Un produs Blogger.

marți, octombrie 07, 2014

Cum au ajuns Mircea Dogaru si SCMD in pixul lui Cristoiu si in rechizitoriul politic al procuroresei Monica Macovei.

28 comments
Marea pichetare a sediului PSD de catre SCMD, in 06 10 2014
Informatia despre strângerea semnaturilor pentru candidatul Teodor Melescanu de catre SCMD, chiar daca a fost negata de beneficiar, a permis editorialistului Ion Cristoiu si candidatei Monicai Macovei sa-l atace pe respectivul candidat, aruncând in el cu dogarisme si secemedisme.
Iata câteva pasaje din editorialul lui Cristoiu in Evz:

”Scandalul mediatic impune în conştiinţe noua ipostază a politicianului, sporeşte interesul marelui public faţă de candidat.
Scandalul produs de candidatura lui Teodor Meleşcanu a avut acest rol.
Printre altele, s-a spus că semnăturile sau o parte din semnături au fost strînse de Sindicatul cadrelor Militare Disponibilizate, condus de Mircea Dogaru. Teodor Meleşcanu a dezminţit informaţia. Despre aşa-zisul colonel şi, mai ales aşa zisul doctor în istorie, Mircea Dogaru, am o părere execrabilă. Intervenţiile sale în scris şi oral put de la o poştă a moletiere. nespălate.
E un soi de Mugur Ciuvică trecut în rezervă şi cu ifose de istoric.
Dacă ştirea ar fi fost adevărată, Teodor Meleşcanu putea fi acuzat că se bazează sau că s-a bazat pe sprijinul unei organizaţii conduse de un personaj sinistru prin poziţiile sale mocirloase. Eu cel puţin n-aş vota în veci un asemenea candidat care, dintr-un post zis de Inteligence, ajunge la mîna unui ins zis de Prostie.
Monica Macovei, sprijinită de cîteva persoane care sînt mai degrabă activişti decît ziarişti, a ţinut o conferinţă de presă, miercuri, 24 septembrie 2014, în cadrul căreia l-a acuzat pe Teodor Meleşcanu de a fi fost ajutat la strîngerea semnăturilor de o organizaţie pro-rusă:
„În timp ce era şeful SIE, dînsului i s-au strîn semnături de colonelul Dogaru, care conduce o organizaţie pro-rusă. Cum a apărat domnul Meleşcanu interesele României, românilor, în raport cu pericolul pe care îl reprezintă Federaţia Rusă?Ce încredere au partenerii noştri, aliaţii noştri occidentali, NATO, UE, SUA, dacă şefului SIE din România i se adună semnături de către o organizaţie pro-rusă, în condiţiile în care noi, în PE, avem foarte multe rezoluţii împotriva agresiunii Federaţiei Ruse în Ucraina.”
Deşi, aşa cum arătam mai sus, cred că aşa-zisul colonel e un personaj sinistru, i-ar aşa-zisul Sindicat un buboi pe obrazul României europene, la Declaraţia Monicăi Macovei am simţit nevoia să pun întrebarea pe care o pun de obicei cînd văd pe cineva luînd-o razna:
Ce-a apucat-o?
Pentru că:
1) Aşa-zisul Sindicat al aşa-zisului colonel dr. nu e o organizaţie pro-rusă.
Am jigni Rusia lui Cehov şi Tolstoi dacă am acuza de aşa ceva Sindicatul lui Mircea Dogaru.”

28 de comentarii:

Mihai spunea...

Daca ipocrizia ar durea oamenii astia ar avea mari probleme.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@tigri
Asa...asa, da-i cu paramilitarele pe ei, pe politicieni, ca poporul doarme. In „democratia” militara, despre care vorbesti, stau toti, nu numai poporul, in lanturi.
Prin tarile acelea, prin care zici ca umbli, nu le-ai studiat si istoria ca sa vezi câte sute de ani a durat pâna au ajuns la democratia si dezvoltarea pe care le invidiezi?

