Un produs Blogger.

duminică, iunie 29, 2014

Mai este PNL un partid național?

8 comments
Iată ca congresul PNL a pecetluit soarta singurului partid național care mai exista in România, validand hachitele derutantului fost președinte, Crin Antonescu, călcat pe bombeuri de social-democrații din USL, cu care vroia sa se măsoare de la egal la egal, intr-o construcție politica in care primise de la Ponta un important bonus pentru a beneficia de paritate guvernamentală.

Cuvântul NAȚIONAL din denumirea partidului a fost golit de conținut. Chiar dacă bătrânul si nu prea Înțeleptul Quintus a insistat sa se păstreze denumirea partidului, in cazul fuziunii cu PDL, in care in urma cu câțiva ani s-a topit fostul PLD al lui Stolojan si Stoica,  PNL a ajuns in situația fostului PCR din perioada cominternista care, pentru a se afilia la Internaționala socialista, trebuia sa aibă conducători alogeni.
N-as vrea sa cred ca Antonescu a împins PNL in tabăra popularilor europeni doar pentru a asigura o funcție dolofana pentru sotia sa. Congresul a arătat ca actualul PNL are o groaza de oportuniști, cosmopoliti si snobi.

Un catren a la Quintus.

PNL, fost național,
Peste noapte, popular,
Va avea succesuri multe
Cu Johanisul in frunte.

După alegerile prezidențiale, când electoratul liberal va sancționa  conducerea cosmopolita a PNL, speram ca partidul sa revină in matca sa naționala.

8 comentarii:

Emillian spunea...

"Orientarea " FSN-ista a autorului articolului de mai sus e evidenta, dar problema nu e asta (!); Cred ca "SOARTA " PNL-ului ESTE DECISA DE MULT (de prin anii ' 90 ) !!= PRIN INFILTRARILE-INCLUSIV LA VARFUL PARTIDULUI , CREARII DE "ARIPI SI ARIPIOARE"; PNL-ul A FOST LASAT "IN VIATA" DOAR DE OCHII LUMII - PT. APARENTA DE DEMOCRATIE IN ROMANIA; si, apropo de comintern ..! El functioneaza INCA . Printre activitatile lui in prezent: ..UCRAINA... !!, INFILTRAREA UNIUNII EUROPENE SI MANIPULAREA EI SI A "OPINIEI PUBLICE"(VEZI CAZUL BASESCU SI A REFERENDUMULUI DE DEMITERE A SA-CU MANIPULAREA U.E. IN FAVOAREA SA.. !!!.-Madam Reding (Comisar european pt. Justitie !) a avut 3 purtatori de cuvant - din care 2 femei se numeau Mina Andreevna..(!!) si a 2-a se numea Natasa...!!.) FSN e URMASUL PCR= CARE IN 1924 A FOST SCOS IN ILEGALITATE PT. CA A SUSTINUT CA ROMANIA E UN -NICI MAI MULT ,NICI MAI PUTIN- UN IMPERIU- PRIN ANEXAREA TRANSILVANIEI !!...

Emillian spunea...

D-le (D-na !..?) HUHUREZ : NU AM DAT-O IN BARA..! CI CRED CA D-VOASTRA (ATENTIE LA EXPRIMARE-SI ASTA VA CARACTERIZEAZA !!.si arata seva cu care va alimenati !!.= NU AM SPUS ,VA CITEZ: "Ai dat-o...") O DATI IN BARA !!!..AM TRAIT ACELE VREMURI... ! Cat priveste "TRECEREA LENTA" -va intreb: CATI ANI AVETI ? ,ATI UITAT TRECEREA =VIOLENTA=, PRIN VARSARE DE SANGE ,PRIN CRIME...?.. !! DE LA.....LA.... !!??...IN REST... VA FACETI MISIUNMEA DE MANIPULARE (A CELOR FARA MEMORIE, CARE AU UITAT-SARACII... !PRECUM SI A CELOR CARE PREA TINERI-CA SA STIE.. !

Huhurez spunea...

Cu toate ca esti mai tânar, ai uitat esentialul: PDL este continuatorul legal al FSN si PSD este o dizidenta desprinsa din FSN.
Procesul de democratizare a durat câtiva ani, pâna au fost create, rând pe rând, toate institutiile statului de drept.Evenimentele din 1989 au fost decât inceputul procesului, marcat de rasturnarea prin forta a regimului comunist.
Partidele istorice s-au putut reinscrie la Tribunal datorita acelor evenimente.

strfan spunea...

partide istorice .. lupii cu haine de miei ..dece nu spun ce au facut acele partide adevaratele care exploatau la sange poporul , inflorea analfabetismulm. infloreau boli ca tbc, sifilis .etc , si ei bagau la puscarie pe cei care isi cereau drepturile ,, acum toti fostii comunisti . aceai care de faptb erau niste javre si atunci s-au transformat in liberali etc .... ce democratie .asta e democratie ,, nu este o porcarie , anarhie , stati ca dupa ce au distrus si vandut tot .. o sa ajungeti sa zgarmati pamantul pentru alde printul ala de a confiscat o tara intreaga //sa le fie rusine astora de au putere . ca nu fac decat sa se imbogateasca si ei cu tot neamul lor ... popopor llasi , ce faceti?

tigri2 spunea...

Ce partide istorice?A ramas doar sigla lor iar fosta doctrina nu este respectata fiindca nu are de catre cine,daca or fi ramas vreio doi trei asa -zisi disidenti acestia sunt reprezinta NIMIC ,adevaratii membrii ai acestor partide au murit iar daca o fi mai ramas vre-unul care era membru i uniunea tineretului si care habar nu are cu se se mamanca acea doctrina ...s-avem pardon,ori suntem naivi ori ne ascundem dupa deget[..ul prostiei].Singurul partid activ si cu o doctrina clara in RRomanica de azi este BANUL si atat,urmat de toate relele posibile.

El profesore spunea...

evenimentele au fost decat inceputul....mai fa si scoala don huhurez...la militie nu se preda gramatica?????

EMILLIAN spunea...

Sa N-O MAI LALAIM ATAT..!!... FSN =(PCR=ARIPA RUSEASCA..!!..)=PSD+ PDL+FRACTIUNILE..CATE SUNT ELE(SIVOR FI FOST- VREO 200...!- IN ANII "90), INLUSIV MAREA ""CARTITEALA"" PREZENTA IN TOATE PARTIDELE ISTORICE.. Restul = E VORBARIE GOALA, PT. UZUL NAIVILOR....!!!

Emillian spunea...

Vad ca MA CENZURATI-DECI NU VAPLACE ADEVARUL ! NU A FOST REVOLUTIE -CI LOVITURA CLASICA -BOLSEVICA -DE STAT !!..A FSN-ului KAGHEBIST !!