Un produs Blogger.

luni, iunie 23, 2014

Telepatia Voiculescu ar fi functionat si in cazul de coruptie BBK( Bercea- Basescu- Kodruta)

0 comments
Le-am luat mintile basistilor!
Dupa ce propaganda basista a fost nevoita, din motive de reting, sa lucreze câteva zile cu materialul difuzat de postul concurent al mogulului Voiculescu, iata ca si-a revenit din pumni si a inceput sa arunce ineptii de genul celor ca dezvaluirile ar face parte din  incercarile mogulului de a subordona justitia sau din scenariul Moscovei de a destabiliza tarile NATO din Estul Europei.
Ar avea logica aceste afirmatii daca ar fi date ca Voiculescu sau Moscova l-ar fi determinat pe Mircea Basescu sa puna mâna pe sutele de mii de euro ale clanului tiganesc, Bercea.  Probe nu sunt in acest sens, dar, un  DNA de tip Morar sau Kovesi poate sa spuna ca Voiculescu l-a influentat pe Mircea Basescu prin telepatie.
Postul A3 are un amestec in declansarea acestui scandal, dar acesta este unul benefic pentru benefic pentru curatirea mediului politic, administrativ si judiciar de mafia regimului Basescu, care, in lipsa unei reactii din partea institutiilor fundamentale ale statului si ale opiniei publice, tinde sa se generalizeze sub forma unei mafii institutionale de stat. 
Vedem in ultimele zile ca institutiile fundamentale incep sa functioneaze. Sunt chemate sa dea explicatii acele institutii calarite de Basescu pentru a lucra in favoarea clanului sau si pentru acoperirea faptelor infractionale ale membrilor clanului. O nota in plus pentru Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

.

Niciun comentariu: