Un produs Blogger.

sâmbătă, octombrie 25, 2014

Civilul. autodeclarat Comandant al Armatei, un mârlan

6 comments
Din departare un baner urias domina ceremonia de la carei
Sosit cu intârziere la ceremoniile  de la Carei ale Zilei Armatei, viitorul fost presedinte dezbinator a mai creat un moment de mojicie in politica, la un eveniment care impunea solemnitate, demnitate si seriozitate. A refuzat sa dea mâna cu premierul si cu ceilalti membri ai Guvernului. Sa-i fie rusine!


Un pasaj din discursul lui Basescu, corect din punctul meu de vedere, va isca reactii pe plan international.

"Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial. Si acolo au cazut ostasi romani care au executat ordinul politicienilor. Niciodata, nimeni n-o sa ma convinga ca trecerea Prutului a fost o greseala in istorie. Poate este discutabila trecerea Nistrului, dar Armata Romana, prin traditie, si-a aparat teritoriul national, or teritoriul dintre Prut si Nistru a fost si este pamant romanesc", a afirmat Traian Basescu, in discursul rostit la manifestarile de la Carei, potrivit Agerpres.

6 comentarii:

Mihai spunea...

Ma astept ca miine poimine coabitacul pisic(tupeist) sa ne spuna ca de fapt a coabitat pentru infaptuirea justitiei si infundarea psd-istilor(curatarea psd) la studiu aprofundat eliberindu-si drumul spre un viitor luminos. Sau va merge mai departe si isi va aroga toate ”realizarile ”justitiei din ultima perioada . Din” patriotism” cinste si corectitudine il va sacrifica chiar si pe tata socru.
Unirea o poate face aplicind in continuare o formula foarte simpla ”liber la furat”.Se unesc transpartinic in jurul psd de nu-i mai desparte decit dna si doar pentru completarea studiilor apoi revin.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Referitor la baner probabil la un asa nivel si directie de vizionare au loc doar doctorii in stiinte. Daca madam Udrea facea rost si ea de un plagiat in domeniul stiintelor militare in mod sigur i se facea loc in vizorul comandantului suprem si a trompetistului sef.

Ce mi s-a parut mai suspect a fost faptul ca la o astfel de manifestare de anvergura la nivelul armatei raportul a fost prezentat comandantului suprem de un amarit de general a cincea roata la caruta (fie si cdt divizie) in multimea de generali prezenti inclusiv ministrul ap.
Gresesc cumva? Sau a fost doar o manifestare electorala contracarata ?

Huhu Rezea spunea...

@avianyc
Dar de mârlania sustinatorului din umbra al lui Iohanescu nu zici nimic? Pe tine nu te deranjeaza, nu?
Dupa avatar se vede ca basistii isi exhiba nesimtirea in public.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Cu multa placere.
Primul lucru pozitiv pentru individul in cauza;desi se chiorea ca si cueca-n lemne in mod sigur era treaz.
Ca discurs ce sa zic? Cultura securisto -politruka jumi-juma de git cu rusii de data asta atita ii permite.
Noroc ca nu a fost vreunul de la ant 3 pe acolo sa-l puna la punct.
In alta ordine cred ca de cind a incercat niste manevre cu Iohan la Sighi acesta i-a cam inchis usa in nas.
Sa fii sigur ca lucreaza din greu la sabotarea loi Iohan in favorea preacinstitei Udrea de Cocos.Oricum Iohan desi nu are sanse este incoltit din toate partile si pina la urma i se va infuna(probabil incompatibil,etc).Conteaza pe cine agreaza si unchiu lui cotrocrl!!!
In concluzie;poti sa dormi linistit,coabitacul are drumul liber

Huhu Rezea spunea...

Speranta lui Base e tot Iohanescu. Stie ca Udrea nu prinde nici locul 3.