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Tigri2
D-ta vrei sa faci din rezrevisti un fel de haiduci sau o grupare criminala de tipul Tupamaros din Uruguai. Astia jufuiau si omorau cu credinta ca fac dreptate sociala.Sper ca glumesti in ultimele comentarii.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Acestea au fost comentariile pe care Tigri le-a sters.

tigri2
20:42 (Acum 1 oră)

către mine
tigri2 a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Cum au ajuns Mircea Dogaru si SCMD in pixul lui Cr...":

D-le Huhu,pai ce-ar mai putea fi de spus in aceasta tara unde li se permite presedintilor si primilor ministri sa fure ,adica nu,li se permite sa TALHAREASCA adica ar fi ca un tata de familie care ii fura copiilor sai banii de merinde si-i lasa muritori de foame.s-a ajuns cu furtul in marea masa de conducatori ai tarii,ne fura cu forta de care dispun ,ba se impotrivesc si legilor si legiuitorilor,cum ati vrea sa ne impotrivim mafiotilor astora??Suntem chiori cu totii ,sau BISERICA va intunecat mintea cu unele dogme ale ei:-sa fii supus neconditionat,sa respecti autoritatile[chiar si cand aceste autoritati sunt vampirii care ne sug sangele] si care au intrat cu bocancii in viata supusilor,le-a luat tot ,si-au facut ei si curvele lor palate,conturi grase,mint,despart familii,nu le pasa de tara si de poporul asta,iar noi sa fim gentlemani???Aici ori e vorba de PROSTIE ,ori frica ori MOLICIUNE.Nu se mai poate asa ,cineva va ridica primul piatra asupra acestor nelegiuiti si atunci sigur ii vor urma si ceilalti blegi.



Publicat de către tigri2 pe huhurez.com la 8 octombrie 2014, 20:42

tigri2
20:57 (Acum 1 oră)

către mine
tigri2 a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Cum au ajuns Mircea Dogaru si SCMD in pixul lui Cr...":

Cine a spus ca trebuie omorati,astia trebuie dati pe mana justitiei si justitia obligata sa-si faca datoria pana la capat.In alta ordine de idei acesti nemernici nu merita impuscati sau spanzurati ci rastigniti si apoi trasi pe roata.



Publicat de către tigri2 pe huhurez.com la 8 octombrie 2014, 20:57

tigri2
20:59 (Acum 57 de minute)

către mine
tigri2 a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Cum au ajuns Mircea Dogaru si SCMD in pixul lui Cr...":

...si pusi pe tron,ca si asa vad ca multi doresc tronul tarii ,pusi cu totii pe cate un tron ,tronul lui GIGI...DOJA !!!




Publicat de către tigri2 pe huhurez.com la 8 octombrie 2014, 20:59

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mos alecu spunea...

Motanele căcăcios ... tigrisor de circ ... se vede treaba ca baietii ăia din Austrania tot degeaba iti iau banii pentru tratamentele psihiatrice aplicate ... Nexam rezultate !

Măi , rahat cu ochi , nu-i este frica nimanui sa scrie alaturi de ce scrii tu !
Le este greaţă !
Si le este mila !
Si le este rusine sa se afiseze alaturi de unul ca tine ... mai ales ca_, cindva , ai fost si tu militar ...

Huhu Rezea spunea...

@Tigri2
Nu te mai obosi sa stergi ce-ai mâncat pe blog.Am vrut sa-ți arat ca urme tot ramân...si de stergi.Oricum te căutau cei de la DGIA ca să-ți pună pielea de tigru pe bat, pentru propaganda totalitarista.:):)

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mos alecu spunea...

Motanele cacacios ... sa chiorasti tu ca reprezentantul acelui conglomerat ?
Te intreb pen'ca vad ca nici nu stii cum se scrie numele acelui conglomerat ... Conglomerat care se pare ca nici nu prea mai se ezista ...

