Un produs Blogger.

luni, decembrie 15, 2014

Prin Turcescu putem previziona ce se va intâmpla in perioada imediata plecarii lui Basescu de la Cotroceni

0 comments

Duminica trecuta Robert Turcescu, autodeconspiratul ofiter acoperit al DGIA, , reacoperit in presa la Nasul Tv, a aruncat pe blogul sau un document secret incendiar, procurat de le un procurator DNA, nici mai mult, nici mai putin decât cele 24 de pagini ale unei Ordonante de disjungere a unor fapte infractionale din Dosarul arestatei preventiv, Alina Bica, fosta sefa DIICOT.
Primele 22 de pagini ale Ordonantei au fost copiate inainte ca documentul sa primeasca un numar de inregistrare, iar ultimele 2, pag 23-24, au fost scoase chiar din dosarul disjuns, pentru a fi copiate. Numai aceste 2 pagini  au gaurile rotunde ale perforatorului. Tot aceste ultime 2 pagini sunt tehnoredactate ceva mai inconstant. Aceste amanunte pot restrânge cercul persoanelor de la care Turcescu putea sa primeasca documentul.
De ce s-a facut disjungerea? Probabil pentru a trage putin de timp, pâna când o persoana importanta a grupului infractional va putea sa fie cercetata penal.
De ce a fost sifonat documentul? Pentru a pregati opinia publica de ce va urma... nu peste mult timp.
De ce a fost ales tot Turcescu? Pentru a-i proteja pe alti acoperiti din presa. Acestia vor juca rolul de multiplicatori/intensificatori ai mesajului  dorit.
Cei care inca nu au citit Ordonanta de disjungere o pot face aici.

Niciun comentariu: