Un produs Blogger.

duminică, noiembrie 23, 2014

Si totusi, Ponta ar trebui sa depuna mandatul

15 comments
Chiar daca românii vor si in caruta si in teleguta, Ponta ar trebui sa depuna mandatul imediat dupa ce Johannis va intra in functia de presedinte. Daca are demnitate, nu trebuie sa accepte un asemenea afront din partea electoratului. Ar fi o lectie si pentru cei care voteaza dupa emotiile de o zi, nu rational. PSD poate ramâne la guvernare, daca doreste, dar cu alt premier.
Sondajul a fost realizat în perioada 20 noiembrie 2014. Volumul eşantionului: 1.338 subiecţi cu vârsta de peste 18 ani; tipul eşantionului: multi-stratificat, probabilist, reprezentativ la populaţia cu drept de vot rezidentă în România; reprezentativitate: eroare maximă tolerată ą2,7%; metoda

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/sondaj-ires-62prc-dintre-romani-nu-doresc-schimbarea-guvernului_185612.html#ixzz3JtkZoF3I

15 comentarii:

Anonim spunea...

si eu cred ca ar trebui sa depuna mandatul , acum imediat , si sa ii lase pe acestia din dreapta ha ha , sa duca ei tara mai departe in fond o lasa pe crestere economica ,, si aceia care l-au votat, sa primeasca tot ce a promis ''dreapta '' sa ii vedem si in 2016 psd sa aiba alt nume sa zicem partidul socialist roman eheeeeeeeeeeeee o sa fie un intreg balamuc adio lege pensii militare ,, intr-un fel ponta o cam merita

Mihai spunea...

@ Huhurez
Nu fi smecher de doi lei ca ,cu tot respectul ma obligati sa va trec la găinari politici.
Eu sper ca Iohan va avea intuitia suficienta sa lase acest guvern in functiune fiindca in mod sigur dupa ce va pune in aplicare (dac va pune) pomenile promise in campanie in mod sigur isi va rupe singur gîtul atunci cind pentru a trece la investitii va trebui sa renunte la ceva care ii va aduce oprobiul populatiei. Atunci va fi momentul in care daca se va actiona ,psd-ul va iesi cu coada intre picioare de la guvernare iar pnl-ul va intra cumva triumfal la guvernare pe nerealizarile coalitiei psd-iste.
Aici Iohan va avea mult de furca si va fi momentul sa-si demonstreze iscusinta fiindca fara un pnl curatat si resapat nu va avea succes si sper sa-si dea seama de acest lucru.
Daca nu-si va da seama ca pnl-ul actual nu-i ceva placut pentru romani si se va aventura cu ei la drum fara cele spuse mai inainte va esua si va fi un esec de rasunet.
Cred ca desi nu conteaza parerea mea ca Iohan trebuie sa se detaseze si sa gaseasca o formula de compromis-de mijloc care sa-i duca ideile inainte. Sa vedem dupa anul nou.
Iar cu acest fonta-formula 1 s-a cam terminat probabil cu intreaga gasca de tinerei neexperimentati in nevoile unui popor adunaati pe linga se va termina fara o revenire spectaculoasa.

Calinescovici spunea...

"iar pnl-ul va intra cumva triumfal la guvernare".Greu de crezut.Nu cred ca din "ciolanul" victoriei va ajunge vreo asachie sub masa de unde se aud maraieturile penelistilor-pedelisti.Apropo:da-mi 2 nume de penelisti veritabili si de buna calitate cu care pnl-ul sa "intre triumfal" undeva!

Mihai spunea...

Catrecalinescovici
Ma gindesc ca Iohan ii va alinia si le va ordona ; tu pas inainte, tu un pas inapoi ,tu doi pasi inapoi.
Altfel în 2016 -pas
Triumfal doar prin prisma ca ceilalti vor fi o catastrofa si nu va fi cine sa le ia locul decît astia din pnl.
Aici trebuie sa-si arate Iohan maiestria fiindca ecuatia consiliul european(dominat de psd in puncte cheie)-guvern -presedinte trebuie manageriata cu mult tact .

Anonim spunea...

Constantin Gheorghe
7 ore ·

Iohannis începe cu o înmormântare. E firesc. Încep băieții să-și ia țara înapoi!

Anonim spunea...

Vania Usca
21 noiembrie la 09:21 ·

Mă atenţionează un coleg:

Chiar nu ai limite? N-a plagiat neamţul de nicăieri în autobiografie, i-am scris-o eu, din imaginaţie, pe 1000 de euro!

Anonim spunea...

Vania Usca
19 noiembrie la 08:17 ·

Propunere

Ca să economisim nişte bani, cred că ar fi mai bine ca rezultatele viitoarelor alegeri să ne fie comunicate de la Washington. Iese tot aia şi nu ne mai înjurăm pe Facebook...

Anonim spunea...

Vania Usca
18 noiembrie la 08:48 ·

Meserie

- O, domnul Blaga, rar vă mai aud!... - spun la telefon.
Cred că nu m-a mai sunat din 2006. Era clar, dăduse de-o problemă!
- Preacucernice, nu doriţi să veniţi consilier la Cotroceni?
- Pentru nemţălău?
- Da, pentru ăla.
- Păi, eu sunt specializat în îngrijirea persoanelor cu handicap...
- Tocmai de aceea!
Ce să fac? M-am dus. L-am găsit pe nemţălău făcând broscuţe din hârtie.
- Lasă asta, pregăteşte o conferinţă de presă!
- La cât?
- La nouă şi paişpe minute! Ţi-am făcut un semn pe tavan, te uiţi doar acolo, ca să arăţi frumos! Andreea îţi va spune în cască ce să zici, tu trebuie doar să repeţi. La nouă şi douăzeci şi unu fix, mulţumeşti pentru prezenţă şi te cari. Nu răspunzi la întrebări, zici că ai fost profesor şi tu pui întrebările! Şi mare grijă, să nu scoţi din nas şi să bagi în gură!...

Huhu Rezea spunea...

@ZDA -N GARD
In anul care vine România trebuie sa plateasca vreo 8-9 miliarde euro rate scadente ale imprumutului angajat de Basescu-Boc la FMI si Banca Mondiala.
Sa-i pofteasca alesul pe PDL-isti mascati in PNL sa vina la guvernare si sa plateasca datoria.
Daca le mai ramân fonduri... sa incerce sa aplice si masurile de protectie sociala initiate de Ponta.
N-au fonduri? Sa nu dispere, ca sunt milioane de bugetari si pensionari care isi pun veniturile la dispozitie pentru salvarea basismului.

Mihai spunea...

@ HUHU
Mai aveti la dispozitie o singura solutie, Petreasco - fă bugetu.
Daca nu tine va mai dau o solutie suplimentara , vinde-ti Forzza Rossa.
Va recomand sa lucrati cu mare atentie nu cumva sa ajungeți cu nevoi de relaxare pe la spitalul ăla 8+1 sau 7+2.

Unknown spunea...

vorbe goale spise de toti ,pierdeti ce e mai de vazut , pensiile militare, tatuul rezervistului , legea unitara care daca e va aplica asa cum este vai si amar de cei cu vecghime mica adica disponilizatii , deci asta trebuie sa va fie in minte , ponta s-a fofilat . asculta si el de FMI asa ca intrebati avocatul poporului care nu a raspuns la nimic din ce a cerut dl dogaru inclusiv ce e cu acel hg1019 aplica dis riminatoriu intrebati-l pe dusa care va duce cu vorba asa ca nu mai bateti campii si vedeti de lucruri mai serioase ca timpul trece bafta

Huhu Rezea spunea...

@Nedelcu
Pentru urmatorii cinci ani nu e cazul sa mai discutam de o noua lege a pensiilor militare.
Disponibilizatii sa nu uite cine s-a zbatut pentru Legea 241/2013.
Sa nu se intample zicala cu.... nemultuitului i se ia darul.

Huhu Rezea spunea...

@Fiara
Prin L 164/2001 nu s-a luat din pensia militarilor pensionati anterior.
Nu li s-a dat si lor cât s-a dat celor pensionati dupa aprilie 2001.

karadeniz spunea...

Ponta are si varianta depunerii mandatului doar ca in cest caz cariera sa politica se va incheia definitiv iar PSd-ul va intra iar intr-un con de umbra. Toate masurile luate in acest an au fost luate in calitate de sef al guvernului. Ca sa demonstreze ca nu au fost facute in scop electoral trebuie sa le puna in aplicare.
Afrontul electoral poate fi considerat asa doar pentru el ca persoana, PSD si aliatii lor de la guvernare au fost sanctionati de catre electorat Povestea cu diaspora a cam cazut, cele 339 de mii de voturi ale romanilor ce au votat in afara tarii pentru Iohanis sunt prea putine raportate la marea masa de aproape 12 milioane de votanti.
Dobrogea un fief PSD-ist a fost sanctionata aspru de electorat. Aici nu Ponta a fost sanctionat ci cuplul Mazare-Constantinescu, cam acelasi lucru s-a intamplat si in alte zone Iasi, Suceava.
Cat despre legea pensiilor militare ea va fi data in 2015, activii au nevoie de o astfel de lege, mai ales corpul numeros al militarilor angajati si cum situatia din Ucraina pare a se finaliza cu un vecin rus la gurile Dunarii este inca un motiv in plus.Actiunile lui Oprea au destabilizat profund armata si va dura ceva vreme pana cand aceasta va reveni la ce trebuie sa fie. Cat despre actualii pensionari militari intentia guvernului PSD este sa nu fie inclusi in aceasta lege. Acesta a fost si motivul pentru care legea nu a ajuns inca in parlament si pentru care Dusa minte ca ar fi inca la analize in MApN. Nici unui militar din structurile de la varful armatei nu i s-a prezentat acest proiect de lege, ori el ar fi trebuite dezbatut deja in cadrul armatei.

Huhu Rezea spunea...

@karadeniz
Proiectul la care lucreaza Dusa a fost pus in dezbatere la MAI. De acolo a transpirat pe Internet si poate fi citit si aici pe blog.
O asemenea lege nu va fi prioritara pentru un guvern portocaliu liberal.
Când intreaga propaganda basista ragneste disperata impotriva ta...nici nu mai conteaza ca ai facut cate ceva pentru napastuiti. E suficient sa-ti puna eticheta de comunist si ala esti... si pentru coate goale?
Ce ar putea sa faca Ponta in 2015 pentru imaginea sa si a PSD, daca are de platit 9 miliarde de euro la FMI? Nimic!
Sunt convins ca PSD va opta pentru opozitie.