Mircea pentru trafic de influenta, oamenii lui Kovesi l-au bagat pe Basica la Mititica pentru santaj... cand el, sotul Izaurei,  isi cerea inapoi euroii... pe motiv ca Baseaua n-a functionat pentru scoaterea Mondialului de la zdup.


UPDATE
Dupa ce televiziunile platite de propaganda cotrocenist-portocalie au tacut complice la dezvaluirile avocatului Abraham despre traficul de influenta exercitat de Mircea Basescu, astazi au umplut spatiul de emisie cu stiri preluate de la postul concurent, Antena 3, post care si-a asumat riscul de a prezenta probele zdrobitoare cu discutiile dintre interlopii Anghel, Capatâna, Basescu.
Fara prezentarea publica a inregistrarilor, Parchetul ar fi musamalizat cazul de trafic de influenta din familia prezidentiala, asa cum a mai facut-o in ultimii 2 ani, tinând la sertar interceptari cu acelasi continut, dar efectuate oficial de organele abilitate.Doamna Kovesi are de dat ceva explicatii in acest sens.


Transcriptul inregistrarii

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Să trăiţi domnu' comandant, terminaţi suntem!

MIRCEA BĂSESCU: Cred.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Terminaţi...nu că credeţi că suntem terminaţi.... Suntem terminaţi, nu jucărie!

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Eu nu mă mai înţeleg cu Marian.
Se laudă pe la ăia p'acolo pe la Drăgăneşti că suntem nişte proşti.
Că a luat banii de la noi şi şi-a luat maşină pe banii noştri!

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Nu ştiu ce să facem, că nu mai o ducem... Prima şi prima dată când a venit la noi, ştii ce ne-a zis? Că l-ai trimis matale ca să vină el, ca să ia alea, ca să te forţeze el pe matale, să fii matale mai obligat, ca să îi dai drumul lui tata.

MIRCEA BĂSESCU: Eee....eu am făcut tot ce am putut.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Stai să-ţi zic...când l-ai trimis matale să ia ăia 350.000... I-am adus alea ...v-am adus alea şi după aceea v-am mai adus ăia 250.000... Şi când i-am dus pe ăia 250.000, ştii ce mi-a zis? Că matale deja ai dat UN MILION DE EURO ca să-l scapi ... şi acuma? Uită-te mânca-ţi-aş...7 ani jumătate!

…...........................................................

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Domnu' comandant...aici nu e vorba de avocată, aici nu e vorba de judecător, aici e vorba de ….politică...că e finu' lu' BĂSESCU şi să dăm din ăsta în ăla... dar eu ce zic mânca-ţi-aş... să vă duceţi să-l scoateţi....că moare ăla acolo, mă nene mă !

MIRCEA BĂSESCU: Deci...eu ce mai sper...nu-i vorba de....

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Dar cu TRAIAN (nr. TRAIAN BĂSESCU) nu ai vorbit, mânca-ţi-aş? De cu nu-i spui lu' TRAIAN (nr. TRIAN BĂSESCU) ? La TRAIAN (nr. TRAIAN BĂSESCU) de ce nu trimiţi, să facă el acolo?

MIRCEA BĂSESCU: ŞTIE MĂ! Crezi tu că nu ştie!!!!

6 comentarii:

bazil spunea...

Niste oameni demni, capabili, cu onoare si demnitate militara trebuie sa se ocupe oare de niste aranjamente murdare ? Tot ce se scrie poate fi un aranjament antenist cu elemente trunchiate care sa dea bine pentru prostime. E adevarat, daca te bagi in tarate, te mananca porcii deci incuscririle la un anumit nivel pot fi foarte periculoase. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti !Ce grad de credibilitate poate fi acordat unui cocalar-smenar ? Chiar tot ce spune un astfel de specimen trebuie crezut? Pe cuvantul lui de pionier ? Revin la obiectivul principal : in ritmul actual, voi rezervistii cu ani grei de catanie, cu lipsuri, privatiuni si o viata plina de sacrificii veti ajunge cu o pensie mai mica decat a unei majorete ! Si nu mai e mult pana atunci ! E drept si intre voi rezervistii exista o categorie aparte cu pensioare balaioare de peste20.000 - 30.000 lei /luna-nasul sa traiasca si sa infloreasca ! Dar cred ca a venit timpul sa va ocupati de probleme serioase nu de chestiuni gen cine a-nfipt zambila in branza , cine cu cine s-a mai combinat si ce a spus nu stiu ce puscariabil ! Altfel, asa cum a spus odinioara un mare poet-ori va mutati hotarul (gandirii personale) mai departe , ori veti muri cu trupul(pensia) frant in doua (mai sigur pensia franta in patru)!

Huhurez spunea...

Ar fi bine sa pricepi si d-ta din ce stârpie cocalara se trage locatarul de la Cotroceni... pe care in mod sigur l-ai votat.
Tiganii l-au executat pe basescu pentru ca nu le-a oferit si lor imunitate in fata legii... ca doar de aceea l-au incoronat cu salbe de cocosei la bâlciul tiganesc de la Costesti- Valcea.

bazil spunea...

Unde dai si unde crapa ! Eu nu te contrazic stimabile, spun doar ca niste oameni care au slujit zeci de ani sub drapel trebuie sa separe graul de neghina si sa vada in final de ce Romania, o tara cu multe bogatii, cu un pamant roditor, cu oameni harnici si primitori( din fericire avem si din acestia nu numai cocalari si rechini , farsori care tot apar pe la televiziuni si ne dau sfaturi) a ajuns in halul in care este acum. Acesti oameni minunati (cu onoare si demnitate militara) trebuie sa vada intr-un final de ce un colonel cu cca 35-40 ani vechime sub arme are o pensie de sub 1000 euro iar un baiat de baiat, smecher si mare becher , iesit la pensie pe la 45-49 ani are de 10 ori mai mult ! Dar asa e in viata ! Unora le place jazzul iar altora balciul desertaciunilor ( cu coroane, salbe de cocsei etc). Unii cu malaiul iar altii cu ......A rivederci !

Huhurez spunea...

Este lipsit de onoare militarul care se face pres in fata actelor de coruptie ale unor politicieni si apoi se mira de ce baietii smecheri au pensii foarte mari.
Pai.... cand il vezi pe Base dansand cu clanul Tiganilor in balci, la ce mama dracului il mai votezi ca presedinte?

bazil spunea...

Mai baietel ai o idee fixa. De unde stii tu ca l-am votat pe base? Esti si tu cumva o scursura securistica? Ai fost cu mine in cabina de vot? Si apoi eu nu fac pres in fata actelor de coruptie . Am mai scris , aproape toti puliticienii sunt o plevusca , o apa si un pamant Ca lucrurile sa intre pe un fagas normal ar trebui clasa pulitica schimbata din temelii .In acest context chiar si monarhia ar fi fost o solutie mult mai buna . Si nu ai dreptate cu baietii smecheri ! Base si cu Boc au vrut sa le mai reteze din pensiile smecherite si au reusit intr-o etapa dar au venit prietenii tai si au dat legea reparatorie !

victorviorel spunea...

Unde sunt cheile justitiei?