Un produs Blogger.

miercuri, iunie 04, 2014

Președintele României va fi un candidat independent care in turul II se va confrunta cu candidatul PSD

5 comments

Actorul Diaconu
Primarul Oprescu
    Europarlamentarele au demonstrat, si in condițiile unei participări slabe, ca electoratul ii sanctioneaza pe cei care sunt percepuți  continuatori ai regimului Basescu. La o participare de peste 50% , liberalii, blagistii si pampalaii ar fi avut scoruri si mai mici.
      Candidatul care va fi susținut de PSD +PC+UNPR va putea obține in primul tur, in cel mai rău caz, 30-35%, suficient pentru a accede in turul II.Niciun candidat al partidelor basiste, chiar dacă se înțeleg asupra unui candidat unic, chiar dacă acesta se va numi Johanis, Unguianu sau Crin, nu va putea sa obțină mai mult de 25-27%.
      Un candidat independent, perceput ca antibasist, ar putea sa scoată la vot mulți nedecisi si ar putea obține un scor apropiat de cel al candidatului PSD, suficient pentru a-l trimite la plimbare pe candidatul basist.
       Un astfel de independent cu nume de Diaconu sau Oprescu ar avea șanse maxime sa câștige turul II al prezidentialelor, chiar si împotriva lui Ponta.
     O astfel de înfrângere ar fi si pe placul lui Ponta. Doar știm cât de mult își dorește sa rămână premier.

5 comentarii:

Emillian spunea...

Cu MANIPULAREA DESANTATA DIN PRESA ROMANA (SCRISA, AUDIO, VIDEO, CA INTOTDEAUNA DIN 1989, PERIOADA 1996-2000=FIIND UN EXPERIMENT)-ORICE DORESTE COMANDITARUL ROMAN ( SI DIN EST... !!) =...EST ..E POSIBIL ....!!!

Huhurez spunea...

Mi-ai adus aminte de perioada cederista a decaderii economiei României in haul subdezvoltarii.Mai bine lipsea acea perioada. Noroc cu Nastase care a reparat stricaciunile guvernarii taraniste.

Emillian spunea...

D-le HUHUREZ ! Va cam INSELATI (sau INSELATI !?..Va spun ca de "NOROCUL" cu A. NASTASE" NU PREA AVEM DE CE SA NE "BUCURAM !"
"STRICACIUNILE" AU FOST PROVOCATE TREPTAT -DE FSN=IMPREUNA CU FRACTIUNILE SALE-INCEPAND DIN 1989 !!! AJUNGAND IN dec.1999 la un APOGEU=FALIMENTE BANCARE (CULMINAND CU BANCOREX !), SOMAJ URIAS, PENSII GROSIER/ SUBTIL TAIATE. GUVERNAREA NU A PREA FOST "TARANISTA", CONVENTIA (asa cum spuneam un= EXPERIMENT DESTINAT SA "ACOPERE PE ADEVARATII FAPTUITORI AI RAULUI")-CU aprox. cele 37 % (% IN CARE INTRA SI "CARTITELE -ROSII-ESTICE CA SI IN PREZENT !!!... !!") a fost permanent boicotata- de cine oare-de PD si ghici,de PSDR; UNDE SUNT -SI AZI- MARII "MILIARDARI"= SUNT LA" ORIGINI" !!...IN TRIMISOARA -AU" CAM RAS TOTUL DE PE FATA PAMANTULUI !"

bazil spunea...

E vorba cumva de Ilie ? Iar cu repararea stricaciunilor .....las-o ma ca merge-asa , ne-am obisnuit cu ea.....Daca stricaciunile cederiste au fost reparate cu vanzarea pe nimic a sidex , cs resita , cu contractul bechtel, cu petromul etc.....ne-am lamurit.....

Emillian spunea...

Buna IRONIA cu:.. "ILIE... !!!..."