Daimler chrysler - a cultural mismatch ( //www.slideshare.net/ManjuThomas3/daimler-chrysler-a-cultural )

-------------------
Bine faci ca nu le dai ciubuc doctorilor din Austrania !
Nu le da nimic !... ca tot degeaba le-ai da ! Nu au cum sa te repare ... si ti-ar lua banii degeaba !...

karadeniz spunea...

@ Huhurez Rez
To’așa învățătoare, tigri 2 a vorbit urât! Cam asta ați făcut cu repostarea comentariilor șterse de autorul lor. În esență omul are dreptate. M-ați făcut să râd cu acea amenințare voalată cu DGIA referitor la propaganda totalitaristă.
Foarte mulți români văd într-o revoltă, cu toate consecințele nefaste ale unei astfel de acțiuni, soluția de salvare a României de sub căpușa politicului și mogulilor finaciari. Iar asta o știu cei în cauză foarte bine motiv pentru care structurile cu rol intern, , SRI, SPP, STS, poliție, jandarmerie, poliție comunitară, firme private de protecție și pază, gărzi de corp etc, au ajuns la peste patru sute de mii de oameni, depășind prin proporția pe cap de locuitor marile țări ale Europei.
Spre deosebire de armată, aștia nu suferă la dotare, încadrare, echipare, salarizare.
Deocamdată lipsește curajul și coeziunea….. deocamdată. Dar tigri 2 a punctat bine un lucru ” cineva va ridica primul piatra asupra acestor nelegiuiti si atunci sigur ii vor urma si ceilalți”
In condițiile actuale în care pe lângă jupuirea sistematică a acestei țări are loc și o migrație masivă a forței de muncă spre exterior , migrație care va priva România nu doar munca acestora ci și de viitoarele generații care pleacă cu ei ori se vor naște și rămâne acolo, este clar că România va intra în colaps total în cel mult 10 ani. Speranța că acești vor fi înlocuiți cu filipinezi, chinezi, vietnamezi, e doar o speranță. Sunt doar două variante, așteptăm încă mulți ani până când treptat politicul, justiția, serviciile și alte structuri ale statului se vor autoreforma și vor opri haosul și degringolada provocat chiar de ele ori forțăm trecerea la normalitae prin acțiuni haiducești, răscoale, revolte, proteste de stradă ”a la greci”.
Personal cred că o combinație a celor două ar fi soluția ideală. De fapt cam asta a fost soluția prin țările alea democratice și civilizate a căror istorie îi indicați lui tigri 2 să o studieze.
Acum dacă o să mă dați pe mâna DGIA ( la SRI nu aveți pile? ) să le spuneți băieților că astfel de indemnuri, materializate practic, au făcut în acești 25 de ani cam toți mari puliticieni români, începând cu golaniada din primăvara lui 90, continuând cu minerii până protestele din ianuarie 2012.

Mihai spunea...

Spre buna informare a domniilor voastre.

www.cdep.ro/proiecte/2013/600/10/2/pvg966.pdf

No Comment ! ?

karadeniz spunea...

@ avianyc
S-a citit docomentul la vremea apariției lui. Interesant ar fi de văzut, acum la adoptarea legii, cum motivația guvernului de respingere atunci a acelui proiect legislativ, s-a transformat, în electoral, într-o motivație de acceptare. Interesul poartă fesul, chestia asta seamănă foarte bine a mită electorală mascată. Și mai arată inconsecvența permanentă în acțiune a politicienilor.

Mihai spunea...

@ Karadeniz

Sunt momentele in care se voteaza tot ce vine pe banda. Ca atunci cu majorarea cu 50% a salariilor pentru profesori. Probabil si Dogaru o fi crezut ca tine figura ”cu eliminatul discriminarii” in prag de alegeri numai ca pe undeva ceva s-a cam batut in cuie.

Mihai spunea...

P.S.
Inca nimeni nu s-a delimitat de Marian Sirbu & ...

Huhu Rezea spunea...

