Un produs Blogger.

marți, decembrie 23, 2014

Alino-blagarilor li s-a urcat Johannisul la cap. Victime, milioane de români cu venituri mici

2 comments
Pentru ca masurile cu impact social pe care Guvernul Ponta le-a mentinut in proiectul de buget pe anul 2015, dupa pierderea alegerilor prezidentiale, tocmai pentru a demonstra ca nu sunt pomeni electorale, sa se aplice incepând cu luna ianuarie, legea adoptata pe 21 decembrie trebuia promulgata pâna pe 25 decembrie, astfel incât casele de pensii sa poata tipari cupoanele cu noile cuantumuri. 
Nu mai este un Basescu la Cotroceni ca sa intoarca legea, doar asa....de-al dracului, ca s-o mai intârzie, in ciuda lui Ponta. In locul lui au ramas in Parlament aceiasi iresponsabili care, in anul 2010, au taiat salarii si pensii, politruci care, daca au vazut ca electoratul român este uituc, s-au gândit sa-i mai tracaseze in spirit liberal pe cei mai  oropsiti cetateni ai tarii. Au atacat legea la CCR pentru ca Johannis sa nu o promulge in timp util. Cum Curtea a decis sa analizeze rahatul neo-liberal-basist, aruncat  peste gardul sau, tocmai pe 29 decembrie, legea va intra in vigoare dupa ce CCR  isi va motiva decizia.
Johannis se spala pe mâini. Va spune ca nu mai are nicio influenta asupra fostilor politruci din partidul care poarta doar numele decedatului partid istoric, PNL.
Efectul electoral al nesabuintei liberalilor va fi devastator, pe masura decaderii PDL-ului in anul 2010, dupa taierea salariilor si pensiilor.
Sondajele de opinie din luna ianuarie vor masura dezamagirea populatiei fata de dreapta lui Johannis.
Un sprijin nesperat pentru consolidarea sprijinului popular al Guvernului Ponta.
Deja unii vorbesc de revolte in strada sau la sediile PNL si PDL.

2 comentarii:

emillian123 spunea...

Autorul articolului=UN BASISTO- PONTIST=de fapt un FSN-ist- se face ca nu intelege ROSTUL MENTINERII IN LEGEA BUGETULUI/2015 A PROMISIUNILOR -(de fapt =a respectarii OBLIGATORII A legii pensiilor)-ELECTORALE !? -si anume acela de a NU-SI PIERDE ELECTORATUL, IN CAZ CONTRAR !...

Huhu Rezea spunea...

@felcere
Basisti sunt cei care l-au votat pe Johannis, in dispretuirea premierului social-democrat care a promis cresterea veniturilor celor defavorizati de capitalismul salbatic, instalat in Romania in ultimii 20 de ani.
Daca ati crezut ca acele masuri sunt pomeni electorale, Ponta ar fi trebuit sa va lase pe mâna celor pe care i-ati votat, ca sa va mareasca ei pensiile.