Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 30, 2015

Udrea ii denunta pe Coldea si Kovesi

5 comments
Câteva din dezvaluirile protejatei lui Basescu.
-Elena Udrea anunta ca a depus la DNA un denunt impotriva sefului SRI, Florian Coldea si Codruta Kovesi: Coldea i-a cerut lui Dorin Cocos sa-i dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru RTV

-Coldea l-a sustinut pe Johannis la prezidentiale pentru ca fusese avertizat de Ponta sa-si gaseasca alt loc de munca in cazul in care ar fi devenit presedinte.

-Elena Udrea era o sursa alternativa de informatii la SRI pe lânga Basescu. De aceea era urâta de Coldea.

-La dorinta lui Coldea, Udrea a purtat discutii cu Ponta, la biroul acestuia din blocul in care locuieste, s-o propuna pe Codruta la sefia DNA.

-Udrea era un fel de informatoare a fostului sef SRI, George Maior. I-a spus-o direct ca generalul Coldea este adevaratul sef al SRI.

-Dupa plecarea lui Maior, situatia juridica si politica a lui Ponta este in pericol. Coldea are putere de a influenta magistratii si politicienii.

5 comentarii:

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Ce e aviatorule? Ti s-a facut frica de Coldea?

Mihai spunea...

Huhurez ,daca m-am vazut singur,fara nicio ”sustinere” am zis ,mai bine fără. Ma asteptam la comentarii ”fără număr” chiar daca ar fi fost si pro.
Acum toti sunt concentrati, precum mos Alecu, daca nu cumva le strecoara cineva pe sub usa legea pensiilor militare.
S-au dotat cu porthartul si binoclul militar si cum ochesc citeva rînduri scrise după crezul vreunui autor sau comentator tv se napustesc,lasa masa,casa si îsi dau care mai de care cu presupusul.
Ba, mos Alecu s-a dotat si cu flinta bunicului si cum nu-i convine ceva fiindca nu stie sa o foloseasca apasa pe tragaciul cu vorbarie care-i tradeaza iritarea și......morcovul .
Interesant ca toti nemultumitii injura peste tot pe unde apuca gasca pdl-ista care le-a luat ”liniștea”. Acum să fie ca la grupa infanterie, ordinul de ”tacere”se executa ,nu se discuta?
Numai ca se pare ca asta-i cam evenimentul anului.Ar merita din plin cîteva replici.
Cît despre frica ....mai putin

Huhu Rezea spunea...

Cei care se fandosesc ca sunt apolitici se feresc sa comenteze subiectele cu incarcatura politica.
Cum sa vorbeasca unii negativ despre portocaliii lui Basescu -Udrea-Blaga-Anastase- BUBA-(parca asa ziceai in comentariul sters) daca, numai recent, au repetat un vot care poate sa-i aduca din nou la guvernare?