Un produs Blogger.

marți, aprilie 07, 2015

Diferenta intre lucrul bine facut in vacanta, la Madeira, si lucrul bine facut in tara

1 comments
Porto Bay, Madeira
Dupa marele efort facut de presedintele Johannis, de a prezenta un bilant de activitate, mai degraba de inactivitate,dupa primele 100 de zile de mandat la Cotroceni, iata-l disparut din viata politica si comunitara, spre disperarea jurnalistilor care se deplasasera la Sibiu pentru a-l mai mediatiza in noaptea Pastelui Catolic, la biserica Evanghelica Lutherana, unde a intâmpinat in anii trecuti sarbatoarea Invierii.
Un comunicat al Administratiei de la Cotroceni a informat tot românul ca alesul lor se afla in vacanta de Pasti. 
Si... pentru ca isi respecta statutul de presedinte al tuturor românilor, Johannis se va afla in vacanta 10 zile, atât de Pastele catolic cât si de Pastele ortodox.
Surpriza a fost si mai mare pentru facebook-isti care-l asteptau pe postac, vorba sa despre Basescu, sa comenteze doua evenimente de interes national pentru tara, respectiv rapirea unui român in Burchina Faso si amenintarile unui rusnac la adresa României,
Misterul a fost dezlegat de un ziar local din Portugalia. Diarios de Noticias l-a identificat pe sfântul Klaus tocmai in largul apelor atlantice ale Africii, pe plajele insulei portugheze, Madeira.
Pentru cârcotasi facem precizarea ca domnul Iohannis nu se afla prea departe de Burchina Faso, Niger sau Mali, pe unde se zice ca  l-ar ascunde islamistii pe românul răpit.
Acasa, invinsul Ponta isi face de cap: oficial sau pe retelele de socializare (asta e tare pe Twitter) comunica despre situatia românului rapit, raspunde sfidator oficialului rus, anunta reluarea constructiei Autoztrazii Transilvania. Ba ... si mai mult, in ciuda celor care nu l-au votat, ia decizia reducerii TVA la alimente si la serviciile alimentare, incepând cu 01 iunie, de la 24%  la 9%, asa cum cerea Voiculescu, inainte de a fi arestat de justitia lui Base..Ca sa-i lase pe pe noii pedelisti, Blaga si Gorghiu, fara obiectul luptei politice pentru ajungerea la guvernare, Ponta anunta si reducerea TVA la produsele nealimentare de la 24 la 20 %, de la o1 o1 2016.
Nici liberalul Tariceanu nu se lasa mai prejos. Convoaca sedinta comuna a Camerelor tocmai in zilele Pastelui catolic, pentru a modifica legea privind Statutul deputatilor si senatorilor, lasând „lacrimatia” lui Johannis la CCR fara obiect.
   

Un comentariu:

Mihai spunea...

Doamne ajută.
Lumea lor si lumea noastra !