Un produs Blogger.

sâmbătă, iunie 06, 2015

DNA- divizie penala a SRI si anexa politica a noului PNL

8 comments
Asfintit de Luna intr-un rasarit de Soare pe Litoralul Marii Negre
Multi analisti politici au denumit DNA divizia penala a SRI dupa dezvaluirile unor magistrati si, mai ales, dupa asmutirea DNA asupra oponentilor lui Basescu potrivit interceptarilor SRI. Respectivii n-au indraznit sa spuna ca, in acelasi timp, DNA era, prin multi dintre parchetarii sefi, o anexa politica a fostului PDL. Moraru si Kovesi i-au ocrotit penal pe Basescu si pe cei din gasca lui politica . Dupa plecarea lui Basescu, sistemul mafiot care a penetrat si vârfurile autoritatii Judecatoresti a fost recuperat de noul PNL, inghitit politic de fostul PDL, si de actualul presedinte, ales in urma unei eficiente propagande diversioniste.
Sistemul era inghesuit fatal dupa cazul Rarinca si dupa dezvaluirile in legatura cu implicarea politica a unor inalti magistrati din conducerile organelor autoritatii judecatorest -CSM, DNA, ICCJ- in plasmuirea Eratei CCR, care a modificat conditiile de validare a Referendumului din 2012, de demitere a creatorului sistemului mafiot. 
Scandalurile au fost acoperite  vineri 5 iunie 2015 când un obscur parchetar, Jean Nicolae Uncheselu, numit procuror prin decret basit in 2011, adus anul trecut prin detasare, la DNA, de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Craiova, a aprins o ditai vâlvataie politica, spre satisfactia sefei Codruta Kovesi, anuntând inceperea urmaririi penale pentru niste suspiciuni rezonabile de fapte infractionale, pe care premierul Ponta le-ar fi savârsit  in urma cu 7-8 ani, când era avocat, in fapt un amestec grosolan in raporturile comerciale si profesionale dintre 2 case de avocatura, si ca a informat Camera Deputatilor in speranta ca, potrivit art.109 alin.(2), aceasta va cere inceperea urmaririi penale pentru niste suspiciuni rezonabile ca  Ponta a savârsit alte infractiuni in legatura cu exercitarea functiei de prim ministru, prin numirea lui Sova ca ministru. Normal ar fi ca parlamentarii sa respinga informarea DNA si sa adopte o Hotarâre de condamnare a amestecului unei entitati a autoritatii judecatoresti in activitatea autoritatii executive prin impertinenta de a considera activitate infractionala dreptul constitutional al premierului desemnat de a-si alege echipa guvernamentala. 
Jean de la Craiova putea sa nu realizeze ca face un joc politic, atâta il duce mintea, dar politruca basista Codruta Kovesi stia ce face când a autorizat citarea Premierului si sesizarea Camerei Deputatilor chiar in ziua in care pedelistii vopsiti in liberali introduceau Motiune de Cenzura impotriva Guvernului Ponta...doar, doar realizeaza ea visul nemtalaului de a avea un guvern personal, daca liberalii nu sunt in stare.  
Ponta s-a dovedit a fi un politician slab dupa preluarea conducerii executive, atât in timpul desfasurarii referendumului de demitere a lui Basescu cât si ulterior, complacându-se in complicitati cu structurile mafiote create de Basescu si desconsiderând mesajul popular transmis la referendumul din 2012 si la alegerile parlamentare din acelasi an: debasificarea României. 
Chiar si-o fi inchipuit ca respectivele structuri nu-l vor plesni, fie si pentru a obtine o amânare a destructurarii  lor?
Rezistenta pe care o opune Ponta are valoare doar pentru a obliga structurile mafiote sa scoata la bataie toate fortele si dispozitivele de care dispun. Cariera sa politica este compromisa. Mai devreme sau mai târziu pedelistii vor prelua conducerea Guvernului. Odata cu ei va retriumfa si sistemul pensiilor contributive.
..................................................................................................................................................................

Exista si posibilitatea ca dupa prezentarea demisiei de catre actualul premier Ponta,  cel mai probabil dupa respingerea Motiunii de cenzura si a informarii catre Camera Deputatilor de a cere DNA inceperea urmaririi penale impotriva lui Ponta, actuala majoritate parlamentara sa se mentina si sa solicite presedintelui sa-l desemneze candidat pentru functia de prim-ministru pe Gabriel Oprea, liderul UNPR, sau pe Calin Popescu Tariceanu, liderul PLR.
Neamtul nu-si permite sa riste o suspendare in cazul in care l-ar propune candidat la functia de prim-ministru pe preferatul sau pedelist Catalin Predoiu.
    

