Un produs Blogger.

sâmbătă, iunie 21, 2014

Fara sa vrea, Turcescu si Cristoiu au dezvaluit, in urma cu 3 ani, cine a musamalizat traficul de influenta al familiei Basescu in cazul Bercea Mondial

10 comments
Indiscret: Procuror Elisabeta Ponea
Procurorul Eugen Iacobescu de la Slatina, cel care a investigat tentativa de crima a „Mondialului” , prin martie 2011 a scapat catre presa informatia ca Bercea l-a mituit pe Mircea Basescu pentru a-l sscoate din inchisoare. ”Colonelul” Turcescu a primit sarcina sa-l spele pe Basescu si i-a invitat la B1 pe Cristoiu si pe Ecriven Cartianu. Numai ca, emisiunea de acum trei ani este, in contextul arestarii preventive a traficantului Mircea Basescu, un adevarat document pentru a vedea cine a musamalizat traficul de influenta al familiei Basescu.
In emisiune a intervenit d-na Elisabeta Ponea, sefa Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Craiova, care a explicat doct si cu tupeu, dar neconvingator, de ce dosarul Bercea a fost luat procurorului Iacobescu. D-na Ponea este sotia sefului de politie de la MH, cunoscuta din recentul scandal Duicu - Toba - Ponta.
In emisiune a intervenit chiar procurorul Iacobescu care a confirmat ca in jurul lui Bercea este o adevarata caracatita:
„.... procurorul Iacobescu a afirmat ca prin arestarea lui Bercea Mondial "s-a taiat subventia pentru persoane sus-puse", "fereasca Dumnezeu sa inceapa (Bercea - n.r.) sa vorbeasca". In aceeasi emisiune procurorul a mai sustinut ca persoanele sus-puse "subventionate" de Bercea depasesc judetul Olt si merg spre centru. "Exista caracatita in jurul lui Anghel Sandu. Nu vorbesc despre factorul politic. Exista persoane sus-puse si cu asta am terminat", a mai sustinut procurorul Iacobescu in 24 martie 2011, la postul B1TV.”
Desi procurorul n-a mai confirmat interceptarile despre implicarea lui Mircea Basescu, ulterior,  in dosarele lui Bercea s-au gasit interceptarile realizate cu mandat din care rezultau zbaterile lui Bercea pentru ca MB sa intervena in favoarea sa, interceptari lasate in nelucrare de Parchet.
Cine doreste, poate citi acele stenograme, uitate de d-na procuror Ponea de la Craiova, (oare... fara stiinta doamnei Procuror General  Codruta Kovesi), in Lumea Justitiei- AICI. Aceste inregistrari confirma inregistrarile pe care Basica le-a prezentat presei, inregistrari in baza carora Mircea Basescu a fost arestat preventiv.






10 comentarii:

Gogu State spunea...

mafioti nenorociti, toti dar toti sunt vinovati, iar famiglia baselu mai abitir decat toti ceilalti, singura iesire a lui baselu este DEMISIA imediata.

bazil spunea...

Da, vere, demisia imediata iar mondialu sa devina prezidente iar judecator sa fie premier ! Mama homida sa devina prezidente de zenat. Cu toate astea, mai gogu pintenogu spui...".toti dar toti sunt vinovati."...dar demisia sa si-o dea doar unul?

Huhurez spunea...

Emisiunea document realizata de Turcescu pe 11 martie 2011 este atât de edificatoare

stefan spunea...

foarte interesant este faptul ca la basescu mircea nu au venit mascatii , nu s-a facut perchezitie .. . l-au adus usurel la bucuresti . asa ca sa nu il deranjeze prea mult . la medici ,la cel mai simoplu caz s-au facut perchezitii cu televiziunile dupa ei .. dece la asta nu s-a miscat un fir din capul lui .. se vede ca nu au vrut sa gaseasca ''morman de dolari ''in casa s-au a;lte alea ,, dece nu iese lumea in strada acum .. cand ar trebuii sa il dea jos pe basescu ..? sa il cheme la explicatii pe prociurorul care a instrumentat dosarul in 2011 //sant cam multe necunoscute .. sa fii intrat pe mana cercetari penale la aia de dinaintee de 1989 si ati fii vbazut ca zburau fulgii din ei .. dar acum este doar o rafuiala intre hoti adio romania

MC spunea...

MC

Cititi si asta:http://sorinamatei.blogspot.ro/2009/08/ce-nu-s-prea-spus.html

Huhurez spunea...

Nu stimabile! Presedinte va fi un antibasist> Ponta, Tariceanu, Oprescxu sau Mircea Diaconu.
Clanul Basescu va trece langa clanul Bercea.

Huhurez spunea...

Tari dezvaluirile Sorinei Matei! Eheee!.... pe atunci era in tabara antibasista. Acum joaca baseaua.

cristof spunea...

dl turcescu la fel ca si;-cristoiu,cartianu,c t popescu s.a sunt niste oameni care se cred foarte importanti sa duca oamenii in eroare,dar sunt minjiti cu toate murdariile basiste.Asa sa le ajute bunul D-zeu.

Huhurez spunea...

Credeti ca ei combat din convingere? Interesul pentru emisiuni politice le este stimulat.Din asa ceva traiesc.

observator spunea...

A avut pana acum cineva curiozitatea si rabdarea de a-I identifica si Numara pe toti cei de la B1 care au mancat ani de zile din mana lui Voiculescu?