Un produs Blogger.

duminică, ianuarie 25, 2015

Conducerea SRI, inca, pute a basism

2 comments

Preluare de pe Ziare.com
Plano
Rank user: x2
25.01.2015, 13:28
Domnul George Maior, inca director SRI,  a acordat un interviu „omului de presa” Dan Andronic, material difuzat de B1Tv in zilele de sâmbata si duminica, 24-25 ianuarie a.c.
A atras atentia urecheala pe care seful SRI le-o trage celor care l-au suspendat pe Basescu si celor care au votat demiterea sa.

„Suspendarea președintelui Traian Băsescu, șeful CSAT, în 2007. Un lucru foarte complicat ..."
Cum a vazut el evolutia interna a tarii in perioada lui Basescu?
„ -Ca o evoluție democrată, alteori forțată. Când e vorba de suspendări. Care au pus sub o mare presiune Statul. Și într-un fel credibilitatea sa".
„Și văd că unii dintre autorii acestei suspendări sau ai primei suspendări sunt extrem de atașați statului de drept astăzi și poate că a fost o lecție ...Lupta pentru asigurarea securitatii nationale functioneaza permanent, nu pe intreruperi, nu pe cicluri politice”

Mi-a placut comentariul de pe Ziare.com, un site basist, al amicului Plano.

„Conducerea SRI, inca, pute a basism
Nu-i nimic de capul acestui sef de SRI daca si acum, la o luna dupa plecarea lui Basescu, considera ca cele doua suspendari din functie ale lui Base au fost atacuri la statul de drept.
Acum avem imaginea cine se afla in spatele coruptului Basescu, inculpat in momentul in care a fost ales presedinte, cand acesta striga ca demiterea sa ar reprezenta o lovitura de stat.
Acum vedem cine a facut presiuni pentru ca CCC sa dea celebra erata prin care Votul a peste 8 milioane de romani, in referendumul de demitere a lui Basescu, a fost aruncat la cos.
Halal stat de drept a sustinut SRI-stul Maior, daca s-a facut pres in fata lui Basescu, asigurand perpetuarea acestuia la conducerea statului prin terfelirea Constitutiei si a statului de drept constitutional, nu a statului drepti in fata unui corupt.
Cum sa mai aiba romanii incredere ca SRI asigura drepturile omului prin legile Big Brother, daca foloseste informatiile in scopurile unui clan aflat temporar la conducerea statului.
Traumele suferite de romani in cei 10 ani de basism nu vor fi inlaturate decat dupa inlaturarea actualelor conduceri ale SRI si DNA.”

2 comentarii:

mos alecu spunea...

Daca ne aducem aminte ca tovarasul a fost , cindva , "pesedel" ... putem spune : este reprezentantul tipic al pesedeului coabitacist , intinerit la conducere cu habarnisti dezideologizati , compus , la virf , din hahalere dreptace sub acoperire intr-un partid (fost) de stinga ...

Huhu Rezea spunea...

Da, PSD are o problema identitara.
Conducerile post Nastase s-au departat de ideologia de stânga, cârlanii lasîndu-se sedusi de cântecele sirenelor de centru si dreapta politica.
De altfel , se stie ca prin anii 90 Ponta era apropiat de liberali.
Un partid de stânga-stânga, similar Syrizei din Grecia ar putea avea rezultate asemanatoare in alegeri.
Moldoveanul Ivan, cel care zice ca va candida la sefia PSD, pare a fi mai de stânga.
Nu crearea unui nou partid de stânga este solutia, ci revenirea PSD in doctrina de stânga.
Ajung 10 ani de cota unica de impozitare. Coruptii fura oricum.