@karadeniz
Este suficient ca ai scris pe net, de ce sa te mai dau eu pe mâna serviciilor?
Cu toate ca nu-mi este simpatic Base, eu apreciez ca le-a dat curaj parchetarilor de toate felurile sa puna capastrul pe politicienii corupti, deocamdata....fie ei si de partea opusa a baricadei. Dupa decembrie 2014 se va face curatenie si in curtea lui Base. Ma bazez pe determinarea pe care o are fostul parchetar Ponta.
Pana acum multi aveau impresia ca sunt intangibili in fata organelor de cercetare penala.
Sunt instrumente de curatenie generala fara a mai fi nevoie de haiduci, tupamarosi, rascoale, revolte, lovituri de stat, etc.

tigri2 spunea...

@Cucuvaie,taci mai mamaliga fricoasa si cufurita.I-ati Mosul de mana aia tremuranda si inchiriati un closet ca sa aveti unde hiberna pe iarna.Muppetz Show-Mosul si cu ciliuaia lui.

mos alecu spunea...

@avianyc spunea 10 octombrie 2014, 11:33 :
Legat de docomentul prezentat :
- inainte de a prelua puterea de la băşineşti , coabitacul facea spume la ambele gauri ale tubului sau digestiv , promitind in stinga si-n dreapta (si-n sus si-n jos , si-nainte si-napoi...) ca_cum va face el dreptate pina la toate capetele ... Ca va elimina toate nedreptatile facute de boccii ... Printre care nedreptati enumera si l.119 ...
- iacata ca acum (atunci ... cind cu refuzarea pensiilor de serviciu pentru pilotii civili) isi insuseste pe deplin (punindu-si pretioasa semnatura) toate justificarile folosite de bocii pentru desfiintarea pensiilor de serviciu si a pensiilor de stat ...

Cica sa te mai iei dupa promisiunile coabitacilor !!!!

mos alecu spunea...

Cica_ca : "Sunt instrumente de curatenie generala fara a mai fi nevoie de haiduci, tupamarosi, rascoale, revolte, lovituri de stat, etc." ...

Da ! Dupa "curateniile" facute fara acele alte instrumente ... bogatii sint mai bogati , saracii sint mai saraci , hotii sint mai hoti , iar coabitacii sint mai mari si "si mai coabitaci" ...

mos alecu spunea...

@avianyc 10 octombrie 2014, 13:09 ;
Cum sa se delimiteze cineva de Marean S(c)irbu ?
Cind el a fost unul dintre artizanii de baza ai scaderii cheltuielilor cu pensiile ?
Scadere a cheltuielilor care a disponibilizat mari sume de bani care puteau fi inscrise in contractele gen Microsoft sau EADS !
Sume care , dupa inscrierea in acele contracte , se scurgeau in buzunarele coabitacilor sau ale partidelor lor ! ...

Huhu Rezea spunea...

Din Noul Cod Penal:
Art. 291 - Propaganda în favoarea statului totalitar
(1) Propaganda în vederea instaurării unui stat totalitar, săvârşită prin orice mijloace, în public, se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.
(2) Propaganda constă în răspândirea în mod sistematic sau în apologia unei idei, concepţii sau doctrine, cu intenţia de a convinge şi atrage noi adepţi.

karadeniz spunea...

Deci dacă nu-i făcută sistematic merge. La fel cum merge să faci apologia statului totalitar dar fără a convinge și atrage adepți.
Oare ce o sa facă parchetarii când or să constate că vre-o 2-3 milioane de români se încadrează la art.291?
Dar care o fi definiția statului totalitar acceptată de CP?
Că la noi în România pare a fi asta :
”Ce-i stat totalitar? Vă spun precis,
Servindu-mă de-un fapt definitoriu:
E statu'-n care tot ce e permis
Devine pentru toţi... obligatoriu.”
Curzio Malaparte

Huhu Rezea spunea...

@karadeniz
E suficienta intentia de a atrage adepti la ideea de stat totalitar.
Statul totalitar este cel care nu accepta pluralismul politic si de idei si suprima drepturile si libertatilor cetatenesti.