Un produs Blogger.

duminică, decembrie 07, 2014

Vezi cum a votat vecinul tau in turul 2

2 comments
Da clik  AICI si vezi cum s-a votat in turul 2 la prezidentiale in toate cele peste 18 000 de sectii de votare, inclusiv in sectia in care ai votat tu.
Virusatii de mas media, de retelele de socializare si de rudele din strainatate si din Transilvania cu minciuni de tipul Ponta comunist si impozitul progresiv pe venituri, multi voluntari din Sudul Tarii, care nu au vreo legatura cu PNL, s-au inhamat in zilele premergatoare votului ca sa manipuleze rudele si cunostintele ca sa voteze Iohannis, iar in ziua votului i-au omenit si transportat la sectiile de vot pe oropsitii capitalismului salbatic de pe mai toate coclaurile tarii, multi beneficiari de ajutoare sociale, ca sa-l voteze pe neamt.
Unii dintre johanistii fara voie au inceput sa vorbeasca, speriati ca isi vor pierde ajutoarele daca dreapta portocalie a neamtului ajunge, asa cum se intrevede, si la guvernare. „Cand televiziunile spuneau ca Ponta are un avans atât de mare, nu m-am gandit ca votul meu poate intoarce rezultatul” se lamenteaza prostimea.
Analizând rezultatul din sectiile de votare din Sud, avem imaginea amplorii fenomenului de influentare a votului. Acolo unde echipele johaniste au actionat eficient au intors votul la 180 de grade, comparativ cu sectii de votare din aceeasi localitate rurala .



2 comentarii:

Anonim spunea...

stati ca inca nu este totul , lasati sa vina la putere .la guvernare aia lui basescu si nu va mirati chiar basescu intr-un fel ,care are dosare ascunse si ii vor santaja si pe pnl si pe pd .atunci prostimea va sta in srada cu adevarat , sa vedeti atunci razbunari , asa ca nu iohanis e vinovat , ci chiar ponta care a cam balbait-o ,, nu i se va misca nici un fir de par lui basescu are aranjaamente afara ,, tot pe santaj ..,asa ca hotarati-va stati in casa sau acolo in strada mine poimine ....aleluia cu pensiile militare etc

mos alecu spunea...

Iohannis: – Auzi, draga, tu iti mai aduci aminte ce le-am zis romanilor mei in campania electorala?
Frau Number Einz: – Pai, nu prea le-ai zis nimic!
Herr president: – No, gut, atunci sa-mi aduci aminte dupa ce depun juramantul sa le mai zic o data!