Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 30, 2015

Scapat de supravegherea lui Basescu, DNA plagiaza copios Antena 3

0 comments
Oana Stancu
Numai ca notitele de pe care plagiaza DNA sunt vechi, de câtiva ani. Datele pe care le consemneaza procurorii in rechizitoriile pentru masurile pe care le propun impotriva stâlpilor corupti ai regimului Basescu sunt atât de cunoscute de telespectatorii A3,  incât se intreaba ce i-a retinut pe procurori, daca erau independenti, sa opreasca jaful asupra economiei nationale si saracirea populatiei.
In timpul regimului Basescu, DNA s-a calificat la locul de munca doar pe spinarea oponentilor  celui care a semnat decretele pentru calitatea lor de magistrati. Nu zicem ca stângistii nu erau vinovati, dar, daca magistratii  n-au avut probe directe, unii opozanti au fost condamnati pe supozitii si interpretari juridice.
Timp de 10 ani PNA si DNA au fost surde la semnalele venite din partea Antenei 3, cu deosebire cele venite de la Oana Stancu. Mai mult, propaganda basista din presa, platita din bani negri si invidioasa pe audientele Antenei 3, nu inceta sa spele imaginea portocaliilor si sa incerce decredibilizarea jurnalistilor de la A3. Este adevarat ca acesti jurnalisti, prin insistenta cu care repetau abuzurile regimului, devenisera chiar plictisitori pentru o categorie de telespectatori. Unii spuneau enormitati despre A3 pe retelele de socializare, nu pentru ca se uitau la emisiunile acestui post de televiziune, ci pentru ca se lasau manipulati de laturile televiziunilor basiste despre A3. Nici dezvaluirile care au condus la arestarea lui Mircea Basescu nu au convins manipulatii din public, dovada fiind  votul la presedintiale pentru sleahta de corupti  basisti. 
Acestia, in frunte cu ministrul basist Predoiu, pretind, acum, ca votul pentru Johannis a fost si pentru ei, desi la votul politic din turul I au obtinut doar 30%. Vor sa ajunga din  nou la comenziile guvernamentale de tocat bani de la buget. Acest ridicol personaj peltic a avut nesimtirea sa se prezinte la o intrunire comemorativa de la Praga ca viitor premier al României.
Cum pe partea stânga s-a cam facut curatenie, beneficiind si de trecerea in rezerva a jucatorului penal, procurorii sunt obligati sa scoata de la naftalina dosarele lasate in nelucrare timp de 10 ani. Dezastrul este atât de mare incât spectacolul se va termina doar atunci când lânga penalii din politica vor ajunge procurorii  si  cei din celelalte organe de cercetare penala, care au acoperit mafia de stat a regimului Basescu.
Reproduc mai jos perdaful pe care Victor Ciutacul il trage presei corupte, pe blogul sau:


Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.
Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun.

Niciun comentariu: