Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 05, 2014

Propunere pentru candidatul Johannis

2 comments
Fel de fel de bagatori de seama, nu atât johanisti cât antipontisti, il sfatuiesc pe nemtalaul nost' sa nu care cumva sa mearga la confruntare pe televiziunile de stiri din România, pentru ca Ponta il face praf, cu ajutorul realizatorilor de emisiuni, mai ales al celor de la Antena 3 si RTV.   Realitatea si B1 TV ar mai merge, pentru ca, zic aceiasi țuțeri, ar fi posturi independente, daca sunt finantate de Paunescu C-tin si Udrea Elena. Mai spun ca ...cantidatul mintilor incete nu are abilitatea intelegerii limbii române expresive.
Imi permit sa-i fac si eu o recomandare, pentru a-l scoate din impas. Pânâ cujeta el trrece, acusi, acusi, si turul 2.
Sa se adreseze românilor in limba germana pe postul de televiziune Deutsche Welle din Germania.

2 comentarii:

Mihai spunea...

Tehnici PSD & Tehnici Huhurez
Pasarea de noapte de ce nu recomanda o dezbatere la TVR in asa fel ca mesajul sa poata fi transmis pentru tot poporul mai ales ca plateste si un bir televiziunii nationale.Nu tot taranul are posibilitatea sa acceada la televiziunile psd-isto-udristesau nerealiste.
Propunerea lui Iohan pare foarte pertinenta si prezinta avantajul ca ar putea fi preluata de toate televiziunile.
Si daca Iohan accepta totusi sa participe ce-o sa zica Ponta;aoleo muica ,unde-i gaura ca-m belit p..a.
Vai ,vai se vede ca lumina nu-ti prieste la gindire.

Mihai spunea...

P.S.
Si eu care credeam ca doar mos Alecu a luat-o razna de se loveste mereu cu nasu-n gardul meu ”viu” și trebuie sa ma chinuiesc o zi intreaga sa-l desțelenesc din ”pajistea” firavă ,uite ca sunt obligat sa constat ca lucrurile nu stau chiar asa.

Daca ai fi propus o dezbatere televizata-tembelizata pe tema alegerilor din turul II in care protagonisti -invitati sa fie cei doi mari istorici apropiati de Balaceanca recent angajati cu juma de norma pentru sustinerea ideilor” grandioase” ale psd materializate in pomeni fara numar si o țîr de amnistie pentru hrebenciuci si fara vreun km de autostada (adica Marile Proiecte Esuate) pe cuvint ca abandonam si ma ocupam numai de aducerea la normalitate a lui mos Alecu. Asa am de furca din greu cu ce se intimpla pe aici.