Un produs Blogger.

luni, ianuarie 19, 2015

Rasuna Valea Oltului:autostrada pentru Johannis

1 comments
La inceput si sfârsit de saptamâna, de ceva vreme, printre carute, tractoare, TIR-uri turcesti si bulgaresti isi face loc, pe Dealul Negru si Valea Oltului, in zarva sirenelor, lunga coloana prezidentiala care il duce si aduce pe Johannis intre Bucuresti si Sibiu. 
Este un risc pentru oricare sofer sa parcurga traseul european Pitesti- Sibiu in conditii obisnuite, dar sa te mai si trezesti tras pe dreapta de echipajele antimergatoare ale coloanei oficiale. Este un risc si pentru securitatea presedintelui.
Daca era gata Autostrada Sibiu-Pitesti, Johannis strabatea, in cca 1 ora si jumatate, fara riscuri, distanta pâna la Bucuresti.
Este un test pentru Johannis. Poate el sa puna la punct politicianismul si coruptia care mai bine de 15 ani au impiedicat realizarea proiectului, desi s-au platit bani grei pe diverse studii de fezabilitate? Fiind vorba de bani europeni, daca este vointa, Autostrada Sibiu-Pitesti poate fi construita in primii trei ani ai mandatului sau.
Il asteapta si francezii de la Dacia Pitesti. 

Un comentariu:

Huhu Rezea spunea...

Ce va spuneam eu in acest articol, in urma cu o luna, este trecut ca prioritate in Programul de guvernare al iluzoriului guvern al lui Johannis.

"În infrastructură, Sibiu-Pitești este o prioritate și trebuie să fie realizată", a declarat Predoiu în cadrul evenimentului de lansare al Programului de guvernare.