8 comentarii:

Unknown spunea...

si daca iohanis procedeaza asa ,atunci si el curand va fii urat si de cei ce l-au votat , nu va castiga nimicsi fonfaitul de predoiu nu va rezista la alegeri , dar eu am speranta ca sa nu se predea ponta asa usor si sa ii incurce pana la alegeri,bedeti ca se adevereste ca atunci cand ai dusmanul in genunchi sa ii tai capul ca de nu cand se va ridica in picioare o sa ti-ltae el ,,asa a facut ponta cu basesecu si cu codruta ,, dar eu sant convinsa ca ponta va ramane ,,iar cu pensiile nu se mai poate intoarce ,,ca nu ar face decat sa aiba in strada harmalaie poate doar sa le amane ..

Unknown spunea...

dna aia alina gorghiu , spunea pe undeva ca ar fii posibilitatea ca pnl sa guverneze cu unpr , deci asa ca nu cred ca iohanis si ai luisa retraga legea asta .pentru care candva au lucrat si altii de la ei ,, dar astea sant discutii , cum stim cum se traseaza .e posibil orice , era prea frumos sa mearga totul bine sa vedem

Huhu Rezea spunea...

Va rezista Ordonanta parchetarului Uncheselu, de punere sub invinuire a Premierului, unei contestatii pe care Ponta o va face in fata procurorului ierarhic superior si in fata judecatorului, potrivit noului cod de procedura penala?

Din declaratia de astazi a lui Ponta:

„Nu ma lupt cu justitia / nu ma lupt cu institutii / ma consider nevinovat si voi merge in fata procurorului si a judecatorilor, voi prezenta toate datele pe care nu mi le-a cerut nimeni pana vineri. Voi contesta la procurorul ierarhic superior si la judecator ordonanta prin care sunt suspect fara a fi macar intrebat si voi respecta deciziile.”

mega2005 spunea...

Ma uit la cloaca asta de politicieni si nu mai vad nicio iesire, gen "luminita de la capatul tunelului".
I-am scris lu' madam Gorghiu cand a iesit la plimbare pe bicicleta asta toamna cu nemtzalaul, ca a pariat pe "un cal mort" si i-am spus ca in mintea mea de om simplu si ...credul, ca sa nu zic prost, o cred ca fiind totusi unul dintre politicienii onesti din noua generatie si ca am mari asteptari de la ea.
Uitati-va la ea ce transformare i se citeste pe chip de cate ori iese pe sticla. Este de un penibil grotesc...ma opresc aici, ca iar ma enervez.

iceparu spunea...

Vedeti cum functia transforma organul?Asa si cu fata asta.De la candoare si finete a ajuns la tiganeala.

Huhu Rezea spunea...

Poate ii spune cineva aceste doamne....Gorghiu, desi nu se mai comporta ca o doamna, ca nu-i sta bine deloc in cojocul jegos al talibanismului pedelist.
Si Blaga pare mai realist in interventiile politice publice.

Unknown spunea...

dar iohanis asta dece e atat de incrancenat .jocul cui il face?sau poate ca partidul lui de suflet are de datorii ffff mari in urma alegerii lui , dand instanga si indreapta bani aci si in diaspora , ca sa fie el ales ca presedinte ,iar pentru viitoarele alegeri nu mai au cum trage sfori si fura bani ? sa taca dracului ca e un avar , fara copii aduna case ,daca o tine asa inseamna ca va fii vai de noi in viitor daca vom mai avea viitor cu malai mare asta , ponta sa se gandeasca bine si sa nu mai fie o mamaliga in mana unora

emillian123 spunea...

- Atentie la diversiunea- manipulatorie...!In principiu, un premier poate sa-si aleaga favoritii pt. functiile ministeriale-dar trebuie a aiba "grija"-ca acestia- sa nu aiba probleme juridico-penale si morale...! Deci,problema sistemului nostru de puteri politico-executiva, parlamentaro-constitutionala si juridical este legalitatea,corectitudinea,moralitatea sa DUPLICITARA...! (a sistemului...),dar de 25 de ani- se perpetueaza -PREMEDITAT =NON-VALORI SI "AMBIGUITATI"..=in "zonele respective"-CU SCOPUL DE A MANEVRA- "TOTUL" -IN DIRECTIILE DORITE DE UN GRUP RESTRANS (....?...) POLITICO....s.a.m.d... de SORGINTE ESTICA...!