Un produs Blogger.

miercuri, iulie 23, 2014

Se strânge latul in jurul procurorilor care au mușamalizat Infracțiunile clanului Bercea-Basescu

0 comments
Presiunea mediatica de după dezvăluirile din înregistrările lui Basica Mondialul si declarațiile fostului procuror Iacobescu Eugen, de la Slatina, a determinat, in sfârșit, Parchetul General sa reactioneze. 
Șefii parchetelor din Slatina și Craiova, in frunte cu procuroreasa Ponea, vor trebui sa dea explicatii cum au închis dosarele de crima organizata( evaziune fiscală, spălare de bani, tentative de omor, santaj, dare de mita etc) ale clanului țigănesc Bercea din Draganesti-Olt. Nu se simt bine nici foștii șefi basisti ai parchetelor, Moraru si Kovesi.
Comunicat al Parchetului General  
Având în vedere referirile din spaţiul public, cu privire la existenţa unor nereguli în instrumentarea de către parchetele din raza Curţii de Apel Craiova a unor dosare penale având ca obiect infracţiuni comise de numitul Sandu Anghel, Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În exercitarea atribuţiilor prevăzute de art. 64 alin. 3, art. 65 alin. 3 şi art. 72 din Legea nr. 304/ 2004 privind organizarea judiciară, Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus efectuarea, prin procurori anume-desemnaţi, a unui control având ca obiect identificarea tuturor cauzelor penale în care sus-numitul a fost cercetat şi a cauzelor conexe acestora, precum şi verificarea legalităţii soluţiilor dispuse de procurori.
    
Citiri AICI dezvăluirile lui Iacobescu.

Niciun comentariu: